WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
żabka04 wrote:Strazaczko odpoczywaj a do bąbla mów że jeszcze ma czas niech tam siedzi ty możesz jeszcze nogami zaciskać
-
ewa84 wrote:Czytałam że dają to ba skurcze często.
Ja mam twardnienia i mam no spe forte 3x1 magnez 3x2 luteina 3x2, doraźnie scopolan
od kiedy leżę i nie dotykam brzucha jest lepiej.
Mam nadzieję że szpital nie będzie konieczny, odpoczywaj
Ja brzucha też nie dotykam. -
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:Nogi mam uniesione do góry ;P odpoczywamy.Już nawet nie sprzatam .Dziś mama mnie ochrzanila.Od jutra będzie przychodzila sprzątała i gotowała mi.Trochę mi głupio ale nie mam wyjścia
nie warto ryzykować.
dobrze ze kogoś masz kto przyjdzie i pomoże.
dasz rade
A chata no trudno a co gości masz? olej to sprzątanie hihiStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojej, widzę, że dziś tu same problemy
Ja na jutro umówiłam się na pilną wizytę, coś mnie wczoraj tknęło i założyłam sobie tą wkładkę z testem na wyciek płynu. Pod koniec dnia, była taka mikroskopijna lekko niebieska plamka. Sprawdziłam na paskach, ph między 4 a 5. Przez noc testowa była czysta, ale po powrocie od dentysty znowu się powtórzyło. No i od tego czasu na paskach wychodzi 5
W głowie już same czarne myśli, leżę z tyłkiem na poduszce, co godzinę sprawdzam ph, jeśli wyjdzie powyżej 6 to jadę natychmiast do szpitala. Ku*&^ mam już dość, co chwilę coś
-
nick nieaktualnyCo się dzieje dziewczyny?
To ja Stara dupa do roboty latam, a Wy ostatnio podupadacie na duchu?
Żartuję. Ja ciążę z corke od 28 tygodnia przelzezalam. Mam nadzieję ze u każdej z nas wszystko skończy się szczęśliwie
Wiecie co jem? Kasze manne z malinamizachcianki jak nic
Byłam dziś na zakupach. Kupiłam sobie dwa biustonoszejeden z triumpha, bawełniany. Jest mięciutki i wygodny jak druga skóra
już go kocham
mąż zapowiedział że jak przyjedzie dokładnie obejrzy czy pasuje
AJrin, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
Wróciłam do domu chciałam poćwiczyć ale chwilowo nie moge bo kotel na mnie leży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2017, 14:56
Strazaczka1990, żabka04, bbeczka91, Sabina, mmargol, Little Red Fox, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Pysiaczek89 wrote:Strażaczka a fenoterol nie jest wycofany od 2013 roku?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 18:00
-
nick nieaktualny
-
Strazaczka1990 wrote:A nie wiem nie słyszałam.W aptece u mnie normalnie mi Pani dała .Słyszałam że fervex też niby wycofany a sprzedają.A tak o nim bebniono.I Nas jest taka mała wsiowa apteka.W mieście tego leku nigdzie nie mogłam dostać
Strażaczka lez i wypoczywaj, jak najwiecej!!!! Ja tez 90% czasu lezeale damy radę
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mychakruszyna wrote:Bbeczka a może masz jakąś bakterie? Miałaś robiony wymaz bakteriologiczny? Bo jesli masz cos wtedy śluz zabarwia też na niebiesko wkładkę
-
Main coon kotka ale nie rasowa przygarnieta. Jak już w temacie zwierząt jak u was macie obawy jak przyjmą nowego członka rodziny? Moze jakieś doswiadczenia?
Mamy z M obawy jak nasza kicia ale jesteśmy dobrej myśli, iż zaopiekuje sie młodym. -
Nasza wredna kocia dzidzi się bała! A jak tylko usłyszała ze zaraz zacznie się płacz to już uciekała
z czasem się dziwila jak dziecko się rozwija u sięga do kotka. A jak w łóżeczku ja przylapalam to wystarczyło mała włożyć
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMusialam sie pochwalic!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/182e7b4a04e1.jpg
Jutro badam glukoze , wiec juz nie powinnam nic jesc, ale ta tarta tak na mnie paczy!:oStrazaczka1990, żabka04, Sabina, AJrin, Angela89, AniaLewandowska, violett, _izunia_, martta lubią tę wiadomość