X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się zaraz niestety do pracy muszę zebrać, już się boję dzisiejszych klientów, ale może akurat spokojnie będzie i nikt nie będzie zgłaszał szkód (z oc/ac) lub jakiś roszczeń z okazji majówki :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się rankiem :)
    Wstałam razem z mężem, kiedy szedł do pracy i postanowiłam już się nie kłaść. Zjem śniadanko i pójdę na małe zakupy, bo potem pewnie będą kolejki niemiłosierne.

Dostaliśmy podgrzewacz do butelek i słoiczków Avent. Używany, ale sprawnie działa :) myślałam o nim, choć pewnie na zakup tego gadżetu bym się nie decydowała to jednak jak dostaliśmy to się cieszę :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/93ae28eceed3.jpg

agatia, _izunia_, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko o jakich cudach Wy piszecie?! Mam slinotok ;)

Witam z pracy :) jeszcze dwa miesiace i wolne ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Wlasnie wyczytałam,ze długość naszych dzidziusiow mozemy sprawdzic poprzez wymiar Fl (kosci udowej),trzeba wymiar Fl pomnożyć x7. Ciekawe czy to prawda. Ponoc jakas pani ginekolog tak twierdzi :-P
    Sprawdzilam i niby ma to jakis sens ;-)
    Według tego moje na połówkowych powinny mieć po 17 cm :D może i to prawda :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    U mnie wyszlo 21cm w 20t1d. Az zapytam gina na wizycie czy mozna sie tym sugerować i ile w tym prawdy :-P
    Fajnie gdyby tak było,bo skoro nie mierzą długości dzieci to choć orientacyjnie można być poznać ich długość ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja leżę w łóżku z pełnym pecherzem i czekam żeby oddać mocz do badania:D bo laboratorium dopiero od 9 dziś czynne, więc żeby za długo nie stał :)

A potem jedziemy po tv do sypialni i może jakieś bluzki w hm kupię bo wszystkie jakie mam są na mnie za krótkie :( I popołudniem pierwszy majowkowy grill :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mocz ostatnio stał trochę i może też dlatego wyszły takie, a nie inne wyniki :/ więcej tego błędu nie popełnię :)

Ja ostatnio musiałam kupić jakaś najtańszą koszulę z kołnierzem białą, bo mam chyba z 2 eleganckie bluzki i w żadnej się już w piersiach nie zapnę, a mam kilka ważnych egzaminów niedługo :P kupiłam jakąś na kilka razy w Auchan za 25 zł :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 08:34

ewa84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!:)
    Ja dzis robie tarte czekoladowa z panna cotta i truskawkami <3
    Popoludniu grill i relaxxx:)
    Uwielbiam takie wiosenne dni:)

Swoja droga na zwolnieniu jest mi tak dobrze, ze do pracy nie chce mi sie wracac :P

mysza0406, AJrin, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wszysykim :) dzis od rana pelen optymizm, o 12.30 wizyta po 5 tygodniach ;) jejku jakie emocje, juz nie moge doczekac sie az moje ukochane szczescie choc na chwile ujrze :) milego dnia dziewczyny

pirelka, _izunia_, A_n_k_a_80, Bratek, Behemottka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Dzien dobry wszysykim :) dzis od rana pelen optymizm, o 12.30 wizyta po 5 tygodniach ;) jejku jakie emocje, juz nie moge doczekac sie az moje ukochane szczescie choc na chwile ujrze :) milego dnia dziewczyny
    Powodzenia na wizycie :D ja sobie teraz nie wyobrażam tak rzadko chodzić na usg, chociaż nie wiele na nim widzę przez ułożenie, ale zawsze to coś ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia sarcia!:) wszystko bedzie dobrze!:*

Podgrzewacz swietny! Ja jestem na etapie szukania niani z wyczuwaniem oddechu:)

Ach! Myszko! Ja tez zauwazylam ze rozmoarowki znacznie sie roznia... Ale biore "na oko".

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 08:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia, ale Ty pyszności przygotowujesz :D
    Sama marzę o grillu, ale nie mam okazji :/

A na zwolnieniu jest super, nie wyobrażam sobie pracować i załatwiać tego co załatwiam od tygodni..chyba nie dałabym rady tak wszystkiego zsynchronizować z pracą. I stres, by mnie wtedy już całkiem zjadł.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 08:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie ja miałam podgrzewacz. Chyba nadal gdzieś mam, ale ani razu go nie użyłam ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko mam podgrzewacz po synysiu i chwalê sobie :) nie jest to gadżet niezbędny, acz przydatny, szczególnie w nocy, jak oczy na zapałki ;)
    My zaraz lecimy na spacer z Młodym bo ma imieniny :) na śniadanko zjadł pysznego naleśnika z serkiem waniliowym i bananem, a mi ślinka ciekła ;)

pirelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy nie sądziłam, że to powiem, ale żałuję, że nie mam dzisiaj dentysty bo wolny dzień i szkoda mi straconego czasu :/ a tyle zębów przede mną.. Liczę na to, że jakiś termin zwolni się po majówce.

alinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pędzę sie tylko przywitać :) piękna pogoda za oknem wiec trzeba wykorzystać ostatni dzien urlopu a jutro juz wracać do domku.
    Dzis w planach dużo chodzenia, mam nadzieje ze wieczorem niunia sie nie zbuntuje zbytnio ;)
    Słuchajcie, jak będziecie miały kiedyś okazje pójść do teatru improwizowanego gorąco polecam! Znajoma która mieszka w Gdyni podrzucił nam ten temat i przedwczoraj byliśmy w Sopocie z dzieciakami na takim spektaklu - grupa nazywa sie Imrpo Atak a jednym z aktorów jest Piotr Rogucki z Coma. Obawialiśmy sie jak dzieciaki sie tam odnajdą a tu nawet wystąpiły na scenie:
    8ba3db50d67fa565med.jpg
    Biletu w cenie 30 zł od osoby i gwarantowane półtorej godziny mega dawki śmiechu, powiedziałabym wręcz histerycznego.
    Hanka tak mnie przy tym kopała, ze śmiałam sie podwójnie ;)

Malutka - spóźnione życzenia :) szybkiego i łatwego rozwiązania w odpowiednim czasie ;)

A teraz uciekam - miłego dnia :)

Sabina, Bratek, _izunia_, Malutka92, mmargol lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ;)
    nie wiem czy widziałyście, ale od czwartku w lidlu coś dla nas ;)
    http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=1094

mysza0406, pirelka, mmargol lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inzynierka wrote:
    hej ;)
    nie wiem czy widziałyście, ale od czwartku w lidlu coś dla nas ;)
    http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=1094
    Kusi mnie termometr na podczerwień :) no i na skarpetki chyba się skuszę.

inzynierka lubi tę wiadomość

‹‹ 834 835 836 837 838 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ