WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry:-)
Nie śpię od pół godziny bo głód mi doskwiera hihi
Usnelam jak dziecko szkodzą że spalam na raty bo biegalam na siku:-)
Cludiuszek piękne fotki
Ta noga no no...... Napewno po mamie
Ja też chcę już mieć takie fotki....
Chyba wszystkie odsypiaja.
Ja się zbieram zrobię sobie kawkę i będę rosołu gotować potem kurczaka wstawię w między czasie będę was czytać
Miłego dniaclaudiuszek lubi tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Dzień dobry:-)
Nie śpię od pół godziny bo głód mi doskwiera hihi
Usnelam jak dziecko szkodzą że spalam na raty bo biegalam na siku:-)
Cludiuszek piękne fotki
Ta noga no no...... Napewno po mamie
Ja też chcę już mieć takie fotki....
Chyba wszystkie odsypiaja.
Ja się zbieram zrobię sobie kawkę i będę rosołu gotować potem kurczaka wstawię w między czasie będę was czytać
Miłego dnia
Claudiuszek wow! Nóżka jak u Naomi Cambel -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień doberek:)
A ja właśnie wcinam śniadanko i taaak się cieszę, że mogę sobie dzisiaj posiedzieć w domu!
I będę gotowała zupę gulaszową, bo któraś mi narobiła smaka, a nie jestem super kucharką, bo zazwyczaj jak gotuję coś pierwszy raz to zawsze jest coś nie tak, także trzymajcie kciuki:P -
nick nieaktualnyWitam, ja już na nogach, dzisiaj było mi wyjątkowo ciężko zwlec się z łóżka
teraz szukam jakiegoś pomysłu na dzisiejszy obiad - udało mi się wczoraj znaleźć szwabskie kluski lane, które dodam do zupy gulaszowej - ale to dopiero na jutro. Może pizza, mąż mi wierci dziurę o naleśniki, ale przecież ostatnio krokiety robiłam..
póki co kawka, bułeczka i coś na dobry początek dnia:
https://www.youtube.com/watch?v=zZH0sNsaAz4Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 08:24
Anulka01 lubi tę wiadomość
-
Źle się wystawiły fotki, ale z tabletka ciężko. Wybaczcie, ale możecie zweryfikować datę USG. Inaczej nie będę uzasadniać mmojej osoby.
Dodaj tylko, ze dziwny klimat jest na forum przez to. My na starym forum, mamy zamknięte forum na fasolkowo, jedna z nas jest tam moderatorów. I z stamtąd nikt nic nie zobaczy. To była super decyzja, szkoda ze po roku znajomości.
Skali jak na 8tydzien to juz nie fasolka, śliczny człowiek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 08:32
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Skali89 wrote:Cześć dziewczyny,
chciałam zapytać czu wy w ogóle widzicie moją fasolkę bo jakoś tak bez echz przeszło -może tylko ja to widze?Skali89 lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Little Red Fox wrote:Witam, ja już na nogach, dzisiaj było mi wyjątkowo ciężko zwlec się z łóżka
teraz szukam jakiegoś pomysłu na dzisiejszy obiad - udało mi się wczoraj znaleźć szwabskie kluski lane, które dodam do zupy gulaszowej - ale to dopiero na jutro. Może pizza, mąż mi wierci dziurę o naleśniki, ale przecież ostatnio krokiety robiłam..
póki co kawka, bułeczka i coś na dobry początek dnia:
https://www.youtube.com/watch?v=zZH0sNsaAz4Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Little Red Fox wrote:Dzierzba, uwielbiam wszystko co strączkowe, niestety mój mąż nie przepada, a zjadłabym kotlety fasolowe
-
nick nieaktualnyMam chwilkę bo rosołek się już gotuje
Nie dobra ja
Zapraszam możecie się wybrać na wycieczkę a obiad już wam postawię hihi na drugie danie serwuję kurczaka z bukietem surówek do tego ziemniaki/frytki i kompocik z truskawek swojski/domowy hihihi
Tak ja rodzinkę rozpieszczam
A oto ja :
Tp 22.09.2016
z usg 19.09.2016
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ddf65587808e.jpgMalutka92, Anulka01, Pysiaczek89, Pauka, blablabla, Żabcia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny