WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzierzba wrote:Pysiaczku robi echo ale ma cholernie długie terminy bo ludzie z całej polski zjeżdżają, dziś nawet babka z podhala była. Trzeba dzwonić, żeby się umówić a jak nie odbiera to wysłać sms z opisem problemu i czekać, aż oddzwoni.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyja jutro idę na wizytę i już nie mogę się doczekać aż Młodego zobaczę
a z tym dziąsłem się chyba umówię do dentysty, mój mąż twierdzi, że nie ma powodu do niepokoju powinno samo się uspokoić, ale mnie to martwi za bardzo, na jabłka już długo nie spojrzę.
Wybraliśmy fotelik - maxi cosi citi teraz szukam sklepu, w którym go kupię w dobrej cenie
AniaLewandowska, Sabina, _izunia_, megg lubią tę wiadomość
-
Pysiaczek89 wrote:Jej az takie terminy. Ogolnie nie ma żadnego problemu z serduszkiem, ale chciałam zrobic dla własnego spokoju i chciałam u dobrego specjalisty. Jutro spróbuje zadzwonić i moze mi sie uda umówić. A jak nie to poszukam moze w internecie kogoś innego. Dzięki za informacje
Ja miałam termin ustalany ze względu na połówkowe, żeby mi w 20 tc wypadło i z tego co mówił to bliźniaki przyjmuje we wtorki. Dziś właśnie gadałam z dziewczyną i mówiła, że czekała na wizytę 6 tyg bo to tylko zwykłe usg. Napewno jak jest jakiś problem to przyśpiesza bo to taki typ człowieka i w tym się przede wszystkim specjalizuje. Mi powiedział, że jakby się coś działo to mam nawet nie dzwonić tylko jechać do niego to zawsze mnie wciśnie. Przez to też trzeba uzbroić się w cierpliwość i książkę, bo niby zapisy na godziny a obsuwy są czasem 2 godzinne. Jestem pewna, że termin ci dopasuje tak by nie było za późno na badanie a naprawdę warto, bo to bardzo dobry, kompetentny lekarz i co ważne z sercem.
-
Dzierzba wrote:Nie ma za co.
Ja miałam termin ustalany ze względu na połówkowe, żeby mi w 20 tc wypadło i z tego co mówił to bliźniaki przyjmuje we wtorki. Dziś właśnie gadałam z dziewczyną i mówiła, że czekała na wizytę 6 tyg bo to tylko zwykłe usg. Napewno jak jest jakiś problem to przyśpiesza bo to taki typ człowieka i w tym się przede wszystkim specjalizuje. Mi powiedział, że jakby się coś działo to mam nawet nie dzwonić tylko jechać do niego to zawsze mnie wciśnie. Przez to też trzeba uzbroić się w cierpliwość i książkę, bo niby zapisy na godziny a obsuwy są czasem 2 godzinne. Jestem pewna, że termin ci dopasuje tak by nie było za późno na badanie a naprawdę warto, bo to bardzo dobry, kompetentny lekarz i co ważne z sercem.
Jeszcze raz dzięki za informacjei super ze Ty ze swoimi Chłopakami trafiłaś do takiego Fachowca i ze możesz w każdej chwili do niego pojechać. Zeby każdy lekarz taki był...
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:No wlasnie czytałam o nim w internecie i naprawdę z niego super fachowiec. Jutro bede sie starała z nim skontaktować, zeby zbadał serducho Marcelka
Jeszcze raz dzięki za informacjei super ze Ty ze swoimi Chłopakami trafiłaś do takiego Fachowca i ze możesz w każdej chwili do niego pojechać. Zeby każdy lekarz taki był...
-
hej
little red fox ja mam po Franku maxi cosi city i jest ok:)
mam nadzieje ze u was wszystko ok, zycze mamusia duuuuzo zdrowka i oczywiscie dzieciaczkom:)
jutro ide na badanie glukozy, bleeee
ale chce juz miec to za soba
ostatnio zaszalalam i dosc duzo rzeczy zamowilam Lence, jak dojdzie (a czesc idzie z Chin) to sie pochwale:)
dobranoc -
Cześć, ostatnio mam urwanie ze wszystkim, raz na parę dni staram się zaglądać. Moja dzidzia waży 650 gramów
kawał baby
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 23:37
mmargol, Behemottka, kamciaelcia, Pysiaczek89, claudiuszek, AniaLewandowska, poznanianka, Strazaczka1990, _izunia_, violett, Sabina, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Cześć dziewczyny.
Podczytuję, zaglądam, ale się nie odzywam, bo z czasem u mnie krucho. W domu rozpoczynamy remont generalny, więc latam, załatwiam, wybieram kafelki i chyba zwariuję. Robimy trzy łazienki, garderobę, schody, okna, klimatyzację, podłogi w kuchni i kominek. Aaaaaaaa!
Teraz tylko daję znać, że u Adasia wszystko dobrze, jest spokojnie, odpukać... Kopie sobie cichutko i delikatnie. M. jeszcze tego nie poczuł, bo co podejdzie macać brzuch to mały cichnie. Wczoraj czułam kopniaczki w miejscach nieco intymnych, tylno-przednich, ale sprawdziłam w internetach i podobno to norma.
Dbajcie o siebie, leżcie jak każą leżeć, pilnujcie szyjek i uważajcie na lekarstwa. Strażaczka, Ty sprawdź datę na tym fenoterolu, bo sprawa podejrzana.
-
No i przebombiłam połowinki ciąży, już mam 52% za sobą. Ale i tak hura, hurra
Może uda mi się poświętować ciążową studniówkę, za 35 dni
Czas pędzi i lada dzień nasze szkraby będą nam płakać nad uchem i będziemy się dzielić technikami usypiania
PS: Zostały mi cztery tygodnie pracy. W sumie tylko 12 zajęć, bo wykładam trzy razy w tygodniu, z czego jedne zajęcia egzamin i jedne końcowe, więc luzik. A potem laba!
Sabina lubi tę wiadomość
-
Ups... Wylałam szklanke wody koło komputera i oczywiście trochę poszło na klawiaturę i touchpad. I kurczę coś ten touchpad dziwnie sie zachowuje. Wyłączyłam. Wysuszyłam ile sie dało i jeszcze poprawiłam suszarką. Boje sie włączyć ponownie. Chyba poczekam do jutra, włączę po robocie - to bedzie prawie 24h. Inżynierki i ekspertki od elektroniki- jakieś porady?
-
Behemottka wsadź do suchego ryżu. W nocy przyjdą mali Chińczycy i naprawią.
Tak serio to jak zalałaś płytę to dupa bo wilgoć popali,a suszara to nie dobry pomysł, zgrzewy tego nie lubią. Trzeba by było rozkręcić. Dodam dla pocieszenia, że ja też zalałam z rok temu. Postał dziad 3 doby i działa, spacja się zacina tylko. Niech postoi kilka dni i go nie włączaj bo zwarcie od wilgoci swoje zrobi. Można chłodnym powietrzem podmuchać.
Behemottka, Sabina lubią tę wiadomość
-
No i postaw do góry nogami 3 dni powinno pomóc. Pozdrawiam miłego dzionka
Behemottka lubi tę wiadomość