WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Strazaczka1990 wrote:Iza ją od dwóch dni pije po 0,5l pepsi
też trudno odmówić
ale o dziwo nie mam wzdetego brzucha
Cudny brzuszek Aniu
Też nie mam wzdętego brzucha, mięciutki.
Bardziej mnie przeraża ta ilość cukru i puste kalorie. Później się będzie na diecie to się zrzuci. Ważne tylko żeby nie przesadzać za bardzo -
Witam w koncu majowki
Dzisiaj wymeczyly mnie chrzciny, bylam tak masakrycznie zmeczona ale juz po drzemce. W kosciele siadlam na skraju lawki i sie przechylila, spadlam na pupe, amortyzujac to dlonia. Troche siara bo lawka przeleciala przed twarza osoba w ostatniej lawce. Na szczescie nic sie nikomu nie stalo. Smiechu co niemiara. Zastanawiam sie czy nic nie stalo sie Amelce, ale brzuch nie boli krwawien nie ma wiec chyba ok
. Pozdrawiam.
AJrin lubi tę wiadomość
-
Ola a czy robiłaś awidnosc? Jesteś pewna, że zarazilas się cytomegalią w ciąży, a nie przed?
Ja przechodziłam bezobjawowo w 2012r. najprawdopodobniej w ciążyale u Ciebie to już 19 tc, zla z tego co wiem, to jak to mówią albo wszystko albo nic. Jak dzidzia przetrwała to nic jej nie będzie
mocno trzymam.kciuki.
Co do wagi to mam +1-2kg zależy na jakiej wadze
-
nick nieaktualnyWitam się o poranku z kawą, kiedy ta pogoda się poprawi? zimno, szaro i na dodatek mgliście, gór za oknem nie widać
ja przeglądam ogłoszenia na OLX i szukam łóżeczka. Niby miałam pomysł żeby przyczepić do niego organizery z ikea (http://dzieciak.frinet.pl/Nowy%20folder/kosze.jpg), ale akurat te modele które mnie się podobają mają zaokrąglone boki i nie uda mi się ich przymocować, a te na płasko zakończone nie mają szuflady, więc się zastanawiam nad tym wszystkim, co zrobić żeby mieć pieluszki i kosmetyki pod ręką
i nadal nie wiem jaki materac kupić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 07:24
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Foxiku my kupujemy szafje z Klupsia i tam jest przewijak ktory mozna sciagac. A jAk sie okaze za mala to moj tesciu pracuje w malej firmie produkujacej meble to nam zrobi szafke z przewijakiem i dopasuje sobie ilosc szuflad i szafek.
Co do wagi to u mnie juz 9kg, ale moja gin mnie uswiadomila ze 6, bo jak zaczynalam "tyc" to mialam juz 3 wiecej, wiec po prostu przytylam w podrozy poslubnej i na urlopie po podrozy czyli jeszcze przed ciaza ! -
hej dziewczynki witam się po weekendzie:) wpadłam na 3 dni do krakowa i w piątek z powrotem do domu bo będziemy lać strop w sobotę. Muszę sobie zakupić sukienkę bo teściowa ma urodziny a ja nawet nie będę miała się w co ubrać heheh U nas majówka się udała pogoda nawet dopisała więc była i praca i gril i spacery wczoraj jeszcze byliśmy u znajomych co do pogody to u mnie nienajgorzej pochmurno ale ciepło:) zbieram się bo muszę kupić bilet miesięczny, a jutro na badania bo we wtorek wizyta:)
Ksosia dopisz mi proszę chłopca na pierwszą stronę
-
nick nieaktualny
-
Hejka, ja się witam w piękna pogodę zza biurka niestety koniec dobrego weekendu majowego
Ale mi było dobrze
Zdecydowałam się, iż od czerwca idę na L4.
Pora zając się sobą i ogarnąć dom przed przyjściem maluszka.
Miłego dnia idę na kawę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabinko, powodzenia na wizycie.
A kochanego cialka nigdy za wiele. Ja tego doswiadczam na mezu, bo od slubu schudl 6kg i juz do brzuszka nie moge sie potulic jak dawniej.....
A ja juz 24 tc!!! Aaa jak to pieknie wyglada!bbeczka91, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie w 20 Tyg
ale ten czas leci...
Zważyłam sie - u mnie +5 kg. Cholera, troche dużoi szczerze aż sie dziwie. Przecież nawet sporo sie ruszam. Ćwiczę w domku
az sie boje co bedzie dalej. Spojrzałam przed chwila w karte ciąży jak byłam z T i na tym etapie miałam +4kg a łącznie przytyłam 20kg. Teraz idzie to szybciej, wiec bedzie więcej??
kurde a nawet nie jem niewiadomo jak dużo. Teraz kiedy brzuszek poszedł mi jeszcze do gory, to nie moge wcisnąć nawet takiej ilości jak miesiac temu.
Fajnie, ze szalejecie z zakupamimy juz mamy prawie wszystko. Zostało tylko łóżeczko tyrystyczne, wózek i komoda. Aczkolwiek nie wiem czy nie wykorzystamy póki co którejś stad. Niestety przeprowadzka nam sie obsunie i nie zdążymy do narodzin Hani
niestety deweloper zamyka ostatni etap w sierpniu wg planu i dopiero wtedy my mozemy wchodzić ze środkiem. Wiec jak dobrze pójdzie moze wprowadzimy sie na święta Bożego narodzenia
Skali89 - zazdroszczę, ze u Was juz tak posunięte prace
LRF - my mamy przewijak właśnie nakładany - spokojnie wystarczy
Ajrin - bardzo dobra decyzja! Czas pomysleć o sobie. Potem zostanie Ci juz tylko 2-3 miesiące ciszy i spokoju
Ksosia - jak wyjdzie to chętnie skosztuje
-
nick nieaktualnyWitam się i ja,
Od dziś znów 3 dni u teściów więc będzie ciężko coś napisać i czytać na bieżąco
KSOSIU jak już Cię widzę to przypominam się z moją dziewczynką. Wiadomość wysyłałam, ale rozumiem, ze miałaś inne zajęcia w majówkę
Dziękuję
O jej 23 tydzień !Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 09:12
Ksosia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
U mnie od kilku dni bóle kręgosłupa w odcinku lędźwiowym, mąż mówi że to pewnie wina przyrostu wagi, którą kręgosłup musi dźwigać i słabych mięśni brzucha, przez co cały ciężar przerzucony jest na kręgosłup. Oczywiście przeczytałam już cały internet w tym temacie i jak nie przejdzie do tygodnia to wybiorę się do ortopedy.
Wczoraj przez cały dzień byli u nas goście, więc przynajmniej miałam towarzystwo, bo mój maż był od 12 do 19 w pracy. A zaraz wizyta u dentysty i zostawione kolejne 300zł. Kurcze, za tą kasę co pójdzie na zęby to już bym pół wózka miała. No ale za głupotę trzeba płacić...
Myszka, cudowna ta Twoja kołyska! Gdzie ją kupiliście? Ja miałam sobie dać z kołyską spokój, ale jak się tak na Twoją napatrzyłam, to znowu zaczęłam się zastanawiać nad zakupem