WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilona29 wrote:We francji
już dawno się brzuchem nie chwaliłam
http://iv.pl/images/99130519185112251956.jpgMadziuuuula, ilona29, Sabina, Macioszczyczka, AJrin, claudiuszek, Pysiaczek89, Angela89, kamciaelcia, mysza0406, Broszka, _izunia_, Strazaczka1990, mychakruszyna, żabka04, AniaLewandowska, bbeczka91, Malutka92, A_n_k_a_80, Skali89, mmargol, martta lubią tę wiadomość
-
Ja dzis poraz pierwszy poczułam ruchy pod ręką oczywiscie M. nie ale jeszcze chwila i będzie też czuł.
_izunia_ lubi tę wiadomość
-
Angela zaraziłam się w ciąży cytomegalią, jestem pod opieką poradni patologii ciąży i modlę się, żeby jakimś cudem dziecko się nie zaraziło
Na razie mój gin twierdzi, że przynajmniej na usg nie widzi żadnych nieprawidłowości, a jest naprawdę specjalistą, więc mam nadzieję, że jednak będzie dobrze. Ale oczywiście na usg wszystkiego się nie da zobaczyć. Pozostaje mi czekać do porodu jak na wyrok. Poza tym przez tą cholerną chorobę nie do końca dobrze się czuję, mimo że większa część ludzi przechodzi ją bezobjawowo, więc trudno nazwać mój stan pełnią szczęścia
-
nick nieaktualnyWitam sie juz ze Śląska
Kurde, pogoda tutaj jak pod psemleje, zimno i w ogole nieprzyjemnie. Aż mi sie humor zważył i mam ochotę warczeć na wszystkich dookoła.
Jutro wchodzę na wagę - obawiam sie, ze troche przybyłopóki co wygladam(y) tak - zainspirowana do zrobienia fotki LRF (piękny okrąglutki swoją droga Kochana
):
Mi brzucholek idzie ewidentne do przodu.
Ale od wczoraj popołudnia cos mi sie "stawia". Robi sie twardy jak głaz i nie puszcza aż do rana. Nie czuje przy tym żadnych skurczy. Jednak ta twardość jest niepokojąca. Muszę porozmawiać o tym z moim gin na następnej wizycie.
Witam nowe dziewczyny.
A co sie dzieje z Ksosia, Dzierzba, Behemotka? Opuscilyscie Nas?Anulka01 Ty tez cos milczysz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 20:57
bbeczka91, Sabina, poznanianka, Strazaczka1990, Malutka92, A_n_k_a_80, Pysiaczek89, żabka04, mychakruszyna, mmargol, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam mamusie
Ilona Wszystkiego najlepszego dla córci i gratuluję wspaniałego maleństwa
LRF i AniaL piękne brzuszki
Mysza super rzeczy dla dzieciątka
AJrin tyle ubranekSuper i gratuluję pierwszych kopniaczków
Witam nowe koleżanki
My byliśmy wczoraj na wycieczce w Opatowie i Sandomierzu. W drodze troszkę padało i myślałam, że będzie trzeba wracać ale się rozpogodziło i była piękna pogodaPo powrocie grill na działce u teściów do wieczora.
Dzisiaj troszkę się chmurzyło. Myślałam, że może da rade gdzieś pojechać ale udało się tylko popołudniu na spacerek pójść. Chociaż tyle bo myślałam, że cały dzień pod kocem spędzimy. Tak jakoś sennie przez tą pogodę.
Kurcze wczoraj i dzisiaj po litrze pepsi wypiłam. Jak tu sobie odmówić...ilona29, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia! Ja sie udzielam codziennie!
My bylismy dzis w niemczech- bratowa miala wizyte a brat to zapaleniec wakeboardu wiec plywal...
Olka trzymam kciuki. Sama jestem przed badaniem na cytomegalie ale na wlasna reke bo niestety lekarz mi nie zlecil. Ale strach oblecial... Wierze ze bedzie u Ciebie dobrze i ze jednak dzidzia sie z tym nie spotka.
Sylwia, prosze Cie o weryfikacje ciazy (przeczytaj pierwsza strone tego forum).
Behemottka faktycznie dziwnie milczy... Dzierzba to samo... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny