WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mychakruszyna wrote:Bylam sama na zakupach i to byl blad bo się nadźwigałam i teraz mnie brzuch z prawej strony boli:( głupia nakupiłam cały wózek w tym 2 zgrzewki wód, proszek 6kg.
Kupiłam juz pampersyale była promocja pampers Premium care 88sztuk za 44zl:)
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Witam sie i ja.
Ooo widze, ze ciekawe rzeczy w lidlu, moze ja tez sie przejde.
Zabka do jakiego szpitala we Wro masz skierowanie?
Dziewczyny, gdzie kupie ladna sukienke ciazowa na wesele? Boje sie przez internet, chcialabym normalnie przymierzyc, nie wiem juz sama.
Do kliniki we Wrocławiu ul. Chałubińskiego.
Na oddział patologii ciąży z cukrzycą.
Szczerze to dla mojego dobra a przede wszystkim dziecka.
Jeśli nie zostawia mnie to niech mi jaśniej ta cukrzycę wytłumacza albo zmienia glukometr.
Byłam właśnie ma zakupach w lidlu bo muszę mężowi i córce obiadki porobić (na wszelki wypadek) i kupiłam synkowi spodenki w dwu Paku, skarpetki, spodenki dresowe przecenione (z półki przecen wywalam za 10zł).
Córce kupiliśmy dwie kolorowanki z naklejkami żeby miała co robić na weekend.
-
Strazaczka1990 wrote:Ty żes to sama dzwigała!!!Kobietko nie możesz dzwigać ,wiesz doskonale.Same zgrzewki 2 zgrzewki wód i proszek 6kg mnie przeraza
Spokojnie bylam samochodemwięc nie taszczyłam tego, jedynie musiałam pchać wózek i potem do bagażnika to powrzucać no ale to i tak za dużo jak później odczułam
Dziś mam super obiad bo sam się zrobi:P pstrąg z frytkamiwczoraj pstrąga doprawiłam więc tylko do piekarnika wrzucę
no i salateczka ale to 5min
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Cieszę się z Waszych dzisiejszych udanych wizyt! Ja też z samego rana wizytowałam i wszystko jest ok:) No i potwierdziło się wreszcie na 100% że to chłopiec więc Ksosiu proszę o wpisanie na pierwszej stronie:) Teraz mogę szaleć z zakupami:P No i moje łożysko jest już wysoko wysoko więc mam się nie martwić. Tylko nie wiem ile mały waży, zapomniałam spytać z tych całych emocji a lekarz też nie mówiłBędę podziwiała Wasze kluseczki i nie-kluseczki:)
Strażaczko oszczędzaj się! Trzymam za Ciebie kciuki, wszystko na pewno będzie dobrze!
A Ty Mychakruszyna powinnaś dostać lanie!
I mnie pod koniec maja też czeka glukoza...brrrr już się bojęmartta, _izunia_, AniaLewandowska, A_n_k_a_80, mmargol lubią tę wiadomość
-
Witam,
Dostałam wyniki z rana na tarczyce wygląda ok ale nie wiem jakie są normy dla kobiet w ciąży w tabeli mam podane standardowe. Lekarz dał komentarz, że jeśli Tsh będzie > 2,5 to się zgłosić pilnie i jeśli FT4 < normy też się zgłosić. Jeśli w normie to dopiero po porodzie.
Tsh - 0,784 norma (0,27 - 4,2)
FT4 - 0,97 norma (0,93 - 1,7)
Anty TPO - 16,97 norma (0 - 34)
A i dodał, że dziecko po 22 tygodniu ma już własną tarczyce i nawet zaburzenia matki już mu tak nie szkodzą. -
nick nieaktualny
-
Witam Was przy pięknej pogodzie. Szczególnie witam Behemotkę bo faktycznie coś ostatnio u niej krucho z czasem skoro tak malutko się odzywa.
Wczoraj odsypiałam majówkę, a dziś już jestem gotowa do działania. Działania troszkę będzie bo jutro goście zaglądają. Taki babski wieczór
-
nick nieaktualnyMój też nie czuły wcale. Jak mnie złapie skurcz lub boli mnie kręgosłup to nawet mnie nie pomasuje i nie zapyta. Na razie twierdzi że go olewam, tylko wózki oglądam, gadam o ubrankach i siedzę na bbf, a dla niego czasu brak.
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:http://allegro.pl/body-rozpinane-pajacyk-dlugi-62-duzy-wybor-sliczne-i5480538905.html
Dziewczyny zobaczcie jakie swietne body, polskie, bawelniane i w dobrej cenie , moze komus sie przyda link jak zakupy bedzie robic
tam tez są pół śpioszki http://allegro.pl/show_item.php?item=4877277191
http://allegro.pl/show_item.php?item=5169655524
Czapeczki po 5 zł są.
I wyprawka za 43 zł
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4897546085&reco_id=ad9fdca5-12be-11e6-a079-02ca740046bb&ars_rule_id=201Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 14:47
-
Macioszczyczka wrote:Mój też nie czuły wcale. Jak mnie złapie skurcz lub boli mnie kręgosłup to nawet mnie nie pomasuje i nie zapyta. Na razie twierdzi że go olewam, tylko wózki oglądam, gadam o ubrankach i siedzę na bbf, a dla niego czasu brak.
za to teraz mi się chce jak nie moge i to bardzo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:nie chciało mi się już po pracy jechać do tego lidla, może jutro wyskoczę lub poproszę męża żeby po wizycie u gin ze mną podjechał
ja póki co gotuję zupę krem porową i pogoda się na tyle poprawiła że chyba pójdę do lekarki spacerkiem