WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się rankiem
Wstałam razem z mężem, kiedy szedł do pracy i postanowiłam już się nie kłaść. Zjem śniadanko i pójdę na małe zakupy, bo potem pewnie będą kolejki niemiłosierne.
Dostaliśmy podgrzewacz do butelek i słoiczków Avent. Używany, ale sprawnie działamyślałam o nim, choć pewnie na zakup tego gadżetu bym się nie decydowała to jednak jak dostaliśmy to się cieszę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/93ae28eceed3.jpgagatia, _izunia_, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:Wlasnie wyczytałam,ze długość naszych dzidziusiow mozemy sprawdzic poprzez wymiar Fl (kosci udowej),trzeba wymiar Fl pomnożyć x7. Ciekawe czy to prawda. Ponoc jakas pani ginekolog tak twierdzi
Sprawdzilam i niby ma to jakis sensmoże i to prawda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja leżę w łóżku z pełnym pecherzem i czekam żeby oddać mocz do badania:D bo laboratorium dopiero od 9 dziś czynne, więc żeby za długo nie stał
A potem jedziemy po tv do sypialni i może jakieś bluzki w hm kupię bo wszystkie jakie mam są na mnie za krótkieI popołudniem pierwszy majowkowy grill
-
nick nieaktualnyMój mocz ostatnio stał trochę i może też dlatego wyszły takie, a nie inne wyniki
więcej tego błędu nie popełnię
Ja ostatnio musiałam kupić jakaś najtańszą koszulę z kołnierzem białą, bo mam chyba z 2 eleganckie bluzki i w żadnej się już w piersiach nie zapnę, a mam kilka ważnych egzaminów niedługokupiłam jakąś na kilka razy w Auchan za 25 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 08:34
ewa84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Ja dzis robie tarte czekoladowa z panna cotta i truskawkami
Popoludniu grill i relaxxx:)
Uwielbiam takie wiosenne dni:)
Swoja droga na zwolnieniu jest mi tak dobrze, ze do pracy nie chce mi sie wracacmysza0406, AJrin, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry wszysykim
dzis od rana pelen optymizm, o 12.30 wizyta po 5 tygodniach
jejku jakie emocje, juz nie moge doczekac sie az moje ukochane szczescie choc na chwile ujrze
milego dnia dziewczyny
pirelka, _izunia_, A_n_k_a_80, Bratek, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Dzien dobry wszysykim
dzis od rana pelen optymizm, o 12.30 wizyta po 5 tygodniach
jejku jakie emocje, juz nie moge doczekac sie az moje ukochane szczescie choc na chwile ujrze
milego dnia dziewczyny
ja sobie teraz nie wyobrażam tak rzadko chodzić na usg, chociaż nie wiele na nim widzę przez ułożenie, ale zawsze to coś
-
nick nieaktualnyPowodzenia sarcia!
wszystko bedzie dobrze!:*
Podgrzewacz swietny! Ja jestem na etapie szukania niani z wyczuwaniem oddechu:)
Ach! Myszko! Ja tez zauwazylam ze rozmoarowki znacznie sie roznia... Ale biore "na oko".Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 08:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia, ale Ty pyszności przygotowujesz
Sama marzę o grillu, ale nie mam okazji
A na zwolnieniu jest super, nie wyobrażam sobie pracować i załatwiać tego co załatwiam od tygodni..chyba nie dałabym rady tak wszystkiego zsynchronizować z pracą. I stres, by mnie wtedy już całkiem zjadł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 08:42
-
nick nieaktualny
-
Pirelko mam podgrzewacz po synysiu i chwalê sobie
nie jest to gadżet niezbędny, acz przydatny, szczególnie w nocy, jak oczy na zapałki
My zaraz lecimy na spacer z Młodym bo ma imieninyna śniadanko zjadł pysznego naleśnika z serkiem waniliowym i bananem, a mi ślinka ciekła
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPędzę sie tylko przywitać
piękna pogoda za oknem wiec trzeba wykorzystać ostatni dzien urlopu a jutro juz wracać do domku.
Dzis w planach dużo chodzenia, mam nadzieje ze wieczorem niunia sie nie zbuntuje zbytnio
Słuchajcie, jak będziecie miały kiedyś okazje pójść do teatru improwizowanego gorąco polecam! Znajoma która mieszka w Gdyni podrzucił nam ten temat i przedwczoraj byliśmy w Sopocie z dzieciakami na takim spektaklu - grupa nazywa sie Imrpo Atak a jednym z aktorów jest Piotr Rogucki z Coma. Obawialiśmy sie jak dzieciaki sie tam odnajdą a tu nawet wystąpiły na scenie:
Biletu w cenie 30 zł od osoby i gwarantowane półtorej godziny mega dawki śmiechu, powiedziałabym wręcz histerycznego.
Hanka tak mnie przy tym kopała, ze śmiałam sie podwójnie
Malutka - spóźnione życzeniaszybkiego i łatwego rozwiązania w odpowiednim czasie
A teraz uciekam - miłego dniaSabina, Bratek, _izunia_, Malutka92, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny