WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Cześć
Szalejecie z tymi zakupami! Ile ubranek! A ja nadal nic. Wyrodna matka ze mnie
Dziś znalazłam kojec na olx. Fajny, widać ze nie zniszczony i tylko 80zł. I tak się boję z myslami- dzwonić, nie dzwonić? Wiadomo ze to od razu nie bedzie mi potrzebne ale fajny jest -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej,
U mnie piękna pogoda więc i spacer zaliczony. Noc nie najlepsza bo była impreza na górze do 3 nad ranem
Moje małe to jeszcze delikatnie smyrają, rzadko.. takie lekkie uderzenia sporadyczne i tyle na razieczasami w ogóle ich nie czuję, albo nie odróżniam czy to jelita, czy dzieci
A mi znowu dokuczają zęby i chyba szlag mnie trafi niedługona dodatek to te robione, a dziąsła mi podpuchły pod teoretycznie zębami, które nie są do robienia. Koszmar.. znowu muszę jutro dzwonić i prosić, by mnie lekarka przyjęła zobaczyć co tam się dzieje.
Cholera mnie bierze z nimi już, po zrobieniu powinno być dobrze, a tu wciąż te same mi dokuczają, nie wiem czy to wina ciąży i tego, że tak odczuwam, ale aż boję robić się kolejne. Dodam, że nie chodzę do byle kogo, właśnie po to, by mieć pewność, że zęby są zrobione dobrze. -
Hej możecie mnie dopisać na 26 września z term. porodu. Będzie córa. Pisałam na tamtym forum wrześniówek, ale tu się nie udzielam, bo ciąża nie przebiega bez komplikacji, więc nie mam w sumie czasu ani ochoty na forum, ale jak mnie dopiszecie to będzie mi bardzo miło.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolka30 wrote:Hej możecie mnie dopisać na 26 września z term. porodu. Będzie córa. Pisałam na tamtym forum wrześniówek, ale tu się nie udzielam, bo ciąża nie przebiega bez komplikacji, więc nie mam w sumie czasu ani ochoty na forum, ale jak mnie dopiszecie to będzie mi bardzo miło.
-
nick nieaktualny
-
Oglaszam ze nosze 558g i 26cm czystego szczescia zdrowiutkiego jak rybka
AJrin, Pysiaczek89, Madziuuuula, Strazaczka1990, żabka04, Sabina, _izunia_, mychakruszyna, mysza0406, kamciaelcia, pirelka, claudiuszek, AniaLewandowska, bbeczka91, mmargol, Miśka***, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mysza... http://naforum.zapodaj.net/
Wgraj zdjęcia najlepiej z rozdzielczoscia 500x500...
Później wyskoczą ci 3 linki - wybierz ten trzeci - BBCode (do wgrania na forum)i wklej go tu w wypowiedzi..pokaże ci się obrazek TADAM!
Ale jestem senna a 2 godziny spalam:Pmysza0406 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny