WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ja też witam z pracy
Piękne brzuszki, piękne
Co do wagi ja przytylam 3 kg, ale mam 9 z przodu więc i tak jestem duża i takczyli w piątek oglądamy dziecia a we wtorek wizyta
Z tym cialkiem to wieszboję się ze jak się rozpedze to skali braknie
Ale na razie jakoś jest
-
Witam Was Laski po leniwym weekendzie.
Pogoda miała być marna a było całkiem przyzwoicie. Mam pierwszą opaleniznę, zupełnie nie wiem kiedy się opaliła bo zorientowałam się dopiero jak skóra zaczęła swędzieć. Dziś jestem wykończona, wróciliśmy wczoraj przed północą. Decyzja o późnym powrocie okazałą się trafna- drogi puściutkie.
Dziś mnie czeka pranie, ugotuję jakiś obiadek i odpoczywam.
Od kilku dni czuje ruchy bąbla. Nie pamiętam która z Was wspominała, że przypominają pękanie baniek w brzuchu- owszem przypominają. Dziwne, że zupełnie nie pamiętam ruchów z pierwszej ciąży. -
nick nieaktualnyolka30 wrote:Angela zaraziłam się w ciąży cytomegalią, jestem pod opieką poradni patologii ciąży i modlę się, żeby jakimś cudem dziecko się nie zaraziło
Na razie mój gin twierdzi, że przynajmniej na usg nie widzi żadnych nieprawidłowości, a jest naprawdę specjalistą, więc mam nadzieję, że jednak będzie dobrze. Ale oczywiście na usg wszystkiego się nie da zobaczyć. Pozostaje mi czekać do porodu jak na wyrok. Poza tym przez tą cholerną chorobę nie do końca dobrze się czuję, mimo że większa część ludzi przechodzi ją bezobjawowo, więc trudno nazwać mój stan pełnią szczęścia
Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa bylam w poniedzielek na wizycie, wszystko dobrze, dzidzia rozwija sie prawidlowo, juz jest duza ma 13 cm i wazy 208 g
I spelnilo sie moje marzenie bedzie CHLOPIEC!!!!!!!! jestem przeszczesliwa
corcie 4 letnia juz mam wiec synus to spelnienie marzen
nastepna wizyte mam 6.06, super bylo poogladac malca juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie z nami! a tu jeszcze tyle czasu trzeba czekac
Rozpoczelam 5 miesiac!
Angela89, Madziuuuula, Pysiaczek89, kamciaelcia, AniaLewandowska, żabka04, Sabina, agatia, mmargol, claudiuszek, _izunia_, violett, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c983623679f7.png
Kurtka Reserved 40zl rozmiar 62/68
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/621d34dcc56b.png
Buciki nowe na zimę 3-6m cena 25zl:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/27c2c3127b97.png
Kosz Mojżesza 60zl
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/14494856fa82.png
Komplet na chrzest 70zl rozmiar 62.
Wszystko z Olx:) aż się boję tam wchodzićjedziemy jeszcze z mężem po monitor oddechu za 150zl
kamciaelcia, AniaLewandowska, Sabina, mmargol, claudiuszek, Strazaczka1990, _izunia_, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny
witam sie po majoweczce
Caly czas na wyjedzie bylismy, sobota-niedziela u kuzynki a poniedzialek-wtorek u moich rodzicow. Byly grile i wyzerka! Mniam, chodzil za mna smak kielbaski z grila i szaszlykow
Super macie brzuszki, zakupy widze tez udane byly
gratuluje dobrych wizyt i poznania kolejnych plci
Ja juz mam 5 kg na plusie.. szybko idzie, bo to przybralam od Wielkanocy, wiec srednio 1 kg na tydzien.. 9 z przodu juz wskoczyla, masakra
Zauwazylam, ze po calym dniu jak sie przebieram i stoje na jeden nodze to prawa noga mnie boli, a w zasadzie nie noga tylko jakby mocowanie w miednicy, ze mam problem na niej wystac zeby spodnie zdjac, radze sobie na siedzaco, ale zastanawiam sie co to moze byc hm... -
Malutka92 wrote:Witam sie i ja po bardzo udanej majówce
po poniedziałkowych Magicznych Ogrodach do dzis zakwasy w nogach trzymaja,w zasadzie caly dzien tam spędziliśmy dziciaki mialy frajdę,a my zrobilismy sobie grila
pogoda dopisała na szczescie,bo ja mam pecha do pogody:-P wczoraj jeszcze na grila pojechalismy,takze majówka aktywnie spędzona
a dzisiaj na 15:03 usg i juz od rana nie moge sie doczekac
Trzymajcie kciuki za nereczki mojej malutkiej zeby okazalo sie,ze sie zrównały
Malutka a u Was tż wykryto powiększony UKM?