WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez w suchy ryż uwierzyłam! Jak to, trzy dni bez kompa? Jak ja dam radę?? I to w weekend??
Ech, w ogole jestem ciamajda, jak nigdy, ciagle sie potykam, uderzam, potnę w kuchni, poparzę... Dłonie mam jak robotnik budowlany, jakieś takie odrapane. Taka chodząca pierdoła ze mnie. Ktoś tak jeszcze ma?
Sabina lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyto podobno standardowa przypadłość w ciąży
ja się przynajmniej raz dziennie potykam na ulicy lub coś z rąk mi leci 
Dziewczyny, od dziś w Lidlu mają być ciuchy ciążowe - ja idę po koszulki i jakieś niemowlęce - bodziaki spodenki, może Was zainteresuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 07:33
Skali89, Angela89, AJrin, _izunia_, Behemottka lubią tę wiadomość
-
ja się też wybieram, właśnie kończę śniadanie i lecę choć myślę, że aż takiego ruchu na to nie będzie:)wczoraj byłam w galerii chciałam sobie kupić sukienkę ciążową ale ani w c&a ani h&m nic nie było same starocie beznadzieja, chciałam się wystroic na urodziny do teściowej ale chyba nie będzie mi dane;p
tak w ogóle to dzień dobry:) od wczoraj nowy tydzień i miesiąc wg belly w sumie innych wyznaczników nie ogarniam. jutro na badania muszę isc bo dziś przez tego lidla nie zdążę.
miłego dnia dziewczynki:)

-
nick nieaktualnyPolecam ubranka dziecięce bo są bardzo fajne tylko rozmiarowka zawyżona.Little Red Fox wrote:to podobno standardowa przypadłość w ciąży
ja się przynajmniej raz dziennie potykam na ulicy lub coś z rąk mi leci 
Dziewczyny, od dziś w Lidlu mają być ciuchy ciążowe - ja idę po koszulki i jakieś niemowlęce - bodziaki spodenki, może Was zainteresuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie nie, my mamy od nich body i są daje jak nowe. Mimo że mała je często nosiła.Little Red Fox wrote:Angela ja wychodzę z założenia, że jeżeli kupię za duże to najwyżej będzie na później
bałam się jedynie że może po praniu szybko się niszczą lub rozciągają 
ja dopiero po pracy będę mogła wstąpić, po 13:00 wcześniej się nie wyrobię
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się z poczekalni.
o 9 mam badanie, ale trzeba być szybciej, bo ciężarnych spore grono.
Co do suchego ryżu to wyciąga wilgoć. Wkłada się tak zalany telefon rozebrany na części. ;P
Wczoraj pożarłam się z mężem i nie miałam już siły wchodzić na forum, a poszło o to że go olewam, bo przysnęłam po obiedzie, a on niby chciał gdzieś wyjść... Ale jak zaproponowałam spacer to foch, bo za późno. Aj, Faceci.
Na glukozę pewnie dostanę dzisiaj skierowanie dopiero. Ciekawe ile mała urosła.
Ksosia, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja po pracy podejdę do Lidla po 17 mam nadzieje, że jeszcze coś będzie fajnego.
Dziś byłam na badaniu Tsh, T4 i anty TPO ciekawa jestem jak wyniki jutro o 12:30 umówiłam się prywatnie do mojego Gin i zobaczę moje maleństwo, opierdzielę go za nie zmierzenie mi szyjki od 3 miesięcy, plus za nie zlecenie mi Tsh co on sobie myśli
No i dowiem sie czy za miesiąc mogę lecieć do brata.
Ksosia, megg to powodzenia ja za tydzień idę na to badanie.
Żabko 3mam kciuki.
megg, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem.
Synek jest synkiem:-)
Serduszko,nerki,pepepowina itd wszystko ma i jest ok:-)
Ulozenienie miednicowe.
Łożysko na tylnej ścianie.
Mokra bielizna to na pewno rzadka wydzielina zaliczamy do uplawow.
Dostałam skierowanie do kliniki we Wrocka mam się położyć na oddział patologii i cukrzycy w ciąży ponieważ powiedziałam ginowi że moje cukry oszalały od 4 dni.
Tam mnie zbadają i doradza jadę polecić nie wiem czy nie dzisiaj podjadę.
Lecę na jakieś zakupy torbę spakuje i jadę.
Tylko pierw zadzwonię czy mnie przyjmą tak z marszu że skierowaniem.
Skierowanie na echo serca też dostałam aby mnie uspokoić.
Dzięki za kciuki
Miłego dania
mmargol, Macioszczyczka, Malutka92, Pysiaczek89, kamciaelcia, staraczka_85, Angela89, Dzierzba, AniaLewandowska, _izunia_, bbeczka91, claudiuszek, violett, Strazaczka1990, martta, Sabina, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
Nie chcę was martwić Ale w moim lidlu już prawie nic nie ma o 8 było ze 30 osób chociaż większość rzuciła się na rzeczy ciążowe wszystko trzeba sprawdzać bo mają dziwne rozmiary dla maluszka trochę kupiłam i dla siebie leginsy bo bluzki ogromnie dużo a s już nie było przez to wszystko spóźnię się do pracy o godzinę no ale walka została stoczona:)

[