WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam u lekarza z tymi moimi dziwnymi bólami brzucha tzn jak chodzę to mam wrazenie ze cos mnie ciągnie od środka i wtedy robi sie taki twardy
Gin po zbadaniu powiedziała ze od zewnątrz z ta moja szyjka jest ok. Jutro mam połówkowe i bede miała sprawdzana od środka te szyjkę, jak okaże sie, ze cos z nią nie tak, to gina powiedziała, ze założymy ten pessarmam nadzieje, ze jednak z ta szyjka bedzie dobrze... Do jutra musze czekac w tej niepewności
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Mmargol ale masz kobitę
super
Alinka nie ma znaczenia długość szyjki i ta 50mm i ta 30mm na starcie jest ok. Ważne, żeby się nie skracala za szybko (bo w III trym to normalne) i nie otwierala, szczególnie w środku.
Ja na starcie miałam 36mm, na połówkowym 35mmz synkiem miałam na starcie.prawie 50mm, a w 24tc już 20mm i założyli mi pessar. Z 20mm mogłabym spokojnie donosić, ale.niestety za szybko się skracala i to jest ważne.
-
Witam się po pierwszym usg połówkowym. Doktor nie zauważył nic niepokojącego ale zażyczył sobie jeszcze jedno spotkanie za 4 tygodnie jak dzieć będzie większy.
Dzieć niestety nie wskazuje na to, że jest chłopcem ale też nie potwierdza, ze jest dziewczynką.
Już się tej wiedzy doczekać nie mogę a tu taka heca.
Dziś mi już nieco lepiej choć ta płeć mi spokoju nie daje.
Powoli szykujemy się na majowkę choć prognozy wskazują na to, że sporo czasu spędzimy po prostu na basenie. Chłopaki będą miały frajdę, a ja do basenu się nie wybieram, do sauny też nie. Pozostaje relaks w szlafroczku na leżaczku.kamciaelcia, Pysiaczek89, Ewelina.Irl, pirelka, żabka04, haneczka, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/68ff5efd7d8f.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/32a0749a3ceb.jpg
Upolowałam 2 koszule:)
Mam wynik wymazu i za cholerę nie wiem o co chodziEwelina.Irl, Angela89, kamciaelcia, claudiuszek, żabka04, A_n_k_a_80, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydla mnie wynik zbytnio jest nie czytelny alewychodzi na to że coś wychodowali i w tej tabelce masz jaka grupa antybiotyków to się leczy. Nie jestem na 100% pewna ale jak wrócę do domu mogę Ci wrzucić foto jak wygląda mój posiew z wynikiem bakteri. Bo ten nowy ma lekarz ale tam było tylko napisane że ujemny.
mychakruszyna lubi tę wiadomość