WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyclaudiuszek wrote:a stosujesz coś na to?jakis masaż, jakies masci?bo powim szczerze to okropny ból ;(
-
Strazaczka1990 wrote:U Nas jest wilgoć w mieszkaniu.Dlatego
ale na dniach przeprowadzka do suchego mieszkania:) lece do apteki
Ta wilgoć tak na mnie dziala.Najgorsze że zawsze odzywa się ten jeden migdał i to tak boli jakbym coś ropnego miała na nim.Co jakiś czas.
Dzięki za pamięć
Nie chcę Cię martwić, ale skoro od tego migdałka miewasz ciągle stany zapalne/ anginę to może kwalifikuje się do wycięcia. Pójdź do laryngologa, ale może jak już urodzisz, bo wcześniej i tak nie ma sensu.Nie daj się chorobie
-
mychakruszyna wrote:Pirelka właśnie żadnych objawów choc mam 3 zęby wyleczone kanałowo. Być może coś się tam dzieje. Bardziej przestraszył mnie ten gronkowiec. Myślę że dostanę antybiotyk i będzie dobrze choć od 3 dni boli mnie brzuch a dziś doszly kłucia w szyjce i brzuchu.
Może to z nerwów. Wytrzymasz do jutra -
nick nieaktualnyJa wlasnie tez mam bol kregoslupa
chwilami, to chodze jak bym kij polknela bo sie schylic nie mogem:/ i jak dotad tez zlotego srodka nie odkrylam jak z tym walczyc....
a co dl remontu, fakt ze balaganu jest co nie miara ale na mysl k przytulnym salonie, to juz nawet posprzatam po remoncie xD
No ja wiytuje w poniedzialek pl miesiacu i juz sie strrrasznie niecierpliwie ! Strasznie jestem ciekawa kto w brzuszku mieszka -
Madziuuuula wrote:Wróciłam. Jest ok. Szyja 50mm, na moje pytanie czy mam się denerwowac tym, że poprzednio miała (niby)59mm, dr pokręcił głową na znak, że nie. Teraz mierzył bardzo dokładnie.
Żadnych cech niewydolności szyjki. łożysko bez cech odklejania.
Mam zrobić mocz, crp. Cytologia została pobrana i wymaz z kanału szyjki.
Z malym wszystko dobrze. 364g i dobrze przyrasta.
No to gratulacjeDobrze słyszeć, ze są lekarze, którzy wiedzą co robić. Mój mnie na siłę wysyłał na cytologię do położnej, bo mu się nie chciało pobrać. Wymazu pewnie też z lenistwa nie robi. Poza tym strasznie się spieszy. Jakiś młody niedoświadczony. Koleżanka mi poleciła, ale zaczynam żałować, że nie zostałam przy poprzednim ginie.
Madziuuuula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki za kciuki
Usg wyszło dobrze
Dzidzia rośnie idealnie w 50 centuly
Waży 450 g
Ma długie nogiale brzuszek chudziutki do mmargolowej panny
BPD 53
HC 194
AC 166
FL 37,5
Z pomiedzy nóg nic nie odpadło, więc chłopak murowany
położenie dupkowemówił, ze teraz to przypadek, a ja , ze od początku taki przypadek
Lekarz szybko sobie mnie przypomnial (ze usg robiłam w 17tc czego sie nie robi )
Teraz zauwazyłam ,że na wyniku na siatkach centylowych są naniesione wszystkie wizyty u tego gina
W drodze wyjatku załączył mi 3d(dzis też podkreślił , ze tego nie robi, ale ja mam czasem gadane-gadam gadam i lekarza do słowa nie dopuszczam)
ale niestety nie dało się zrobić ładnego zdjęcia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c2fa3d64b33c.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f882a75f94b.jpg
aha
a że w 17 tc mialam usg jak połówkowe to teraz juz płaciłam tylko 130 zł, za 3d nic nie dopłaciłam (a normalnie 230zł)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 20:22
Madziuuuula, Strazaczka1990, mmargol, żabka04, Ewelina.Irl, Malutka92, Pysiaczek89, _izunia_, martta, violett, Anulka01, Angela89 lubią tę wiadomość
-
haneczka wrote:Dzięki za pamięć
Nie chcę Cię martwić, ale skoro od tego migdałka miewasz ciągle stany zapalne/ anginę to może kwalifikuje się do wycięcia. Pójdź do laryngologa, ale może jak już urodzisz, bo wcześniej i tak nie ma sensu.Nie daj się chorobie
-
nick nieaktualnyHajeczka... racja musze meza wykorzystac
w 1 ciazy to nie moge mowic bo robil masaze nosil mi torebke i zakladal nawet obuwie
ale corcia ma4 lata to wyszedl z wprawy haha xD moze jak brzuch mnie bedzie wyprzedzal to przomni sobie ze za tydzien 5 miesiac haha xD
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Pirelka właśnie żadnych objawów choc mam 3 zęby wyleczone kanałowo. Być może coś się tam dzieje. Bardziej przestraszył mnie ten gronkowiec. Myślę że dostanę antybiotyk i będzie dobrze choć od 3 dni boli mnie brzuch a dziś doszly kłucia w szyjce i brzuchu.
-
mmargol wrote:Madziula, Kamcia bardzo sie ciesze, ze wszystko dobrze po wizytach
Kamcia moja od małego jest żarłokiemja się martwiłam, że główka będzie duża po rodzicach, a tu bardziej powinnam się martwić o brzuszek hihi
ale czyms sie chłopcy różnia od dziewczynek i coś mi swita ze u lasek brzuchy duze a u chłopów głowy (u nas bpd wskazuje na 22+1)
mały ma długie nogi