X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jestem po. ;)

Tak jak u Żabki nic się nie zmieniło Hania jest Hanią - doktor pokazywał mi cipunie :) Bardzo się cieszę, bo martwiłam się, że ciuszki trzeba będzie wymienić. ;D

Haneczka waży 470g, szyjka zamknięta i długa. Dostałam pozwolenie na wylot i L4. ;) Innych pomiarów doktor mi niestety nie pokazał. ;D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a3d6bc9152f.jpg

Pysiaczek89, żabka04, poznanianka, mmargol, kamciaelcia, Malutka92, Angela89, AJrin, _izunia_, bbeczka91, claudiuszek, violett, Strazaczka1990, Broszka, martta, Sabina, AniaLewandowska, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny ;) trzymam kciuki za udane wizyty i pomyslne wiesci vo takieo na takie przeciez czekamy prawda ? No!

ciesze sie ze wszystko dobrze na wizycie u niektorych, czekamy na wiesci od reszty :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do ciuszkow to ja tez nowa wyprawke bede kompletowac, bo po mojej corci to slabo bede , usiala pllowe ciuchow poodawac, niektorych nawet ani razu nie ubrala! A musze zaczax kupowac ciuchy dla chlopca ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam czasu na wstawienie fotki :-( Mam nadzieję że wybaczycie.
    Może potem znajdę chwilę.
    Zapomniałam mój junior waży 358g :-)

Dodzwonilam się do kliniki mam się wstawić rano do godz 10 i lekarz który mnie zbada sam zadecyduje czy położyć mnie na oddział :-(
    Więc chyba jutro pojadę.

mmargol, Macioszczyczka, AniaLewandowska, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszłam do lidla, kupiłam dwie przeokrutnie śmierdzące bluzki ciążowe i chyba zwrócę bo wyglądam jak stara babcia i termometr (oo nawet działa) a dla młodych nic bo te ubranka jakieś takie niewymiarowe choć bardzo ładne . Kasę na ubranka wydałam na książki. Niedobra ja! U nas jakoś kolejek nie było do ciążowych i dziecięcych, za to przy xxl wojna i armagedon. Nawet fajne te xl są i nie śmierdzą.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po chwilowej nieobecności. Ciężki tydzień za mną i nie chciałam Wam tu smęcić. Ja dalej chora i jak do jutra mi się nie poprawi to po antybiotyk idę.
    Pozdrawiam Was wszystkie i mimo ze sie nie udzielam to myślę o Was ciepło :)

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dopiero wstałam tzn nadrabiałam przez pól godziny zaległości fb i bbf:P brzuch mniej boli po nospie.
    Powiem wam 1 raz w życiu poczta polska mnie zaskoczyła - facet wczoraj o 18 wyslal kosz Mojżesza -dziś rano przed 10 byl:)a ja się zastanawiałam czy do piątku przyjdzie :P aż się boję jak zaczyna napływać pozostałe paczki w przyszłym tygodniu bo jeszcze cztery :)

AniaLewandowska, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png

Wysłany: 5 maja 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P.s. Co myślicie o takim kombinezonie za 79+kw? Bo nie wiem czy brać...firma next chyba
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e4896d51c60.jpg

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png

Wysłany: 5 maja 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa i jeszcze wam coś powiem...wczoraj normalnie szczęka opadła mi do ziemi po tekście męża...on ogladal mecz więc ja buszowałam po olx, a on z tekstem do mnie ze dla niego już nie mam czasu i tylko to dziecko i dziecko, co to będzie jak się urodzi...normalnie mnie zatkało. Nie sądziłam że u mojego męża pojawi się zazdrość o której piszą w poradnikach...do teraz jestem w szoku bo myślałam że dla niego paczka z ciuchami dla maluszka to też frajda a nie powód do zazdrości...

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi maz jeszcze przed slubem powiedzial ze boi sie ze jak bedzie dziecko to mnie pochlonie a on bedzie na uboczu. Stety niestety poprzednie partnerki mojego meza mialy dzieci wiec moze cos o tym wie, niemniej tym razem to Nasze dziecko a nie "obce". On sam jest pochloniety chwaleniem sie ze to chlopak, bo marzyl o nim :)

Kombinezon fajny ale co do ceny to nie znam sie. Wydaje mi sie ze jest normalna....

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juhu!! Wyjezdzam jutro z mezem do Karpacza!!!:)
    W koncu odsapne, odpoczne i bede z dala tego miasta!:)

Uwielbiam z nim podrozowac:)

Ide zaraz sprawdzic czy wciskam sie w swoj stroj kapielowy. Jesli nie to lece kupic :)

Golabki ske juz robia!:)

mychakruszyna, _izunia_, Madziuuuula, AJrin, żabka04, Angela89, martta, Sabina, AniaLewandowska, Behemottka lubią tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kombinezon wyglada fajnie :)
    A co do męża to mu powiedz żeby się szybko ogarnął bo jak dziecko sie urodzi to on tez na nic czasu nie będzie miał ;) faceci są czasami bardziej upierdliwi niż dzieci;)

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png

Wysłany: 5 maja 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No myślę ze jak się urodzi to będzie inaczej bo póki co nawet jak mnie coś boli to go nie rusza to. Od zawsze słyszę "co? Takie coś cię boli? To jak ty dziecko urodzisz?" Wtedy ciśnienie mam 200:P

Ksosia lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    No myślę ze jak się urodzi to będzie inaczej bo póki co nawet jak mnie coś boli to go nie rusza to. Od zawsze słyszę "co? Takie coś cię boli? To jak ty dziecko urodzisz?" Wtedy ciśnienie mam 200:P
    O Matko! Znam to;/
    Ostatnio chcialam na IP jechac z bolem brzucha i bylismy u rodzicow. Poszlam do meza i pytam czy skoczy po karte ciazy bo zostawilam w domu, a on "az tak boli?". Na co wszedl tata, a on do niego "gdzie jest szczotka do czyszczenia grilla bo nie mlbe znalezc?" I wyszedl.... No wtedy myslalam ze chuj mnie strzeli, taka zla bylam. Wsiaflam w auto i pojechalam do domu.

Oczywiscie w domu byla avanti o to ...;P

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w kolejnym tygodniu :)

Gratuluję udanych wizyt i powodzenia na pozostałych :)
    Anulowanie zdrowiej kochana, może lepiej dzisiaj iść do lekarza jeśli długo Cię trzyma...
    Żabka tylko żeby jutro nie odeslali Cię do domu, jak już się nastawisz na szpital.
    Ja glukoze będę robiła pod koniec maja. Nic przyjemnego. Już raz miałam to robione jak mi wyszła niedoczynność tarczycy. Na szczęście wszystko było dobrze.
    Zbieram się do lidla.

Miłego dnia :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja.
    Ooo widze, ze ciekawe rzeczy w lidlu, moze ja tez sie przejde.
    Zabka do jakiego szpitala we Wro masz skierowanie?

Dziewczyny, gdzie kupie ladna sukienke ciazowa na wesele? Boje sie przez internet, chcialabym normalnie przymierzyc, nie wiem juz sama.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś kiedyś pisał, w Happy Mum - tylko ceny mogą być dość wysokie

mychakruszyna, violett lubią tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja na wesele kupiłam w chińskich budach na Marywilskiej- Warszawa, generalnie 2 rozmiary wieksza ale byla ok. Brzuszek bylo widać :-)

violett lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry...
    Dziwna ta pogoda u mnie.Rano pochmurnie .A przed 30 min się rozpogodziło słonko świeci.A ja bym teraz prała!!!ale nie moge,leże.Śniadanie zjadłam.Tosty z sandwicha. I tak leze na łóżku i patrze się w okno.
    Nie mogłam spać w nocy.Sławek chrapał.Ja przewracałam się z boku na bok.

Poczytam coś.Udanych wizyt życze Kochane

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    kurde mój by miał rzeźnie w domu za takie coś.Ja jestem wredna;/ mam nadzieje,że syn nie odziedziczy tego po mamie.Mnie jak boli cos to Sławek mówi"jedziemy na IP,albo dzwonić na pogotowie?"

‹‹ 849 850 851 852 853 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ