WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPysiaczek, moja sie skrocila, tez duzo leze, niestety mi gin powiedzial, ze nie mamy za duzego wplywu na dlugosc szyjki.
Ja mam skontrolowac za 2 tyg i za kolejne 2. Kontrola polega na pelnym badaniu usg na pewno brzusznym, ale tez raczej dopochwowym, gdzie mozna zobaczyc cala szyjke i ja zmierzyc w kilku miejscach. Liczy sie wynik najmniejszy. Przynajmniej tak wygladalo moje przeddwczorajsze mierzenie szyjki.
Nie martw sie, trzeba byc dobrej mysli, ze juz nam sie nie bedzie tak skracac, wazne, ze lekarze zwrocili na to uwage i bedziemy kontrolowacPysiaczek89, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDopiero weszłam na chatę
Mam dość
Kupiłam wszystkim coś a sobie jak zwykle nic bo.......nie miałam już siły:-(
Wracałam z powrotem do domu autobusem to był błąd o matko jaki tłum ludzi wrrrrrr
To kupiłam dla małego :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61109e07a7c3.jpg
Wzięłam dwa kaftaniki do szpitala i do lekarza .
Body były po 4,99 wiec też wzięłam do lekarza a spodenkom nie mogłam sie oprzeć.
Pieluch ogólnie tetrowych szukałam tych kolorowych ale większość dla dziewczynki wiec wzięłam z konikami
Poszukam w Auchan jeszcze albo Allegro mi zostaje.
Możecie być ze mnie dumne bo już drugi raz odmówiłam Mc Donalda hihihi
Byłam na jogurcie mrożonym
A teraz uciekam zrobić sobie kolacje i wracam was nadrobićagatia, _izunia_, martta, kamciaelcia, bbeczka91, Pysiaczek89, Strazaczka1990, Angela89, mmargol, Anulka01 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Dziewczyny, glukoza na czczo 59 to w ogole mozliwe?
Jakies kosmiczne te moje wyniki dzisiaj, zwariowac mozna :p
Ale ja dosc regularnie mierzylam cukier glukometrem, zawsze mialam w granicach 80-86, ostatnio 76, a dzis z zyly 59. Jakim cudem ehhviolett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Dopiero weszłam na chatę
Mam dość
Kupiłam wszystkim coś a sobie jak zwykle nic bo.......nie miałam już siły:-(
Wracałam z powrotem do domu autobusem to był błąd o matko jaki tłum ludzi wrrrrrr
To kupiłam dla małego :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61109e07a7c3.jpg
Wzięłam dwa kaftaniki do szpitala i do lekarza .
Body były po 4,99 wiec też wzięłam do lekarza a spodenkom nie mogłam sie oprzeć.
Pieluch ogólnie tetrowych szukałam tych kolorowych ale większość dla dziewczynki wiec wzięłam z konikami
Poszukam w Auchan jeszcze albo Allegro mi zostaje.
Możecie być ze mnie dumne bo już drugi raz odmówiłam Mc Donalda hihihi
Byłam na jogurcie mrożonym
A teraz uciekam zrobić sobie kolacje i wracam was nadrobić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co...stwierdziłam że jestem głupia!! Robię porządek po szafkach i miejsce na rzeczy dziecka póki mam siłę...skoczyłam do pepco po pudelka na szaliki czapki itp... I o ile te duże poskładałam o tyle tych mniejszych nie umiem! Składa się niby jak zwykły karton czyli tylko spod pozakładać odpowiednio....50 kombinacji i dalej nie umiem
poczekam na męża
-
nick nieaktualny
-
violett wrote:Pysiaczek, moja sie skrocila, tez duzo leze, niestety mi gin powiedzial, ze nie mamy za duzego wplywu na dlugosc szyjki.
Ja mam skontrolowac za 2 tyg i za kolejne 2. Kontrola polega na pelnym badaniu usg na pewno brzusznym, ale tez raczej dopochwowym, gdzie mozna zobaczyc cala szyjke i ja zmierzyc w kilku miejscach. Liczy sie wynik najmniejszy. Przynajmniej tak wygladalo moje przeddwczorajsze mierzenie szyjki.
Nie martw sie, trzeba byc dobrej mysli, ze juz nam sie nie bedzie tak skracac, wazne, ze lekarze zwrocili na to uwage i bedziemy kontrolowacMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPirelka spodenki były na wieszakach po boku regału (one wieszają tak promocje) .
Pytaj w sklepie one lepiej wiedzą gdzie to lezry chyba że znasz swoje pepco
Zamówiłam dziś na próbe podkłady na łóżko i wkładki laktacyjne
Ciekawe jakie to będzie na żywo:-)pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNareście czuje mojego małego synka:-)
A miałam mówić męża prawie przekonałam do Wózka Anexa sport rozważam jeszcze opcje koloru nie wiem czy granatowy z białym czy szary z białym:-)
Gorzej jak mąż powie ok a ja powiem że jednak camarello sirion bo boję się kradzieży bardziej straconej kasy
Pytałam sasiadki do suszarni też się włamali nie dawno więc mąż wpadł na pomysł ze wymieni w naszej piwnicy ten hak??? Co się zawiesza kłódkę na coś mocniejszego i kłódkę zmieni na taką lepsza i chyba tam u nas w piwnicy będę zostawiać wózek.
Szczerze nie chce mi się tam zrobić i wciągać ale zobaczymy co to z tego wyjdzie:-)Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny