WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA_n_k_a_80 wrote:Witam
termometr ma super cene i moze jakies body z dlugim na 68 bym wziela bo takich brak i getry ciazowe bo uwielbiam w nich chodzic i juz -100zl hahahah
-
nick nieaktualnyJa znów cierpię na brak koszulek, wszystkie zrobiły się krótkie. I chyba wezmę jedna z nich
A tak właściwie doszłam do wniosku, że ciuchy ciążowe są brzydkie, nic mi się nie podoba!
Albo jakieś namioty, albo z jakimiś nadrukami typu "wychodzę w krotce, jestem córeczką" a ja jestem w ciąży i chce pomimo tego wyglądać modnie i ładnie.
Trafiłam tylko na kilka ciuchów, która faktycznie mi się spodobały.
Ok. Wyzalilam się
-
Witam się
noc maasaakraa! Zasnęłam o 5.10 żeby 6.30 usłyszeć budzik
ale chciałam męża wyprawić na mecz i po bulki jechać. O 8 poszłam dalej spać i teraz wstalam.
Dziewczyny doradźcie proszę...dzis miałam mieć USG połówkowe z nfz...ostatnio zmieniłam lekarza ale stary jeszcze o tym nie wie...i zastanawiam się czy nie jechać jeszcze na to usg z racji ze darmowe a zawsze okazja podejrzeć maleństwo. Tylko nie chce pokazywać karty ciąży, powiem ze zapomniałam ale chciałam też pielęgniarce powiedzieć ze zmieniam lekarza bo boję się potem iść jak będzie potrzebne np do becikowego zaświadczenie ze ciąża była od początku prowadzona bo moj nowy lekarz nie wystawi mi. Co robic? Jechać i kłamać czy nie?
-
mychakruszyna wrote:Witam się
ale chciałam męża wyprawić na mecz i po bulki jechać. O 8 poszłam dalej spać i teraz wstalam.
Dziewczyny doradźcie proszę...dzis miałam mieć USG połówkowe z nfz...ostatnio zmieniłam lekarza ale stary jeszcze o tym nie wie...i zastanawiam się czy nie jechać jeszcze na to usg z racji ze darmowe a zawsze okazja podejrzeć maleństwo. Tylko nie chce pokazywać karty ciąży, powiem ze zapomniałam ale chciałam też pielęgniarce powiedzieć ze zmieniam lekarza bo boję się potem iść jak będzie potrzebne np do becikowego zaświadczenie ze ciąża była od początku prowadzona bo moj nowy lekarz nie wystawi mi. Co robic? Jechać i kłamać czy nie?
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
mychakruszyna wrote:No ale każdy z nich przepisuje swoje leki, i wpisuje do książeczki...a tak chyba nie mogę. Pojadę dziś ale nie pokaże książeczki żeby nie widział wpisu tamtego.
mychakruszyna lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyNo właśnie znam osoby, które chodzą i prywatnie i na NFZ. Ja sama prowadzę ciążę prywatnie, a w na pakiet w Luxmedzie chodzę dodatkowo po skierowanie, a dodatkowe usg i na badania. Ale to zależy od lekarza, mój z pakietu sam wyszedł z taką inicjatywą.
-
nick nieaktualnyWitam się.
Goście już pojechali (wpadli z rana na kawkę).
Sarcia powodzenia:-)
Ja chodzę na nfz i prywatnie tyle że do jednego lekarza.
Po drugie łaski ci nie robi ten na nfz że wypisze zaświadczenie do becikowego przecież jest w kartotece twojej że byłaś tak????? Musi Ci wypisać
Ja dziś nie śpię od 5:30 oczy otworzyłam i koniec spania.
W nocy nie wiem ile razy byłam siku ale dużo:-(
Wracam do robienia obiadku.
Po obiedzie muszę pazurki pomalować i wyjdę na dwór z córką
Miłego dnia:-)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mychakruszyna wrote:Witam się
Na puchar pojechał?mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
Strazaczka1990 wrote:Dzien dobry:)
Właśnie robie obiad.."placek po węgiersku" mniam cos ochota naszła.
Ale miałam w nocy coś dziwnego nie umiem tego opisać..Trwało to przez 2 minuty.Nie wiem może skórcz? w podbrzuszu.Tak złapało że masakra i od razu prawy bok
Hej, ja tak miałam całkiem niedawno, przebudziłam się z okropnym bólem skurczem, zmieniłam pozycję do spania i w sumie nie wiem czy po chwili samo przestało, czy zasnęłam... ale jak mi się mała ruszyła w brzuszku na drugi dzień to byłam spokojna, bo uznałam, że wszystko jest ok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam jeszcze jedno pytanko. W moczu wyszły mi leukocyty 37,8 ul, norma jest do 20. Natomiast drugie oznaczenie leukocytów jest: pojedyncze w polu widzenia. I ja juz sie denerwuje tymi leukocytami
tym bardziej ze mnie od dwóch dni bardzo kłuje w pochwie?kroczu?
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny