WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja znam tego sprzedawcę z allegro od sukienek Alinki bardzo dobrze, a wręcz osobiście. Jest on spod Lublina. Swego czasu duuużo u niego kupowałam, ale wtedy kiedy mogłam podjechać osobiście, żeby sprawdzić rzecz, jak było nie tak, zwracali kasę. Niestety to są ubrania outletowe i często jest z nimi coś nie tak - krzywo szyte, uszkodzone. Odkąd zrobił zakaz odbioru osobistego nie kupuję, bo za duże ryzyko. Ale przyznam, że mimo to obłopiłam się i czasami nawet z uszkodzeniem warto kupić
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoni tam na aukcjach piszą, czy to rzecz II gatunku czy I. Ja kupiłam Igo wszystkie ciuchy, ale wiadomo ryzyko jest zawsze.
Jak przejrzałam te ubrania co do mnie przyszły to zastrzeżeń nie mam. Postaram się w weekend fotkę strzelić, ale nie obiecuję że jutro
faktycznie nazwe firmy z metek ma wycięte, ale do tej sukienki w serduszka to nawet metka papierowa jest dołączonaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 23:17
-
nick nieaktualnyDzień dobry
znowu pięknie i słonecznie
Tak szybko i dużo piszecie, ze naprawdę trudno nadrobić. Wystarczy kilka godz nieobecności na BBF
Melduje, ze u nas wszystko ok. Wczoraj od 11 do 20 na dworze. Zrobiłam ponad 11 tys kroków! O matko! Zasnęłam po 21 jak małe dzieckowcześniej jednak robiąc dzieciakom kolacje zgubiłam oborek zielony - tak tak zgubiłam. A właściwie nie wiedziałam co sie z nim stało. Skroilam go na kanapkę dla T i tak mi pachniało, ze nie mogłam sie oprzeć zeby samej nie zjeść. Ale za cholerę nie mogłam go znaleźć
we 4 szukaliśmy po całej kuchni. Normalnie jakby wyparował. Zrezygnowana wyciągałam łyżeczkę do herbaty... Aż tu moim oczom ukazał sie piękny, zielony ogórek, odłożony na miejscu noży
No cóż...
Na chwile zaczajać na temat wózków. Wczoraj na mieście widziałam pare, która miała wózek: Wiejar Rider - juz wcześniej wrzuciłam Wam linka, ze na taki będę polowała. Kurczę na żywo prezentuje sie bosko. I jak lekko i zwinnie jedzie. Stałam na środku starówki i gapiłam sie na nich jak idiotka
My zastanawiamy sie nad kolorem: róż z szarym albo róż z brązem:
Zobacz ofertę: WÓZEK WIEJAR RIDER 3w1 FOTELIK NOWOŚĆ + GRATISY
http://allegro.pl/showItem2.php?item=5855429515Strazaczka1990, claudiuszek, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry z rana!
Angela dziękuję za info w sprawie NO-SPY troszkę się zmartwiłam tym wszystkim...
Czy znacie moze sklep dziecięcy AKPOL ma 3 sklepy w Poznaniu i 6 poza Poznaniem. Słyszałam, ze są tam super ceny i sklep przybliżyc mozna do Hurtowni. Z tego co kojarze to jeden jest w Bydgoszczy i Elblągu. Może któraś polecić?
żabko ja też zastanawiam się nad AnexemCzekam tylko na informacje o cenie w 2 sklepach. a moim drugim typem jest TAKO omega. Myslałam jeszcze nad riko nano ale bratowa go wziela, to chociaz bedziemy miały porównanie
U nas też duży konflikt w sprawie wózkarni w bloku jestSąsiad ja użytkuje bez zgody mieszkancow i zaczela się o to zadyma, a cala wina spadła niesttey na mnie ,bo jestem w ciązy.
-
nick nieaktualnyDzień dobry:-)
Jejku jak słonko świecicudownie.
Ja już po śniadanku i kawusi
Zaraz męża muszę budzić i zapakować do pracy hahaha żartuję obiecałam że go obudzi bo praktycznie idzie do pracy zmiana że zmiany będzie tylko 5h spał.
Potem ma urlop i chyba bierzemy się za mały pokoik (malowanie) albo skończymy kawałek kuchni....
Ksosia hahahha
Sąsiedzi olej ich. To nie jest nikogo własność tylko wspólne do użytkowania:-)
Tobie też się należy i nie opuszczaj jakiemuś gburowi hihi
Ja w Anexie z obrazka się zakochałam a potem jak pomacalam to już i love na maxa.
Też patrzyłam na Rico nano albo rider ale Anex górąpo nim camarello sirion i dopiero reszta innych których chyba ba na pewno nie wezmę pod uwagę
Ho decyzja jest na Anexa lub siriona kropka hihihi
Wczoraj z balkonu widziałam babke z wózkiem bexa kurde ale jej piszczal jakieś dźwięki wydawałnowy bo z daleka widać jaki czysty a potem babka szła z x Landerem zawołałam męża no sory straszny
A tak chciałam x Landera
Miłego dnia:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 07:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosiu ja kupowałam w akpolu bo mam kartę rabatową, ale bez szału cenowego. Poza tym majae malye wybór (przynajmniej u mnie w mieście). Wózki i foteliki mają głównie Römera i Britaxa bo chyba mają z nimi jaką umowę
ale kilka rzeczy kupowałam bo mam koło domu.
LRF zaciskam kciuki za krzywą, oby wyniki były dobreWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 08:22
inzynierka lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Ale mi się dziś śniadania zachciałopo tyogdniu owsianki nadszedł czas na śniadanie dla drwala hihi.
Miłego dnia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2017, 14:55
agatia, Strazaczka1990, bbeczka91, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasola z puszki w pomidorach.
-
nick nieaktualnyDzien dobry dziewczyny
ja wlasnie wcinam sniadanko swiezs bulki z ziarnami wedlina i pomidorkiem mniaampycha
zaliczylam od rana juz zakupki, bo na majowke mamy impreze maz ma urodziny a tesc imieniny i wspolna impreze robimy wiec cos nie cosmusialam kupic jutrl i w pliedzialek z rana bede przygotowywac wszystko na poniedzialkowe popoludnie
no i w poniedzialek wyczekana wizyta u ginekologa o matko ale emocje mnie ogarnely ze juz docaekac sie nie mogea tu jescze cala sobota i cala niedziela
a wy jakie macie plany ?
-
nick nieaktualnyWitam się z rana
Mi doskwierał brzuch w nocy, ale raczej jelitapoza tym przez te zęby całą nic mi się śnią, że mam czarne całe
Co się budzę to widzę żeby, albo nazywam Marcelinę- Michalinką więc nie wiem jak to będziehaha
Zaraz śniadanko i idziemy na spacer, małe zakupy spożywcze. Muszę jakąś koszulę elegancką niedrogą sobie zobaczyć bo w nic cycki mi się nie mieszczą, a mam egzaminy niedługo
Po południu idziemy do znajomych na chwilę, popytam o ciążowe rzeczy i formalności trochę, bo oni mają córeczkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 09:21
-
nick nieaktualnyAJrin Ty hardcorze
Lecę na ryneczek po maliny bo robię tarte z panna cotta :o
a jutro na grilla planuje zrobić sałatkę z makaronem ryżowym. Myślicze że pasuje? Na grillu będa tylko kiełbaski bez karkoweczki i innych pyszności więc chyba sałatka z kurczakiem nie koliduje?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzień dobry
My nie dawno wstalismy i oglądamy akademię Pana kleksa. Później pakowanie jak ja to lubię. Przy dziecku obojętnie czy jedzie się na 2 dni czy na 2 tygodnie trzeba spakować cały dom.
No i witamy się z 23 tygodniu i niby 6 miesiąc ale on się zaczyna po skończonym 23 tc
Miłego dnia ciotkiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 10:15
bbeczka91, Pysiaczek89, poznanianka, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Pora wstawac.Na śniadanie tosta chyba zrobię z serem i szynką.
U Nas ładna pogoda.Musze Nas jeszcze spakować nad te morze.I czapki poszukać bo pewnie wialo będzie tam.
Piękne imiona wybralyscie
Ksosiu sałatka pasuje jak.najbardziej
Ajrin to wygląda jak.fasola po bretońsku:) -
nick nieaktualnyja już wróciłam, myślałam że wcześniej uda się wszystko załatwić, ale nie... przyjechaliśmy, była już taka kolejka że się ludzie nie mieścili w laboratorium, ja się na dodatek ustawiłam ze złej strony i jakiś starszy dziadek zacząć po mnie krzyczeć że mam uciekać na konie kolejki
nosz kurde, niech się cieszy że byłam tak nieprzytomna że się nie odwinęłam. Ogólnie czekałam do rejestracji ok 45 minut, w kolejce były jeszcze 3 inne panie w ciąży i jednym słowem zlewka, dobrze że na kolejne pobieranie po wypiciu glukozy wchodzi się bez kolejki. Przede mną dwie panie mordowały napój, a ja postanowiłam na cwaniaka wypić na raz, ale okazało się za słodkie i złapał mnie atak kaszlu, pierwsza godzina była najgorsza, bo się tylko wyłożyłam z nogami do góry, zamknęłam oczy i drzemałam, byle tylko nie zwymiotować. Ręka jak u narkomana, bo u mnie tylko z jednej żyły można krew pobrać i tylko z prawej, bo reszta jest albo za cienka albo ledwo widoczna, więc kiszka...