WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Mam jeszcze jedno pytanko. W moczu wyszły mi leukocyty 37,8 ul, norma jest do 20. Natomiast drugie oznaczenie leukocytów jest: pojedyncze w polu widzenia. I ja juz sie denerwuje tymi leukocytami
tym bardziej ze mnie od dwóch dni bardzo kłuje w pochwie?kroczu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 14:52
-
Little Red Fox wrote:normy są do 140?
mają być ubranka niemowlęce i ciążowe w lidlu, któraś miała doświadczenie z tą firmą? jak się zachowują po praniu i jak z jakością?Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bylam na tym usg synuś potwierdzony zdrowy rośnie jak na drożdżach. Według USG i pomiarów termin na 1 września! I doktor powiedział że raczej tego terminu się trzymać bo jak tak dalej pójdzie to okaże się że w sierpniu będzie
teraz czekam pod drzwiami prywatnego lekarza po receptę na te bakterie.
pirelka, kamciaelcia, żabka04, Strazaczka1990, _izunia_, Sabina, A_n_k_a_80, mmargol, martta lubią tę wiadomość
-
Pysiaczek89 wrote:Mam jeszcze jedno pytanko. W moczu wyszły mi leukocyty 37,8 ul, norma jest do 20. Natomiast drugie oznaczenie leukocytów jest: pojedyncze w polu widzenia. I ja juz sie denerwuje tymi leukocytami
Miałam podwyższone i lekarz mi kazał mi tylko zrobić posiew moczu
-
Lusia_M wrote:Miałam podwyższone i lekarz mi kazał mi tylko zrobić posiew moczu
to chyba ten posiew tez sobie zrobie w takim razie. Bo juz sie stresuje. Ciagle cos
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Pysiaczek89 wrote:Ja wlasnie sobie sama zrobiłam te badania, zaniepokojona tymi kluciami w kroczu
to chyba ten posiew tez sobie zrobie w takim razie. Bo juz sie stresuje. Ciagle cos
Warto zrobić posiew, tylko że chyba 2-3 dni czekasz na wyniki. Nie ma się też co za bardzo martwić, ja w moczu miała leukocyty prawie dwukrotnie przekroczone w stosunku do normy... ciężko o idealne wyniki w ciąży tym bardziej moczu, gdzie miesza się on z naszym niecodziennym śluzem, bo jednak jest on inny niż w okrasie nieciążowym
-
Lusia_M wrote:Warto zrobić posiew, tylko że chyba 2-3 dni czekasz na wyniki. Nie ma się też co za bardzo martwić, ja w moczu miała leukocyty prawie dwukrotnie przekroczone w stosunku do normy... ciężko o idealne wyniki w ciąży tym bardziej moczu, gdzie miesza się on z naszym niecodziennym śluzem, bo jednak jest on inny niż w okrasie nieciążowym
no ale zrobie w środę tzn zaniosę siuski. Ale pewnie tez umówię sie do ginekologa, bo te kłucia mnie stresują
Dzięki za informacje.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Mam jeszcze jedno pytanko. W moczu wyszły mi leukocyty 37,8 ul, norma jest do 20. Natomiast drugie oznaczenie leukocytów jest: pojedyncze w polu widzenia. I ja juz sie denerwuje tymi leukocytami
I w sumie też czuję od dłuższego czasu kłucie w środku. Teraz na wizycie to nie odpuszczę i musi mi zrobić czystość i dac leki porzadne. Leukocyty miałam ostatnio podwyższone to kazał mi brać tylko jakieś ziołowe i co raz gorzej jestWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 16:14
-
alinka wrote:Ja też odebrałam swoje dzisiejsze wyniki i mam leukocytów 3-5, liczne bakterie i świeże erytrocyty (Ale to w normie) 15ng ciał kartonowych i 0,2 urobilinogenu (tu niby też w normie, ale wcześniej było 0)
I w sumie też czuję od dłuższego czasu kłucie w środku. Teraz na wizycie to nie odpuszczę i musi mi zrobić czystość i dac leki porzadne. Leukocyty miałam ostatnio podwyższone to kazał mi brać tylko jakieś ziołowe i co raz gorzej jest
Niby mierzyłam paskiem pH pochwy i wyszło ładnie, no ale wole zrobic te czystość dla pewności. No i niech mi na ten mocz cos przepiszeMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyWiem ze szukałyście sukienek ciążowych.
Przez przypadek wpadł mi link do jednej
Zobaczcie może któraś sobie cos kupi.
Nie mam pojęcia jakie są ceny.
https://www.happymum.pl/sklep3/d673,sukienki,5520-summer_time_navy_tunic_.htmlStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Ja lekarzowi wspomniałam o tych kłuciach kazał mi jak najwięcej leżeć i zbytnio się nie obciążać....a przyznam ze ostatnie czasy mam motorek w dupie i ciagle w ruchu.
Aaaa jest to możliwe żeby nagle wyszło łożysko przodujące? Moj stary gin na tym usg dziś mi tak powiedział a właściwie sam do siebie ale nic nie skomentował...jego reakcja była wręcz jak gdyby to była dobra wiadomość.
No i położenie póki co pośladkowe ale jeszcze maly ma 10tc na zmianę położenia. -
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Ja tez swoją gin zmuszę zeby mi zrobiła czystość pochwy. Ostatnio miała zrobic i sie zagadalysmy i nie zrobiła... A miałam robiona tylko tylko raz na początku ciazy. Ja sie stresuje, ze przez taka pierdołę występują przedwczesne porody...
Niby mierzyłam paskiem pH pochwy i wyszło ładnie, no ale wole zrobic te czystość dla pewności. No i niech mi na ten mocz cos przepisze
Mi ph wychodziło 4 jak ja robie i u ginekologa tak samo, a miałam bakterie więc ph nie jest równoznaczne że ph rośnie. -
nick nieaktualny