WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
własnie jestem po telefonicznej konsultacji z moją lekarką. Zmartwiło mnie to twardnienie brzuszka. Stwardniało mi do tego stopnia, że gdy korzystałam z toalety nie mogłam się nachylić po spodnie
Lekarka zaleciła odpoczynek przez 2 dni, no-spe i asmag (to chyba po prostu magnez). Jak nie ustanie albo się nasili to za 2 dni mam się kontaktować i najprawdopodobniej odwiedze IP.
Zmartwiłam się bardzo...
Może to wszystko wyolbrzymiam? A może dobrze że działam zawczasu?
W każdym razie wolę dmuchać na zimne.
Majówka będzie na leżąco.
Czy no-spa w ciązy jest na pewno bezpieczna? -
Ja się nie ważę
ostatnio 2 tygodnie temu było 9 na plusie hihi
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Hej dziewczyny!
własnie jestem po telefonicznej konsultacji z moją lekarką. Zmartwiło mnie to twardnienie brzuszka. Stwardniało mi do tego stopnia, że gdy korzystałam z toalety nie mogłam się nachylić po spodnie
Lekarka zaleciła odpoczynek przez 2 dni, no-spe i asmag (to chyba po prostu magnez). Jak nie ustanie albo się nasili to za 2 dni mam się kontaktować i najprawdopodobniej odwiedze IP.
Zmartwiłam się bardzo...
Może to wszystko wyolbrzymiam? A może dobrze że działam zawczasu?
W każdym razie wolę dmuchać na zimne.
Majówka będzie na leżąco.
Czy no-spa w ciązy jest na pewno bezpieczna?
Jest bezpieczna, spokojnie. Jeżeli czułaś że musisz zadzwonić i skonsultować to z lekarzem to na pewno nie wyolbrzymiasz. INSTYNKT.. -
Ja mam 6 na plusie, nie wiem czy to dużo czy mało choć na wykresie bbf pośrodku zalecanego przyrostu:) mi lekarz powiedział że mam na stałe brać 3x1 nospe ale po 2 tabletkach ustal bol na dobre więc odstawiłam. Myślę że jesli mi kazał 3x dziennie to jest bezpieczna
-
nick nieaktualnyja mam 6,5 na plusie - zdecydowanie za dużo ale co poradzić
ostatnio pochłaniam wszystko i o każdej porze. Co chwilę jestem głodna. W 2 trymestrze tyłam średnio 0,5 kg na tydzień,a w tym tygodniu mam kilogram na plusie.
Ale mam też problem z wypróżnianiemmoże do od tego, że wszystko w sobie kumuluje
A z innej beczki muszę się pochwalić bo kupiłam coś dla mamusiczytaj siebie
sukienki na lato, przepiękne i za grosze:
http://iv.pl/images/67340737047566292863_thumb.jpg
http://iv.pl/images/73453559111489067605_thumb.jpgkamciaelcia, Strazaczka1990, _izunia_, mmargol, Anulka01, bbeczka91, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:ALINKA
Sukienki śliczne
ale do nich to trzeba mieć figuręmój minus to za mało
no właśnie, trochę się boje co to będzie latem ze mną. Ale ja mam łydki i ręce w miare chude, tylko mi tyje tyłek i uda, a to całe szczęście zakryte -
nick nieaktualnyPiękne kiecki ale ja sobie takiej nie kupię ba nawet żadnej nie kupię bo wyszły mi na jednej nodze lydce okropne wypukłe żylaki.
Przez acard i ciaze:-(
Muszę iść do jakiegoś spec agiologa??? Ale wizyta kosztuje i zostawiłam ja na maj bo w kwietniu odpuściłam.
Nie pokaże się z taką noga niestety:-( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alinka wrote:no właśnie, trochę się boje co to będzie latem ze mną. Ale ja mam łydki i ręce w miare chude, tylko mi tyje tyłek i uda, a to całe szczęście zakryte
Ja to pisałam z myślą o sobie -ze u mnie odpadająale kiedyś tak sobie wyobrażałam ciążowe. Ja to jestem cala duża. Może kiedyś zrzuce 30 kg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 20:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. Ja w amoku remontowym. Jak się ogranę będę częściej.
Ale teraz zaglądam, żeby Ciebie Ksosiu poprosić, żebyś wymazała siuradczka z pierwszej strony, bo moje Maleństwo jednak zasili różową armię
Córcia piękna i zdrowa, mam zdjęcie i filmik na śmiesznym pendrive, na dowód załączam:
żabka04, claudiuszek, kamciaelcia, mmargol, agatia, Little Red Fox, Anulka01, Pysiaczek89, Angela89, _izunia_, mychakruszyna, bbeczka91, pirelka, megg, martta, Malutka92, AJrin, AniaLewandowska, Sabina, Strazaczka1990, Bratek, A_n_k_a_80, violett lubią tę wiadomość