WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie niedzielna rozpusta
Słońce postanowiło nas rozpiescic na 30 min
bbeczka91, Bratek, Strazaczka1990, żabka04, _izunia_, poznanianka, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szybka beza ubita smietana i kilka truskawek 30 min i gotowe
-
Agatia ja za tydzień mam test glukozy obawiam sie, iż są to ostatki
Nogdy nie lubilam słodkiego a w tej ciąży codziennie mam ochote na cos słodkiego zadowalam sie kostka gorzkiej czekolady 70%. -
LRF - czeeeeemuuu nie lubi? My baaaardzo lubimy, tylko wiadomo, trzeba z rozsądkiem w takich miejscach, żeby nie zbankrutować. Ale dobra kawiarnia/restauracja, to jest to!
AJrin, o rany koguta, grzechu warte!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I jakie piękne światło na zdjęciu
Chociaż nie chcę wiedzieć, ile to ma WW, hihi)))
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja uwielbiam te ciastko z oreo z costa coffee, szkoda że względnie drogo tam jest, ewentualnie torcik migdałowy z ikea, jednak niekiedy lokalne cukiernie biją na głowę te sieciówki
ja sobie przygotowałam kąpiel z olejkami, idę się odprężyć bo tym nieprzyjemnie chłodnym dniu -
Little red fox jesli lubisz to ciasto moge polecić przepis który Ci przypadni do gusty bo bardzo podobne.
Banalnie proste do zrobienia bez pieczenia można zastąpić składnikami tanszymi odpowiedznikami z Lidla
http://www.kwestiasmaku.com/przepis/peanut-butter-pieStrazaczka1990, Little Red Fox, pirelka, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:Little red fox jesli lubisz to ciasto moge polecić przepis który Ci przypadni do gusty bo bardzo podobne.
Banalnie proste do zrobienia bez pieczenia można zastąpić składnikami tanszymi odpowiedznikami z Lidla
http://www.kwestiasmaku.com/przepis/peanut-butter-pie
Was też tak w mostku pobolewa czasem? tzn to nie jest taki typowy ból, ale ucisk w miejscu gdzie brzuch zaczyna rosnąćniemiłe to jest...
-
LRF - fiu fiu, to przygotowania, jak na wesele
Btw-na ślubie mieliśmy tort z Grycana - pyyyyyyyyszny i, wbrew pozorom, wyszedł nieźle cenowoKonkurować mogła tylko cukiernia Sowa
Pod mostkiem? Nie. Mnie typowo brzuch - najczęściej po bokach, najchętniej nad ranem, ale różnie bywa. Zasadniczo - coraz częściej. Widać, że się Ludkowe M powiększa
A tak swoją drogą, paskudy jedne, tak się znęcać na wyobraźnią bliskich i prowokować ślinotoki!!!!
No dobszzzz.... to ja też, z racji majówki i chwili oddechu, posiedziałam troszkę w kuchni
Na pierwsze - zupa botwinkowa z fetą (raaaany, jak do mnie botwinka od kilku dni ze straganów krzyczała)))) tak smao krzyczy już rabarbar
). A na drugie - roladki z kurczaka w bakłażanie i kozim serze, z opiekanymi ziemniaczkami z ziołami.
Mmmmm, szkoda, że nie ma na dokładkę)))
http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/baklazan/roladki_z_kurczakiem_w_baklazanie/przepis.html
Tylko sobie, ze względów dietetycznych, parmezan darowaliśmy, skoro już kozi serek był
Ale co na deser się szykuje... chyba się nie przyznamNijak się nie wpisuje w dietę cukrzycową, ale stwierdziłam, że trzeba uczcić majóweczkę i półmetek
)))))))))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 21:57
-
nick nieaktualnyBratku chrzciny planujemy w domku, tylko rodzice i chrzestni, a zamawiamy tylko tort, taki jest plan. Kurczę, kiedy mój nieczuły mąż zacznie czuć ruchy? Ja już czuję wyraźne ruchy pod ręką, a jak on przykłada to twierdzi że nic nie czuje, mimo że mu mówię, że w tym momencie kopie lub się rusza...
idę spać, bo czuję się jak śnięta ryba, a jutro do pracy trzeba wstać. Jeszcze kilka dni i uciekam na zwolnienie -
Ja wróciłam godzinę temu z grilla u brata z okazji rocznicy komunii mojej chrześnicy i jestem szczęśliwa bo okazało się ze na poddaszu maja jeszcze łóżeczko i materacyk pianka-kokos calkiem dobry jedynie pokrowiec zakurzony. Łóżeczko ładne takie zaokrąglona góra z wyciętymi serduszkami tylko trzeba odświeżyć więc mąż na biało przemaluje. Cieszę się bo choć jedną rzecz dostaniemy
_izunia_, AJrin, Strazaczka1990, bbeczka91, Bratek, mmargol lubią tę wiadomość
-
Malutka Wszystkiego Najlepszego Kochana, samych słonecznych dni
Sarcia ja też uwielbiam cukiernie "Sowa", szczególnie tort królewski mniammmPowodzenia na jutrzejszej wizycie
Sobota minęła mi marniePrzepłakałam większość dnia a wieczorem grill u znajomych to trzeba było się ogarnąć, pojechaliśmy po 19 a wróciliśmy koło 2. Zawsze jakiś powód do płaczu sobie wynajdę ehhh a później się stresuje, że brzuch mnie boli od płaczu, i po co mi to było.
Dzisiaj rano malutki dał mi znać, że jest ok pierwszy raz poczuła dwa kopniaczki pod ręką a później znowu smeranieObiadek u rodziców i czterogodzinny spacerek. Piękna pogoda była. Mam nadzieję, że jutro też tak będzie bo w planach wycieczka do Sandomierza.
Spokojnej nocki
Malutka92, sarcia123, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Ja jutro od samego rana do wieczora sama w domu bo mąż na mecz jedzie. A mnie czeka wizyta u lekarza i odwiedziny u koleżanki. Może zahaczę o jakieś centrum handlowe w Gliwicach i z racji zaoszczędzonych kosztów na łóżeczko kupię coś dla synusia:)
Nie potrafię zasnąć sama w domu a mąż dopiero przed 3 ze straży będzieUlfenstein lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyki:) tyle się dzieję, że czasu brak na wszytsko:) sobota na budowie poźniej gril, na którym były 3 cięzarne hhehhe więc było wesoło:) wczoraj długi długi spacer przez łąki i sady, tak pięknie było a dziś znowu mąż na budowę pojechał a ja się zbieram do szmateksu bo ma być nowa dostawa. Mama moja już trochę mi pokupowała, ona ma oko ja to nie umiem nic znaleźć, musze coś dla siebie znaleźć jakąś sukienkę bo zaczynam mięc problem. Niestety nie należę do tych dzieczyn, którym rośnie tylko brzuch,chociaż staram się ruszać i jeść zdrowo. Ale ja zawsze miałam tendncję do tycia, więc wcale mnie to nie dziwi. Szwagierka na l4 to cały dzień lata ba nawet na rowerze jeszcze jeździ a ja jednal te 9 godzin siędzę. Wiem trochę żalu z rana;p ale nikt inny nie chce mnie słuchać hehhe
miłego dzionka:)