X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się zaraz niestety do pracy muszę zebrać, już się boję dzisiejszych klientów, ale może akurat spokojnie będzie i nikt nie będzie zgłaszał szkód (z oc/ac) lub jakiś roszczeń z okazji majówki :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się rankiem :)
    Wstałam razem z mężem, kiedy szedł do pracy i postanowiłam już się nie kłaść. Zjem śniadanko i pójdę na małe zakupy, bo potem pewnie będą kolejki niemiłosierne.

Dostaliśmy podgrzewacz do butelek i słoiczków Avent. Używany, ale sprawnie działa :) myślałam o nim, choć pewnie na zakup tego gadżetu bym się nie decydowała to jednak jak dostaliśmy to się cieszę :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/93ae28eceed3.jpg

agatia, _izunia_, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko o jakich cudach Wy piszecie?! Mam slinotok ;)

Witam z pracy :) jeszcze dwa miesiace i wolne ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Wlasnie wyczytałam,ze długość naszych dzidziusiow mozemy sprawdzic poprzez wymiar Fl (kosci udowej),trzeba wymiar Fl pomnożyć x7. Ciekawe czy to prawda. Ponoc jakas pani ginekolog tak twierdzi :-P
    Sprawdzilam i niby ma to jakis sens ;-)
    Według tego moje na połówkowych powinny mieć po 17 cm :D może i to prawda :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    U mnie wyszlo 21cm w 20t1d. Az zapytam gina na wizycie czy mozna sie tym sugerować i ile w tym prawdy :-P
    Fajnie gdyby tak było,bo skoro nie mierzą długości dzieci to choć orientacyjnie można być poznać ich długość ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja leżę w łóżku z pełnym pecherzem i czekam żeby oddać mocz do badania:D bo laboratorium dopiero od 9 dziś czynne, więc żeby za długo nie stał :)

A potem jedziemy po tv do sypialni i może jakieś bluzki w hm kupię bo wszystkie jakie mam są na mnie za krótkie :( I popołudniem pierwszy majowkowy grill :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mocz ostatnio stał trochę i może też dlatego wyszły takie, a nie inne wyniki :/ więcej tego błędu nie popełnię :)

Ja ostatnio musiałam kupić jakaś najtańszą koszulę z kołnierzem białą, bo mam chyba z 2 eleganckie bluzki i w żadnej się już w piersiach nie zapnę, a mam kilka ważnych egzaminów niedługo :P kupiłam jakąś na kilka razy w Auchan za 25 zł :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 08:34

ewa84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!:)
    Ja dzis robie tarte czekoladowa z panna cotta i truskawkami <3
    Popoludniu grill i relaxxx:)
    Uwielbiam takie wiosenne dni:)

Swoja droga na zwolnieniu jest mi tak dobrze, ze do pracy nie chce mi sie wracac :P

mysza0406, AJrin, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wszysykim :) dzis od rana pelen optymizm, o 12.30 wizyta po 5 tygodniach ;) jejku jakie emocje, juz nie moge doczekac sie az moje ukochane szczescie choc na chwile ujrze :) milego dnia dziewczyny

pirelka, _izunia_, A_n_k_a_80, Bratek, Behemottka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Dzien dobry wszysykim :) dzis od rana pelen optymizm, o 12.30 wizyta po 5 tygodniach ;) jejku jakie emocje, juz nie moge doczekac sie az moje ukochane szczescie choc na chwile ujrze :) milego dnia dziewczyny
    Powodzenia na wizycie :D ja sobie teraz nie wyobrażam tak rzadko chodzić na usg, chociaż nie wiele na nim widzę przez ułożenie, ale zawsze to coś ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia sarcia!:) wszystko bedzie dobrze!:*

Podgrzewacz swietny! Ja jestem na etapie szukania niani z wyczuwaniem oddechu:)

Ach! Myszko! Ja tez zauwazylam ze rozmoarowki znacznie sie roznia... Ale biore "na oko".

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 08:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia, ale Ty pyszności przygotowujesz :D
    Sama marzę o grillu, ale nie mam okazji :/

A na zwolnieniu jest super, nie wyobrażam sobie pracować i załatwiać tego co załatwiam od tygodni..chyba nie dałabym rady tak wszystkiego zsynchronizować z pracą. I stres, by mnie wtedy już całkiem zjadł.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 08:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie ja miałam podgrzewacz. Chyba nadal gdzieś mam, ale ani razu go nie użyłam ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 2 maja 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko mam podgrzewacz po synysiu i chwalê sobie :) nie jest to gadżet niezbędny, acz przydatny, szczególnie w nocy, jak oczy na zapałki ;)
    My zaraz lecimy na spacer z Młodym bo ma imieniny :) na śniadanko zjadł pysznego naleśnika z serkiem waniliowym i bananem, a mi ślinka ciekła ;)

pirelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy nie sądziłam, że to powiem, ale żałuję, że nie mam dzisiaj dentysty bo wolny dzień i szkoda mi straconego czasu :/ a tyle zębów przede mną.. Liczę na to, że jakiś termin zwolni się po majówce.

alinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pędzę sie tylko przywitać :) piękna pogoda za oknem wiec trzeba wykorzystać ostatni dzien urlopu a jutro juz wracać do domku.
    Dzis w planach dużo chodzenia, mam nadzieje ze wieczorem niunia sie nie zbuntuje zbytnio ;)
    Słuchajcie, jak będziecie miały kiedyś okazje pójść do teatru improwizowanego gorąco polecam! Znajoma która mieszka w Gdyni podrzucił nam ten temat i przedwczoraj byliśmy w Sopocie z dzieciakami na takim spektaklu - grupa nazywa sie Imrpo Atak a jednym z aktorów jest Piotr Rogucki z Coma. Obawialiśmy sie jak dzieciaki sie tam odnajdą a tu nawet wystąpiły na scenie:
    8ba3db50d67fa565med.jpg
    Biletu w cenie 30 zł od osoby i gwarantowane półtorej godziny mega dawki śmiechu, powiedziałabym wręcz histerycznego.
    Hanka tak mnie przy tym kopała, ze śmiałam sie podwójnie ;)

Malutka - spóźnione życzenia :) szybkiego i łatwego rozwiązania w odpowiednim czasie ;)

A teraz uciekam - miłego dnia :)

Sabina, Bratek, _izunia_, Malutka92, mmargol lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ;)
    nie wiem czy widziałyście, ale od czwartku w lidlu coś dla nas ;)
    http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=1094

mysza0406, pirelka, mmargol lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inzynierka wrote:
    hej ;)
    nie wiem czy widziałyście, ale od czwartku w lidlu coś dla nas ;)
    http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=1094
    Kusi mnie termometr na podczerwień :) no i na skarpetki chyba się skuszę.

inzynierka lubi tę wiadomość

‹‹ 834 835 836 837 838 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ