X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, glukoza na czczo 59 to w ogole mozliwe?

Jakies kosmiczne te moje wyniki dzisiaj, zwariowac mozna :p

Ale ja dosc regularnie mierzylam cukier glukometrem, zawsze mialam w granicach 80-86, ostatnio 76, a dzis z zyly 59. Jakim cudem ehh

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek, moja sie skrocila, tez duzo leze, niestety mi gin powiedzial, ze nie mamy za duzego wplywu na dlugosc szyjki.

Ja mam skontrolowac za 2 tyg i za kolejne 2. Kontrola polega na pelnym badaniu usg na pewno brzusznym, ale tez raczej dopochwowym, gdzie mozna zobaczyc cala szyjke i ja zmierzyc w kilku miejscach. Liczy sie wynik najmniejszy. Przynajmniej tak wygladalo moje przeddwczorajsze mierzenie szyjki.

Nie martw sie, trzeba byc dobrej mysli, ze juz nam sie nie bedzie tak skracac, wazne, ze lekarze zwrocili na to uwage i bedziemy kontrolowac :)

Pysiaczek89, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero weszłam na chatę :-)
    Mam dość:-(
    Kupiłam wszystkim coś a sobie jak zwykle nic bo.......nie miałam już siły:-(
    Wracałam z powrotem do domu autobusem to był błąd o matko jaki tłum ludzi wrrrrrr

To kupiłam dla małego :

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61109e07a7c3.jpg

Wzięłam dwa kaftaniki do szpitala i do lekarza .
    Body były po 4,99 wiec też wzięłam do lekarza a spodenkom nie mogłam sie oprzeć.
    Pieluch ogólnie tetrowych szukałam tych kolorowych ale większość dla dziewczynki wiec wzięłam z konikami :-(
    Poszukam w Auchan jeszcze albo Allegro mi zostaje.

Możecie być ze mnie dumne bo już drugi raz odmówiłam Mc Donalda hihihi
    Byłam na jogurcie mrożonym :-)

A teraz uciekam zrobić sobie kolacje i wracam was nadrobić:-)

agatia, _izunia_, martta, kamciaelcia, bbeczka91, Pysiaczek89, Strazaczka1990, Angela89, mmargol, Anulka01 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Dziewczyny, glukoza na czczo 59 to w ogole mozliwe?

Jakies kosmiczne te moje wyniki dzisiaj, zwariowac mozna :p

Ale ja dosc regularnie mierzylam cukier glukometrem, zawsze mialam w granicach 80-86, ostatnio 76, a dzis z zyly 59. Jakim cudem ehh
    Chyba wszystko jest możliwe, ja przed krzywą cukrową miałam na glukometrze 76 tylko, a z krwi wyszło aż 90 :P

violett lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Dopiero weszłam na chatę :-)
    Mam dość:-(
    Kupiłam wszystkim coś a sobie jak zwykle nic bo.......nie miałam już siły:-(
    Wracałam z powrotem do domu autobusem to był błąd o matko jaki tłum ludzi wrrrrrr

To kupiłam dla małego :

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61109e07a7c3.jpg

Wzięłam dwa kaftaniki do szpitala i do lekarza .
    Body były po 4,99 wiec też wzięłam do lekarza a spodenkom nie mogłam sie oprzeć.
    Pieluch ogólnie tetrowych szukałam tych kolorowych ale większość dla dziewczynki wiec wzięłam z konikami :-(
    Poszukam w Auchan jeszcze albo Allegro mi zostaje.

Możecie być ze mnie dumne bo już drugi raz odmówiłam Mc Donalda hihihi
    Byłam na jogurcie mrożonym :-)

A teraz uciekam zrobić sobie kolacje i wracam was nadrobić:-)
    Skąd te piękne spodenki? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka w pepco byłam.
    body były tylko leza na innej połce po 4,99.
    czapeczki po 2,99
    jest w czym wybierac.
    kupiłam tylko to co widac do lekarza bo ja mam wyprawke czyt. ciuszki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie spodenki też muszę kupić, szalenie mi się podobają :D widziałam w smyku takie z reniferkami welurowe po 10 zł.. ale malusie bo rozm. 50 :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w pepco sa do 74 cm. i rózne ;-)

pirelka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co...stwierdziłam że jestem głupia!! Robię porządek po szafkach i miejsce na rzeczy dziecka póki mam siłę...skoczyłam do pepco po pudelka na szaliki czapki itp... I o ile te duże poskładałam o tyle tych mniejszych nie umiem! Składa się niby jak zwykły karton czyli tylko spod pozakładać odpowiednio....50 kombinacji i dalej nie umiem :P poczekam na męża :P

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    w pepco sa do 74 cm. i rózne ;-)
    Muszę zerknąć, a jaka cena? :)

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Pysiaczek, moja sie skrocila, tez duzo leze, niestety mi gin powiedzial, ze nie mamy za duzego wplywu na dlugosc szyjki.

Ja mam skontrolowac za 2 tyg i za kolejne 2. Kontrola polega na pelnym badaniu usg na pewno brzusznym, ale tez raczej dopochwowym, gdzie mozna zobaczyc cala szyjke i ja zmierzyc w kilku miejscach. Liczy sie wynik najmniejszy. Przynajmniej tak wygladalo moje przeddwczorajsze mierzenie szyjki.

Nie martw sie, trzeba byc dobrej mysli, ze juz nam sie nie bedzie tak skracac, wazne, ze lekarze zwrocili na to uwage i bedziemy kontrolowac :)
    Mi skontrolowała dzisiaj przez usg dopochwowe. Ale chyba zmierzyła w jednym miejscu. No nic pójdę na kontrole za dwa tygodnie i mam nadzieje ze bedzie taka sama...

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Muszę zerknąć, a jaka cena? :)

7,99zł

pirelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka spodenki były na wieszakach po boku regału (one wieszają tak promocje) .
    Pytaj w sklepie one lepiej wiedzą gdzie to lezry chyba że znasz swoje pepco :-)

Zamówiłam dziś na próbe podkłady na łóżko i wkładki laktacyjne :-)
    Ciekawe jakie to będzie na żywo:-)

pirelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam kilka pepco w okolicy to na pewno znajdę w którymś :D

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku nogi mii w doope wchodzą mam dosyć!
    Durna ja latać mi się zachciało po galerii :-)

I zapomniałam iśc do apteki po Renni własnie mi się teraz przypomniało wrrrr

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a2yer7.jpg
    Połowa 20tygodnia.Brzusio mały :)

żabka04, kamciaelcia, mmargol, _izunia_, Anulka01, bbeczka91, megg, AniaLewandowska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały ale ja go widzę hihi

kamciaelcia, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nareście czuje mojego małego synka:-)

A miałam mówić męża prawie przekonałam do Wózka Anexa sport rozważam jeszcze opcje koloru nie wiem czy granatowy z białym czy szary z białym:-)
    Gorzej jak mąż powie ok a ja powiem że jednak camarello sirion bo boję się kradzieży bardziej straconej kasy
    Pytałam sasiadki do suszarni też się włamali nie dawno więc mąż wpadł na pomysł ze wymieni w naszej piwnicy ten hak??? Co się zawiesza kłódkę na coś mocniejszego i kłódkę zmieni na taką lepsza i chyba tam u nas w piwnicy będę zostawiać wózek.
    Szczerze nie chce mi się tam zrobić i wciągać ale zobaczymy co to z tego wyjdzie:-)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja, jeszcze 3 dni i 5 miesiac, a pfzytylam 2 kg :)

żabka04 lubi tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ja, jeszcze 3 dni i 5 miesiac, a pfzytylam 2 kg :)
    Ja 3na plusie

‹‹ 825 826 827 828 829 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ