WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoje dzisiejsze zakupy przyszły;-)
Jak na najtańsze wkładki laktacyjne na Allegro wyglądają na OK.
Myślałam że będą gorszej jakości dlatego tylko tyle zamówiłam na razie
Polecam :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d55c6e1a0478.jpgmmargol, Strazaczka1990, _izunia_, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się po południu, pogoda paskudnie dziwna, niby co chwila słońce wychodzi, ale ciśnienie jakieś dziwne? zaraz chcę się zebrać do rossmanna sprawdzić promocje -49% na kolorówkę
czy Wy też macie problemy z dziąsłami? Jak mi przestały krwawić przy szczotkowaniu to tak przy jedzeniu jabłka zrobiłam sobie krzywdę, niby nie boli ale jest miejsce koło jedynek jest wrażliwe i nie wiem czy nie obejdzie się bez wizyty u dentysty
chyba na szarą renetę długo nie spojrzę -
Witam się po majówce
Na piątkowej wizycie widziałam przez chwilkę mojego bobaska na usg. Wdszystko jest w porządku, ale dalej nie znam płci na 100%. Lekarz długo szukał i w końcu mówi, że chyba widzi siusiaka i 8/10, że będzie chłopiec. Ale jak też chciałam zobaczyć, przekręcił ekran, znalazł "międzynogi" i nic tam nie było. A on na to "no teraz faktycznie nic nie widzę. No cóż, musi pani jeszcze poczekać." Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Usg połówkowe mam w przyszły piątek 13. i oby nie okazał się znów pechowy.No i dalej nie mogę cieszyć się zakupami dzidziusiowymi.
Pojechaliśmy z mężem, Artkiem i znajomymi na majówkę 25 km od domu do agroturystyki i było świetnie.Blisko, tanio i super warunki dla dzieci. Będę tam wracać. Synuś rozbiegał się tam na dobre i już wcale nie chodzi na czworaka.
A jak wróciłam z majówki, to przeżyłam b. pozytywne zaskoczenie, bo prawie wszystko w moim ogródku rozkwitło.Obiecałam to i się chwalę.
Dzieło ciężarnej.
Miłego dniammargol, Strazaczka1990, AJrin, claudiuszek, _izunia_, żabka04, violett, Pysiaczek89, Angela89, AniaLewandowska lubią tę wiadomość
-
LRF ja mam wrazliwsze dziasla i czasem jak zjem cos twardego to czuje ze mam opuchniete np teraz od strony podniebienia, kilka dni i znika
powiedzcie mi czy to jest dobra cen za zestaw butelek:
https://www.feedo.pl/tommee-tippee-zestaw-butelek-c2n-snowflake/
Bo widze, ze spora roznica od ceny wyjsciowej ale nie wiem czy to nie sciema -
nick nieaktualny
-
Strazaczka1990 wrote:Byłam u lekarza.Kazano mi leżec i się oszczędzac,zero stresu i tylko leżec leżec i leżec ;c .Juz 3 razy skórcze w nocy mialam.To za szybko.
Synek dalej głową ku dołowi
Też gł leżę -
Little Red Fox wrote:to sama nie wiem czy iść z tym, bo boję się że znowu mnie naciągać zaczną, a ostatnio tak zostawiłam kilka tysięcy i nie stać mnie na dodatkowe leczenie, a z drugiej strony boję się że jakiś stan zapalny mi się wda
-
nick nieaktualnyAJrin, ja się tym bardziej martwię, bo moja mama ma paradontozę i nie chciałabym się nabawić jakiś nieprzyjemności, a jak zwykle dentyści nie mają wolnych terminów, a do kliniki gdzie chodziłam nie mam zamiaru iść, bo później znowu co innego mówią, a jak przychodzi do płacenia jest dużo więcej na rachunku
-
LRF jak mam opuchniete dziasla to szczoteczka omijam, zeby nie podraznic, krwawien nie mialam, a co do pasty meridol to tez slyszalam, ze jakis dentysta polecal kobitce u mnie w pracy, bo miala wrazliwe i dziasla i zeby, wiec moze ona jest jakas delikatniejsza?
Ewelina gratuluje córy!Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewa84 wrote:A dostałas jakieś leki na stałe?
Tylko mnie do tego boli jeszcze po bokach tam gdzie są nerkiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 16:32
-
nick nieaktualnyUf, jednak nie dalam rady wszystkiego nadrobic.
Trzymam kciuki dziewczyny, zeby bylo dobrze z nereczkami u maluszkow.
Agatia, a o jakich granicach mowisz? Fajnie, ze juz 24 tc!
Kiedy wlasciwie zaczyna sie 6 miesiac, bo mi bbf juz pokazuje, a ja myslalam, ze to w przyszlym tygodniu, hmm.
Przyszla mi podusia! Tylko wypiore poszewke i bede probowac
Dziewczyny, w jakich pozycjach spicie? Tylko na lewej stronie? Bo ja czasami przewracam sie na prawa, czasem tez obidze sie na plecach. Moze poduszka zatrzyma mnie w novy w miejscu -
nick nieaktualnymmargol wrote:LRF ja mam wrazliwsze dziasla i czasem jak zjem cos twardego to czuje ze mam opuchniete np teraz od strony podniebienia, kilka dni i znika
powiedzcie mi czy to jest dobra cen za zestaw butelek:
https://www.feedo.pl/tommee-tippee-zestaw-butelek-c2n-snowflake/
Bo widze, ze spora roznica od ceny wyjsciowej ale nie wiem czy to nie sciema
mmargol ca ta cenę na Allegro masz 4 butelki i smoczek uspakajający.
te śliniaki ja wiem czy ci będzie potrzebny???
moja córka sie darła jak coś na szyi jej powiesiłam albo ściągała.
Zawsze można ładniejszy sobie dokupić.
Bardziej bym obstawiała na ilosc butelek w zestawie bo na bieżąco tak z myciem czasami sie nie udaje
i mozesz od jednej osoby cos tam jeszcze dokupic jak cos ma ciekawego zawsze to taniej z przesyłka.mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Violetta według belly to w 22tyg.6miesiac się zaczyna.A tak to od 23tygodnia.Patrzyła w tabele Angela kiedyś dodała.
Ja mam.mały brzuszek więc spie jak mi najwygodniej. Zdarza mi się nawet na brzuchu.Częściej na plecach lub prawym bokuviolett lubi tę wiadomość
-
Strazaczka1990 wrote:Dała mi fenoterol.Nie slyszalam o tym leku nigdy.I jak dalej.będą skorcze,i mocny ból w podbrzuszu.To czeka mnie szpital.
Tylko mnie do tego boli jeszcze po bokach tam gdzie są nerki
Ja mam twardnienia i mam no spe forte 3x1 magnez 3x2 luteina 3x2, doraźnie scopolan
od kiedy leżę i nie dotykam brzucha jest lepiej.
Mam nadzieję że szpital nie będzie konieczny, odpoczywajWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 16:36
-
nick nieaktualny