WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:Mi ph wychodziło 4 jak ja robie i u ginekologa tak samo, a miałam bakterie więc ph nie jest równoznaczne że ph rośnie.
mam nadzieje ze jakimś cudem w środę bedzie miejsce u mojego ginekologa i sie wcisnę na wizyte...
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
mychakruszyna wrote:Ja lekarzowi wspomniałam o tych kłuciach kazał mi jak najwięcej leżeć i zbytnio się nie obciążać....a przyznam ze ostatnie czasy mam motorek w dupie i ciagle w ruchu.
Aaaa jest to możliwe żeby nagle wyszło łożysko przodujące? Moj stary gin na tym usg dziś mi tak powiedział a właściwie sam do siebie ale nic nie skomentował...jego reakcja była wręcz jak gdyby to była dobra wiadomość.
No i położenie póki co pośladkowe ale jeszcze maly ma 10tc na zmianę położenia.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Jak tu dziś spokojnie
My z M. walczylismy dziś z pownica i balkonem efekt końcowy piekne kwiatki i zielnik posadzony
No i pogoda dopisała
-
nick nieaktualnyu nas pogoda dość ponura, ale byłam dziś w pracy więc nie mam czego żałować, chociaż pod tym względem. Na jutro zaplanowałam krokiety z pieczarkami. Pewnie będziemy siedzieć cały dzień w domu jeśli faktycznie będzie padać
tak się cieszę na to L4, bo dzisiejszych klientach motywacja do pracy osiągnęła poziom poniżej podłogi -
ilona29 wrote:co chodzi o posiew to ja dostalam na samym poczatku skierowanie na to badanie ktore jest wazne na 9 miesiecy
i tak co miesiac chodze do labo i robie
a i odbieram wyniki zaraz przed wizyta u poloznej
dzieki temu wiem ze jest wszystko okMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
Sylwia25 wrote:Czesc przyszle mamusie jak sie czujecie ? Jak Wam minela polowa ciazy? W ktorym tygodniu poczulyscie ruchy dzidziusiab? Slicznie pozdrawiam. Chetnie popisze poznac wymienie doswiadczeniami a moze jest ktoras co jak ja mieszka w De ?
-
mychakruszyna wrote:No i położenie póki co pośladkowe ale jeszcze maly ma 10tc na zmianę położenia.
Podobno dopiero około 27 tyg. dzieci już nie mają tyle miejsca, żeby się aż tak obracać.
Ja dziś miałam fatalny dzień, prawie zemdlałam na spacerze. Mąż miał przerażenie w oczach. Dopiero po 18 poczułam się trochę lepiej, więc zabrałam się za robienie ciasta(jutro goście). No i obiadu, bo naszła mnie ochota na mielone z młodymi ziemniaczkamiA teraz w piekarniku siedzą jeszcze bezy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 21:09
-
bbeczka91 wrote:Jak się pytałam na połówkowych jak ułożona jest mała, to gin. mówiła, że na razie dziecko zmienia pozycję 10 razy na dzień i mam się w ogóle nie sugerować , bo za godzinę może być obrócone o 180 stopni
Podobno dopiero około 27 tyg. dzieci już nie mają tyle miejsca, żeby się aż tak obracać.
Ja dziś miałam fatalny dzień, prawie zemdlałam na spacerze. Mąż miał przerażenie w oczach. Dopiero po 18 poczułam się trochę lepiej, więc zabrałam się za robienie ciasta(jutro goście). No i obiadu, bo naszła mnie ochota na mielone z młodymi ziemniaczkami
Bbeczka może to ciśnienie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 21:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOk ok to jak nie pogniewasz sie zrobie jutro z tymi zdjeciami nickami hehe mam lytanie odnoscie usg polowkowego jakie pomiary sprawdzaja itd
to moja pierwsza ciaza dlatego troszke martwie sie kazdym badaniem. W ktorym tygodniu ciazy mualas robione pierwsze Usg ? Czy termin tez mialas juz kilka razy zmieniany jak niektore dziewczyny czy wszystko prawidlowo.
-
Sylwia25 wrote:Ok ok to jak nie pogniewasz sie zrobie jutro z tymi zdjeciami nickami hehe mam lytanie odnoscie usg polowkowego jakie pomiary sprawdzaja itd
to moja pierwsza ciaza dlatego troszke martwie sie kazdym badaniem. W ktorym tygodniu ciazy mualas robione pierwsze Usg ? Czy termin tez mialas juz kilka razy zmieniany jak niektore dziewczyny czy wszystko prawidlowo.
a w 7tyg słyszałam już serduszko
Wszystkie pomiary.Nic się nie bój. mi lekarz sprawdzał nerki pęcherz maluszka,czy ma 5palcow itp itd
Co do terminu.Ciążę mam.starszą o tydzień ale mimo tego termin mam dalej na 20wrzesnia
Nie Ty pierwsza się martwiszto moja ciąża również pierwsza.Czego nie wiem to zawsze tu pytam i zawsze ktoś odpowie
.nawet jak przeziębienie bierze to My doradzamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 21:54