WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyI jestem po.
Tak jak u Żabki nic się nie zmieniło Hania jest Hanią - doktor pokazywał mi cipunieBardzo się cieszę, bo martwiłam się, że ciuszki trzeba będzie wymienić.
Haneczka waży 470g, szyjka zamknięta i długa. Dostałam pozwolenie na wylot i L4.Innych pomiarów doktor mi niestety nie pokazał.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a3d6bc9152f.jpgPysiaczek89, żabka04, poznanianka, mmargol, kamciaelcia, Malutka92, Angela89, AJrin, _izunia_, bbeczka91, claudiuszek, violett, Strazaczka1990, Broszka, martta, Sabina, AniaLewandowska, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie mam czasu na wstawienie fotki
Mam nadzieję że wybaczycie.
Może potem znajdę chwilę.
Zapomniałam mój junior waży 358g
Dodzwonilam się do kliniki mam się wstawić rano do godz 10 i lekarz który mnie zbada sam zadecyduje czy położyć mnie na oddział
Więc chyba jutro pojadę.mmargol, Macioszczyczka, AniaLewandowska, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
Poszłam do lidla, kupiłam dwie przeokrutnie śmierdzące bluzki ciążowe i chyba zwrócę bo wyglądam jak stara babcia i termometr (oo nawet działa) a dla młodych nic bo te ubranka jakieś takie niewymiarowe choć bardzo ładne . Kasę na ubranka wydałam na książki. Niedobra ja! U nas jakoś kolejek nie było do ciążowych i dziecięcych, za to przy xxl wojna i armagedon. Nawet fajne te xl są i nie śmierdzą.
-
Witam się po chwilowej nieobecności. Ciężki tydzień za mną i nie chciałam Wam tu smęcić. Ja dalej chora i jak do jutra mi się nie poprawi to po antybiotyk idę.
Pozdrawiam Was wszystkie i mimo ze sie nie udzielam to myślę o Was ciepłoMama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Witam się dopiero wstałam tzn nadrabiałam przez pól godziny zaległości fb i bbf:P brzuch mniej boli po nospie.
Powiem wam 1 raz w życiu poczta polska mnie zaskoczyła - facet wczoraj o 18 wyslal kosz Mojżesza -dziś rano przed 10 byl:)a ja się zastanawiałam czy do piątku przyjdzieaż się boję jak zaczyna napływać pozostałe paczki w przyszłym tygodniu bo jeszcze cztery
AniaLewandowska, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
Aa i jeszcze wam coś powiem...wczoraj normalnie szczęka opadła mi do ziemi po tekście męża...on ogladal mecz więc ja buszowałam po olx, a on z tekstem do mnie ze dla niego już nie mam czasu i tylko to dziecko i dziecko, co to będzie jak się urodzi...normalnie mnie zatkało. Nie sądziłam że u mojego męża pojawi się zazdrość o której piszą w poradnikach...do teraz jestem w szoku bo myślałam że dla niego paczka z ciuchami dla maluszka to też frajda a nie powód do zazdrości...
-
nick nieaktualnyMi maz jeszcze przed slubem powiedzial ze boi sie ze jak bedzie dziecko to mnie pochlonie a on bedzie na uboczu. Stety niestety poprzednie partnerki mojego meza mialy dzieci wiec moze cos o tym wie, niemniej tym razem to Nasze dziecko a nie "obce". On sam jest pochloniety chwaleniem sie ze to chlopak, bo marzyl o nim
Kombinezon fajny ale co do ceny to nie znam sie. Wydaje mi sie ze jest normalna.... -
nick nieaktualnyJuhu!! Wyjezdzam jutro z mezem do Karpacza!!!
W koncu odsapne, odpoczne i bede z dala tego miasta!
Uwielbiam z nim podrozowac:)
Ide zaraz sprawdzic czy wciskam sie w swoj stroj kapielowy. Jesli nie to lece kupic
Golabki ske juz robia!mychakruszyna, _izunia_, Madziuuuula, AJrin, żabka04, Angela89, martta, Sabina, AniaLewandowska, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:No myślę ze jak się urodzi to będzie inaczej bo póki co nawet jak mnie coś boli to go nie rusza to. Od zawsze słyszę "co? Takie coś cię boli? To jak ty dziecko urodzisz?" Wtedy ciśnienie mam 200:P
Ostatnio chcialam na IP jechac z bolem brzucha i bylismy u rodzicow. Poszlam do meza i pytam czy skoczy po karte ciazy bo zostawilam w domu, a on "az tak boli?". Na co wszedl tata, a on do niego "gdzie jest szczotka do czyszczenia grilla bo nie mlbe znalezc?" I wyszedl.... No wtedy myslalam ze chuj mnie strzeli, taka zla bylam. Wsiaflam w auto i pojechalam do domu.
Oczywiscie w domu byla avanti o to ...;Pmychakruszyna lubi tę wiadomość
-
Witam się w kolejnym tygodniu
Gratuluję udanych wizyt i powodzenia na pozostałych
Anulowanie zdrowiej kochana, może lepiej dzisiaj iść do lekarza jeśli długo Cię trzyma...
Żabka tylko żeby jutro nie odeslali Cię do domu, jak już się nastawisz na szpital.
Ja glukoze będę robiła pod koniec maja. Nic przyjemnego. Już raz miałam to robione jak mi wyszła niedoczynność tarczycy. Na szczęście wszystko było dobrze.
Zbieram się do lidla.
Miłego dniaStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja.
Ooo widze, ze ciekawe rzeczy w lidlu, moze ja tez sie przejde.
Zabka do jakiego szpitala we Wro masz skierowanie?
Dziewczyny, gdzie kupie ladna sukienke ciazowa na wesele? Boje sie przez internet, chcialabym normalnie przymierzyc, nie wiem juz sama. -
nick nieaktualny
-
Hej ja na wesele kupiłam w chińskich budach na Marywilskiej- Warszawa, generalnie 2 rozmiary wieksza ale byla ok. Brzuszek bylo widać
violett lubi tę wiadomość
-
dzien dobry...
Dziwna ta pogoda u mnie.Rano pochmurnie .A przed 30 min się rozpogodziło słonko świeci.A ja bym teraz prała!!!ale nie moge,leże.Śniadanie zjadłam.Tosty z sandwicha. I tak leze na łóżku i patrze się w okno.
Nie mogłam spać w nocy.Sławek chrapał.Ja przewracałam się z boku na bok.
Poczytam coś.Udanych wizyt życze Kochane -
mychakruszyna wrote:No myślę ze jak się urodzi to będzie inaczej bo póki co nawet jak mnie coś boli to go nie rusza to. Od zawsze słyszę "co? Takie coś cię boli? To jak ty dziecko urodzisz?" Wtedy ciśnienie mam 200:P