WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZapraszam! Ja uwielbiam gotowac dla kogos. Bardzo czesto gdy robie cos "wymyslnego" to tylko probuje ale dzwonie do wszystkich i zapraszam !
Maz tylko testuje czy sie nie skompromituje
Wczoraj ta panna cotta mi nie stezala a dzis! Voila! Jest przepyszne! I smoothie z mango i banana!kamciaelcia, AJrin, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny muszę się pochwalić. Byłam dzisiaj u dentysty, czekałam na wizytę 2 tygodnie. Siadam na fotel i mówię Pani doktor poproszę znieczulenie bo już mam stresa. A ona z tekstem że w moim stanie znieczulenie odpada bo wywołuje przedwczesne niepotrzebne skurcze. A ja załamka. Co tu robić? Powiedziała że spokojnie mam wytrzymać bo większe bóle będą przy porodzie. Mam się hartować. Zła jak osa powiedziałam że już od tego myślenia się spociłam, ale spróbuję. Po całej sprawie pyta mnie i jak strasznie bylo? Ja do niej że jakoś przeżyłam. Zapisałam się na kolejną wizytę, obym tylko tego nie żałowała.
-
nick nieaktualny
-
Miśka znieczulenie u stomatologa, jak najbardziej dozwolone. Wręcz czasem zalecane, bo ból może wywołać skurcze porodowe.
Strażaczka ja w 2013r jak miałam zalecony fenoterol to został wycofany z aptek w formie tabletek i leżałam w szpitalu pod kroplowkami. Teraz jak byłam w szpitalu to położna mówiła, że już nawet ze szpitali jest wycofany, bo nieprawidłowo wplywar na dzidzie. Mam jeszcze jedno opakowanie, bo wykupiłam, a 2 dni później wycofali. wycofali. A u Ciebie normalnie sprzedają? Dziwne
Ja dzisiaj mam silny ból pod pępkiem z lewej strony, oby nie jakaś przepuklinaledwo żyję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 19:28
-
agatia wrote:Miśka znieczulenie u stomatologa, jak najbardziej dozwolone. Wręcz czasem zalecane, bo ból może wywołać skurcze porodowe.
Strażaczka ja w 2013r jak miałam zalecony fenoterol to został wycofany z aptek w formie tabletek i leżałam w szpitalu pod kroplowkami. Teraz jak byłam w szpitalu to położna mówiła, że już nawet ze szpitali jest wycofany, bo nieprawidłowo wplywar na dzidzie. Mam jeszcze jedno opakowanie, bo wykupiłam, a 2 dni później wycofali. wycofali. A u Ciebie normalnie sprzedają? Dziwne
Ja dzisiaj mam silny ból pod pępkiem z lewej strony, oby nie jakaś przepuklinaledwo żyję.
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyPrzecież fenoterol wycofali? Dużo kobietą właśnie uratował przed wcześniactwem więc szkoda. Ale dziwne że dalej go sprzedaja..
Mi do studniówki brakuje 23 dni. Ja mam stresa, bo od 24+4 byłam pierwszy raz na IP z wodami.. ale teraz czuje że będzie dobrze. MUSI.
Dziś czuje się jakby przejechał po mnie walec, trochę za dużo spaceru, zakupów. Trochę rzeczy wpadło KubieJutro zamawiamy szafę i zacznę powoli to prać i układać w woreczki. Dziś gadałam z mężem że przy Martynie to już miałam full ubranek, pościel a tu jestem w proszku
Agatia a długo bolało? Może mała gdzieś się wypieła i uciskała. -
Ja jak chodzilam po mieście szukałam w aptekach to dwie Panie mi mówiły że lek został wycofany.W żadnej aptece w mieście go nie Dostalam .Tylko u Nas na wiosce.Mieszkam w małej mieścinie. Mamy jeden sklepik malutki z apteka.Kurde to już mam.stracha czy ją mogę to brać ?
Czytam teraz na necie i pisza ze wycofany lek jest.I ze duzo kobieta pomogl A gina nic nie wspomniała.Dlatego się teraz dziwie że mi to przepisała i dostalam to w.aptece.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 19:51
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Angela cały czas boli
taki dziwny ból w środku pod pępkiem z lewej strony, promieniuje pod żebra
może przejdzie.
Od kiedy jest 100 dniówka? Bo ja z liczeniem na bakier?
25+5 Tc chyba wtedy wypada studniówka.
Wzięłaś coś? Nospe lub nawet apapa? Odpoczywaj może mała uciska.. -
agatia wrote:Angela cały czas boli
taki dziwny ból w środku pod pępkiem z lewej strony, promieniuje pod żebra
może przejdzie.
Od kiedy jest 100 dniówka? Bo ja z liczeniem na bakier? -
Wróciłam z połówkowego.
Wszystko wporzo i z Konstantym i 'ze mną'.
Waży 406 gramów
kamciaelcia, Angela89, Strazaczka1990, żabka04, claudiuszek, Pysiaczek89, Dzierzba, AniaLewandowska, mmargol, violett, violett, violett, violett, _izunia_, bbeczka91, martta, megg, poznanianka, Broszka, Malutka92, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
Hej. Wróciłam. Musiałam trochę zwiać od rodziny w inne rejony kraju.
Byłam na kontroli dziś. TTTS wykluczony jak na razie, różnica wód się zmniejszyła, przepływy w mózgach są ok, pęcherze też. Lewe dziecko leży na dole i wali w miednicę, prawe leży na górze i tłucze piętami w żebro a łapkami w pępek, że aż podskakuje. Obaj poprzecznie ułożeni. Bolą te żebra okrutnie, siedzę wyprostowana jak strunabo inaczej się nie da. Dostałam Hemofer i kutwa żołądek mi wykręca. Wsjo przeżyję dla dzieciaków, wyjścia nie ma.
Która będzie miła i streści wydarzenia minionego tygodnia bo za nic nie nadrobię. Mam nadzieję, że złych przygód nie było?agatia, Pysiaczek89, inzynierka, claudiuszek, Sabina, AniaLewandowska, mmargol, violett, _izunia_, martta, megg, AJrin, Broszka, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
agatia wrote:Dzierzba no na takie wieści czekałam
No nic. Grunt, że teraz nic się nie dzieje. Co prawda TTTS może się pojawić w każdym momencie, ale trzeba być dobrej myśli.
Za dwa tyg śmigam do Dudarewicza znowu. Kurka jestem VIP. Nie dość, że bez kolejki to jeszcze wizyta za free.
agatia lubi tę wiadomość