WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak zakładałam konto, to zjadłam w loginie "a" no i z babeczki zrobiła się beczka
kamciaelcia, mychakruszyna, żabka04, mmargol, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Byłam dziś na usg polowkowe. Prawie wszystko ok dobrze. Bo powiedział lekarz że w sercu dziecko ma bright stars czyli zapytania serca. Ze to nie jest groźne bo w większości przypadków przemija samoistnie. Ale muszę iść na echo serca za tydzień dziecka. Wolałabym słyszeć że wszystko ok. A tak to teraz się zastanawiam.
Płeć potwierdzona!! Zostaje Ignacy...jupi -
Babeczka odsprzedaj mi to lustro
Kamcia różowa karuzela??? Oczywiście jak najbardziej! Mój bedzie chodził w różowych skarpetkachi kto nam zabroni???
Agape trzymam kciuki, bedzie dobrze!
Moja paczka od Makaszki przyszła! Taadaaam:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a82e6c229b1.jpg fmychakruszyna, Pysiaczek89, _izunia_, kamciaelcia, mmargol, bbeczka91, Strazaczka1990, Ewelina.Irl, poznanianka, claudiuszek, martta, megg, AniaLewandowska, Miśka***, Sabina lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Dzień dobry
dziś mam mało czasu bo meble przewozimy do mieszkania
Migdał ucichł po tych tabsach co żabka polecila
Jutro jedziemy nad morze do KołobrzeguWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 14:19
bbeczka91, AniaLewandowska, Miśka*** lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja
Dzisiaj znowu świeci słonko
Mmargol mimo łożyska na przedniej ścianie tak wyraźnie czujesz kopniaki? Pod ręką też czujesz?
Mysza dużo zdrówka, żeby dolegliwości szybko minęły.
Babeczka nic a nic nie widać tych kilogramów. Pięknie wyglądasz.
Agape na pewno na echu obejrzą dokładniej i wszystko będzie dobrze.
Pirelka powodzenia u dentysty.
Skali skąd jesteś?
Gratuluję już odbytych wizyt i powodzenia na pozostałych
Miłego dniabbeczka91 lubi tę wiadomość
-
izunia
czuję bardzo wyraźnie i pod ręką i nawet jak patrzę dłużej na brzuch to uchwycę to wzrokiem czasem jeśli się mocniej ruszyłamoże spowodowane to jest jej masą? sama nie wiem, ale generalnie pierwsze ruchy poczułam już w skończonym 18 tyg, a jakieś 2 tyg temu mój mąż zaczął czuć niektóre ruchy pod ręką, wiadomo zależy z jaką intensywnością się ruszy mała, ale czuł
inzynierka, gratuluje chlopaka!
Sporo Was nad te morze rusza, oby tylko Wam pogoda dopisała, wypoczywajcie_izunia_, violett lubią tę wiadomość
-
gratuluje wszystkim udanych wizyt, Agape- będzie dobrze ! Anulka, śliczny komplecik- próbuje złożyć zamówienie u makaszki bo do 5 maja -15% ale coś kod nie wchodzi.
U mnie już po malowaniu- teraz dopiero uświadamiam sobie co mnie czeka w ten cudowny majowy długi weekend....ratunku! -
nick nieaktualny
-
Anulka01 wrote:Babeczka odsprzedaj mi to lustro
Kamcia różowa karuzela??? Oczywiście jak najbardziej! Mój bedzie chodził w różowych skarpetkachi kto nam zabroni???
Agape trzymam kciuki, bedzie dobrze!
Moja paczka od Makaszki przyszła! Taadaaam:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a82e6c229b1.jpg f
ta podusia jest płaska czy "napompowana"?bo nie iwem jaka zamówić -
mmargol wrote:Agape, nie martw sie na zapas, zbadaja dokladnie i trzymam kciuki, ze przeminie samoistnie
juz wiesz kiedy to echo bedziesz robila?
gratuluje potwierdzenia Ignacego
Dopiero będę w poniedziałek się umawiac ale powiedział że najwcześniej za miesiąc mogą zbadać bo za małe serce na razie. Dzięki że trzymajcie kciuki. Musi być dobrzemmargol lubi tę wiadomość
-
agatia wrote:Wróciłam po spacerku, pół miasta zlazłam ;)kupiłam kilka bodziaków na ciuchach, ale nowki z metką reserved
do tego upatrzylam w sklepie komplet do łóżeczka i do wózka bez różu i kwiatków
ale jeszcze nie kupiłam, bo może koncepcja się zmieni
niby przez internet oglądam, ale na żywo zmacać bym też chciała i popatrzeć
Wybieram się do Bambi i Akpolu, ale na razie na zamiarach się kończy