WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zauwazylam, ze po calym dniu jak sie przebieram i stoje na jeden nodze to prawa noga mnie boli, a w zasadzie nie noga tylko jakby mocowanie w miednicy, ze mam problem na niej wystac zeby spodnie zdjac, radze sobie na siedzaco, ale zastanawiam sie co to moze byc hm...[/QUOTE]
mmargol mam tak samo z lewym biodrem mam zamiar iść do ortopedy z tym. Ja niestety 3 lata temu miałam mega problem z biodrem i męczyłam sie 6 miesięcy ze stanem zapalnym plus zdjagnozowaną dyskopatią. Pomogło zrzucenie 10 kg ale teraz niestety będę przybierać! Jako dziecko byłam w szynie aby bioderko było ok ale jednak lata robią swoje i zaczynam mieć problemy. -
AJrin wrote:mmargol mam tak samo z lewym biodrem mam zamiar iść do ortopedy z tym. Ja niestety 3 lata temu miałam mega problem z biodrem i męczyłam sie 6 miesięcy ze stanem zapalnym plus zdjagnozowaną dyskopatią. Pomogło zrzucenie 10 kg ale teraz niestety będę przybierać! Jako dziecko byłam w szynie aby bioderko było ok ale jednak lata robią swoje i zaczynam mieć problemy.
-
nick nieaktualny
-
AJrin i mmargol witam w klubie. Od kilku dni mam takie same objawy. Boli mnie lewa strona miednicy czy też macicy cholera wie. Jak się ubieram to mam problem stanąć na lewej nodze. Koleżanka która urodziła synusia we wrześniu mówiła że to w skutek rozszerzania się macicy, miała to samo.
-
Ortopeda może zrobić jedynie usg i stwierdzić stan zapalny ale bez prześwietlenia ciężko stwierdzić od czego. Ja mam prześwietlenie zrobione 3 lata temu wiec pójdę z tym co mam aby się dowiedzieć czy naturalnie mogę rodzić.
-
Miśka*** wrote:AJrin i mmargol witam w klubie. Od kilku dni mam takie same objawy. Boli mnie lewa strona miednicy czy też macicy cholera wie. Jak się ubieram to mam problem stanąć na lewej nodze. Koleżanka która urodziła synusia we wrześniu mówiła że to w skutek rozszerzania się macicy, miała to samo.
-
Malutka92 wrote:Ja mam tylko pomiar z 17tc pielektazje nerek prawa nerka 2,7mm i lewa 2,9mm
Zobaczymy jak bedzie dzisiaj -
mmargol wrote:ja mam to z prawa noga, ale czuje jakby od kosci promieniowalo, takie dziwne uczucie do opisania
-
claudiuszek wrote:ja też od paru dni na lewą nogę to przwie chodzić nie mogę- wyczytałam gdzieś, że to od ciągłego przyjmowania jednej pozycji-ale bez przesady, cały dzień nie leżę na lewym boku;/ doraźnie pomógł dłuższy spacer, ale tylko na krótko bo dzisiaj jest to samo;/
Pozycji tez nie przyjmuje ciagle tej samej, ale jak juz to bardziej lubie lezec i zasypiac na lewym boku niz na prawym, wiec moze troche czesciej tak robie -
Jak dobrze was tu mieć
jak juz 3 osoby mają problem ten co ja to już spokojna jestem
Co do dretwienia nóg w nocy mam tak z nogami a ostatnio z rękomareka ktora jest pod dretwieje mi w palcach, a nogi dretwieje mi po same palce czuje mrowienie i jakby balony a nie nogi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 13:19
-
AJrin
dokladnie tak jak piszesz, od razu latwiej jak sie okazuje, ze u kogos tez cos sie takiego pojawiaa przynajmniej razniej
Dretwienie rak to mam jak za dlugo reka w tej samej pozycji jest, n jak sie podpieram albo w nocy jak na niej leze nieswiadomie, ale szybko przechodzi, to przed ciaza tez mialamAJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mmargol wrote:AJrin
dokladnie tak jak piszesz, od razu latwiej jak sie okazuje, ze u kogos tez cos sie takiego pojawiaa przynajmniej razniej
Dretwienie rak to mam jak za dlugo reka w tej samej pozycji jest, n jak sie podpieram albo w nocy jak na niej leze nieswiadomie, ale szybko przechodzi, to przed ciaza tez mialam