WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:może tam nie zemdleję
Nie zemdlejesz no chyba że tak masz to im powiedz będą mieć cie na oku.
Weź cytryne glukoza będzie lepsza w smaku:-)
I wyobraź sobie że pijesz coś dobrego najlepiej wypić to na dwa trzy razy bo potem już gorzej wchodzi:-(
Dasz radę ukłuć będzie trzy.
Weź sobie książkę gazetkę bo posiedzieć tam trochę
Powodzenia i życzę bardzo dobrych wyników:-) -
nick nieaktualnyLRF nie zemdlejesz kochana, ja się tak martwiłam jak się oczytałam i nic mi nie było
spokojnie na czczo do domu jeszcze dojechałam.
Magdziulla gratuluję córeczki!
A My chyba wstępnie imiona wybraliśmy : Emilia i Marcelina
Pysiaczek89, mmargol, kamciaelcia, Angela89, bbeczka91, _izunia_, claudiuszek, martta, AniaLewandowska, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nade mną mieszka tez Emilka ma 4 latka z hakiem. Straszna gadula a po mieszkaniu porusza się tylko biegiem (tak to u nas brzmi przynajmniej )
Nasza tylko się chichralaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 21:24
pirelka, mmargol, Pysiaczek89, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miałam byc w Sandomierzu, ale niespodzianka okazało sie wywiezienie nad morze
Jutro koncert Hansa Zimmera, na który bardzo chciałam isc, ale Łódź (bliżej Warszawy) nie pasowała terminem.
Młody ostatnio nie daje sie poczuć tatusiowi. Jak tylko M przyłoży rękę do brzucha to Kostek sie wycisza
Mam nadzieje, ze dotyk taty bedzie działał cuda rownież po porodziekamciaelcia, mmargol, Strazaczka1990, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja w ogóle wyczytałam w internecie, że można się z maluchem bawić w ten sposób, że jak kopnie to trzeba nacisnąć delikatnie to miejsce na brzuchu i powinien oddać ponownie.
I dzisiaj spróbowałam i faktycznie z 4 razy mi oddała w to miejsce, gdzie nacisłam ale nie wiem ile w tym przypadku -
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Alinka podeslesz linka do tycj sukienek
link do aukcji z której kupiłam:
http://allegro.pl/show_item.php?item=6140776215
tylko trzeba znaleźć coś dla siebie w rozmiarze bo są różne i mieć trochę szczęścia w licytacji.Ja jeszcze polowałam na 2 inne sukienki, ale zostałam przebita
z plusów, to kupiłam je w środę ok 22 i dzisiaj odebrałam w paczkomacie, więc przesyłka ekspresowa -
nick nieaktualnyalinka wrote:link do aukcji z której kupiłam:
http://allegro.pl/show_item.php?item=6140776215
tylko trzeba znaleźć coś dla siebie w rozmiarze bo są różne i mieć trochę szczęścia w licytacji.Ja jeszcze polowałam na 2 inne sukienki, ale zostałam przebita
z plusów, to kupiłam je w środę ok 22 i dzisiaj odebrałam w paczkomacie, więc przesyłka ekspresowa
Mogła byś wrzucić zdjęcie realne sukienek?