WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez w suchy ryż uwierzyłam! Jak to, trzy dni bez kompa? Jak ja dam radę?? I to w weekend??
Ech, w ogole jestem ciamajda, jak nigdy, ciagle sie potykam, uderzam, potnę w kuchni, poparzę... Dłonie mam jak robotnik budowlany, jakieś takie odrapane. Taka chodząca pierdoła ze mnie. Ktoś tak jeszcze ma?Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto podobno standardowa przypadłość w ciąży
ja się przynajmniej raz dziennie potykam na ulicy lub coś z rąk mi leci
Dziewczyny, od dziś w Lidlu mają być ciuchy ciążowe - ja idę po koszulki i jakieś niemowlęce - bodziaki spodenki, może Was zainteresujeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 07:33
Skali89, Angela89, AJrin, _izunia_, Behemottka lubią tę wiadomość
-
ja się też wybieram, właśnie kończę śniadanie i lecę choć myślę, że aż takiego ruchu na to nie będzie:)wczoraj byłam w galerii chciałam sobie kupić sukienkę ciążową ale ani w c&a ani h&m nic nie było same starocie beznadzieja, chciałam się wystroic na urodziny do teściowej ale chyba nie będzie mi dane;p
tak w ogóle to dzień dobry:) od wczoraj nowy tydzień i miesiąc wg belly w sumie innych wyznaczników nie ogarniam. jutro na badania muszę isc bo dziś przez tego lidla nie zdążę.
miłego dnia dziewczynki:)
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:to podobno standardowa przypadłość w ciąży
ja się przynajmniej raz dziennie potykam na ulicy lub coś z rąk mi leci
Dziewczyny, od dziś w Lidlu mają być ciuchy ciążowe - ja idę po koszulki i jakieś niemowlęce - bodziaki spodenki, może Was zainteresuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Angela ja wychodzę z założenia, że jeżeli kupię za duże to najwyżej będzie na później
bałam się jedynie że może po praniu szybko się niszczą lub rozciągają
ja dopiero po pracy będę mogła wstąpić, po 13:00 wcześniej się nie wyrobię -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się z poczekalni.
o 9 mam badanie, ale trzeba być szybciej, bo ciężarnych spore grono.
Co do suchego ryżu to wyciąga wilgoć. Wkłada się tak zalany telefon rozebrany na części. ;P
Wczoraj pożarłam się z mężem i nie miałam już siły wchodzić na forum, a poszło o to że go olewam, bo przysnęłam po obiedzie, a on niby chciał gdzieś wyjść... Ale jak zaproponowałam spacer to foch, bo za późno. Aj, Faceci.
Na glukozę pewnie dostanę dzisiaj skierowanie dopiero. Ciekawe ile mała urosła.Ksosia, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja po pracy podejdę do Lidla po 17 mam nadzieje, że jeszcze coś będzie fajnego.
Dziś byłam na badaniu Tsh, T4 i anty TPO ciekawa jestem jak wyniki jutro o 12:30 umówiłam się prywatnie do mojego Gin i zobaczę moje maleństwo, opierdzielę go za nie zmierzenie mi szyjki od 3 miesięcy, plus za nie zlecenie mi Tsh co on sobie myśli
No i dowiem sie czy za miesiąc mogę lecieć do brata.
Ksosia, megg to powodzenia ja za tydzień idę na to badanie.
Żabko 3mam kciuki.megg, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem.
Synek jest synkiem:-)
Serduszko,nerki,pepepowina itd wszystko ma i jest ok:-)
Ulozenienie miednicowe.
Łożysko na tylnej ścianie.
Mokra bielizna to na pewno rzadka wydzielina zaliczamy do uplawow.
Dostałam skierowanie do kliniki we Wrocka mam się położyć na oddział patologii i cukrzycy w ciąży ponieważ powiedziałam ginowi że moje cukry oszalały od 4 dni.
Tam mnie zbadają i doradza jadę polecić nie wiem czy nie dzisiaj podjadę.
Lecę na jakieś zakupy torbę spakuje i jadę.
Tylko pierw zadzwonię czy mnie przyjmą tak z marszu że skierowaniem.
Skierowanie na echo serca też dostałam aby mnie uspokoić.
Dzięki za kciuki
Miłego daniammargol, Macioszczyczka, Malutka92, Pysiaczek89, kamciaelcia, staraczka_85, Angela89, Dzierzba, AniaLewandowska, _izunia_, bbeczka91, claudiuszek, violett, Strazaczka1990, martta, Sabina, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
Nie chcę was martwić Ale w moim lidlu już prawie nic nie ma o 8 było ze 30 osób chociaż większość rzuciła się na rzeczy ciążowe wszystko trzeba sprawdzać bo mają dziwne rozmiary dla maluszka trochę kupiłam i dla siebie leginsy bo bluzki ogromnie dużo a s już nie było przez to wszystko spóźnię się do pracy o godzinę no ale walka została stoczona:)