X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja też witam z pracy :)
    Piękne brzuszki, piękne :)
    Co do wagi ja przytylam 3 kg, ale mam 9 z przodu więc i tak jestem duża i tak ;)
    Dzięki ale nie jadę dziś. Przełożyłam. Chciałam już być po polowkowym ;) czyli w piątek oglądamy dziecia a we wtorek wizyta :)

Z tym cialkiem to wiesz ;) boję się ze jak się rozpedze to skali braknie ;) Ale na razie jakoś jest ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :) piękna pogoda, więc czas ma spacerek :)
    Dzierzba co u Ciebie? No jakoś się nie.udzielasz, ale mam nadzieję, że to przez grillowanie.

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 11:36

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam normalnie mnie dołujecie ta waga bo ja mam juz +7! I nie jem słodyczy ogólnie mniejsze porcje a waga zapierdziela srednio 1,1kg na tydzień :'(

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Sophia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was Laski po leniwym weekendzie.
    Pogoda miała być marna a było całkiem przyzwoicie. Mam pierwszą opaleniznę, zupełnie nie wiem kiedy się opaliła bo zorientowałam się dopiero jak skóra zaczęła swędzieć. Dziś jestem wykończona, wróciliśmy wczoraj przed północą. Decyzja o późnym powrocie okazałą się trafna- drogi puściutkie.
    Dziś mnie czeka pranie, ugotuję jakiś obiadek i odpoczywam.
    Od kilku dni czuje ruchy bąbla. Nie pamiętam która z Was wspominała, że przypominają pękanie baniek w brzuchu- owszem przypominają. Dziwne, że zupełnie nie pamiętam ruchów z pierwszej ciąży.

5i4vyjc.png
    z0q819o.png

Wysłany: 4 maja 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za chwilę chyba w dzień dobry tvn będzie temat o ciele kobiety po porodzie -jak dojść do ładu;)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Angela zaraziłam się w ciąży cytomegalią, jestem pod opieką poradni patologii ciąży i modlę się, żeby jakimś cudem dziecko się nie zaraziło :( Na razie mój gin twierdzi, że przynajmniej na usg nie widzi żadnych nieprawidłowości, a jest naprawdę specjalistą, więc mam nadzieję, że jednak będzie dobrze. Ale oczywiście na usg wszystkiego się nie da zobaczyć. Pozostaje mi czekać do porodu jak na wyrok. Poza tym przez tą cholerną chorobę nie do końca dobrze się czuję, mimo że większa część ludzi przechodzi ją bezobjawowo, więc trudno nazwać mój stan pełnią szczęścia :/

Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze!

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się umowilam na obejrzenie mebli do pokoju córki! Za 850zł wynalazlam na olx :) mam nadzieję ze nikt mi ich nie sprzatnie sprzed nosa! W piątek po usg mamy podjechać :) ale się cieszę :) :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny ;) uff.. chwila oddechu i juz po majowce, co tam u was slychac? Jak samopozucie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bylam w poniedzielek na wizycie, wszystko dobrze, dzidzia rozwija sie prawidlowo, juz jest duza ma 13 cm i wazy 208 g ;) I spelnilo sie moje marzenie bedzie CHLOPIEC!!!!!!!! jestem przeszczesliwa ;) corcie 4 letnia juz mam wiec synus to spelnienie marzen :) nastepna wizyte mam 6.06, super bylo poogladac malca juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie z nami! a tu jeszcze tyle czasu trzeba czekac ;) Rozpoczelam 5 miesiac! :)

Angela89, Madziuuuula, Pysiaczek89, kamciaelcia, AniaLewandowska, żabka04, Sabina, agatia, mmargol, claudiuszek, _izunia_, violett, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Ja od rana wizyty w naszym kochanym ZUS-sie sobie urządzam, no i dobrze że tam poszłam bo bym się od nich kasy nie doczekała. Zwolnienia elektroniczne nie są jednak takie bezproblemowe..

Wysłany: 4 maja 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c983623679f7.png

Kurtka Reserved 40zl rozmiar 62/68

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/621d34dcc56b.png

Buciki nowe na zimę 3-6m cena 25zl:)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/27c2c3127b97.png

Kosz Mojżesza 60zl

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/14494856fa82.png

Komplet na chrzest 70zl rozmiar 62.

Wszystko z Olx:) aż się boję tam wchodzić :P jedziemy jeszcze z mężem po monitor oddechu za 150zl :)

kamciaelcia, AniaLewandowska, Sabina, mmargol, claudiuszek, Strazaczka1990, _izunia_, bbeczka91 lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha piekne rzeczy!
    Ja mam monitor oddechu po córce, ale nie wiem czy działa. Na pewno muszę dokupić drugą nianię, żeby słyszeć co się dzieje z córką w drugim.pokoju

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia kolejny siusiak na forum :) najważniejsze że jest zdrowy :)
    No to szukasz imienia czy już masz wybrane? :)

sarcia123 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina.... Ja strasznie chce dac Krystian na imie nie wiem gdzies mi sie wkrecilo od poczatku ;) ale moj maz nieco sceptycznie nastawiony hmmm bedziemy sie przekomarzac :D

Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 .... opowiedz cos wiecej co z tymi zwolnieniami nie tak, warto wiedziec gdyby komus sie przytrafily jakies problemy z e-zwolnieniami ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia gratuluję siusiaka :)
    U mnie skończył się 23tc, jeszcze tydzień i pierwszą granicę mamy za sobą :)

mychakruszyna, _izunia_, violett lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Zdecydowałam się, iż od czerwca idę na L4.
    Pora zając się sobą i ogarnąć dom przed przyjściem maluszka.
    Miłego dnia idę na kawę :-)
    Podjęłam taką samą decyzję i już odliczam dni :)

AJrin, _izunia_ lubią tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny :) witam sie po majoweczce :)
    Caly czas na wyjedzie bylismy, sobota-niedziela u kuzynki a poniedzialek-wtorek u moich rodzicow. Byly grile i wyzerka! Mniam, chodzil za mna smak kielbaski z grila i szaszlykow :D
    Super macie brzuszki, zakupy widze tez udane byly :)
    gratuluje dobrych wizyt i poznania kolejnych plci :)

Ja juz mam 5 kg na plusie.. szybko idzie, bo to przybralam od Wielkanocy, wiec srednio 1 kg na tydzien.. 9 z przodu juz wskoczyla, masakra :P

Zauwazylam, ze po calym dniu jak sie przebieram i stoje na jeden nodze to prawa noga mnie boli, a w zasadzie nie noga tylko jakby mocowanie w miednicy, ze mam problem na niej wystac zeby spodnie zdjac, radze sobie na siedzaco, ale zastanawiam sie co to moze byc hm...

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Witam sie i ja po bardzo udanej majówce :-) po poniedziałkowych Magicznych Ogrodach do dzis zakwasy w nogach trzymaja,w zasadzie caly dzien tam spędziliśmy dziciaki mialy frajdę,a my zrobilismy sobie grila :-) pogoda dopisała na szczescie,bo ja mam pecha do pogody:-P wczoraj jeszcze na grila pojechalismy,takze majówka aktywnie spędzona :-) a dzisiaj na 15:03 usg i juz od rana nie moge sie doczekac :-)
    Trzymajcie kciuki za nereczki mojej malutkiej zeby okazalo sie,ze sie zrównały

Malutka a u Was tż wykryto powiększony UKM?

mhsvi09k4211dm8g.png

‹‹ 842 843 844 845 846 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ