X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie takie opinie słyszałam, więc nie chcę niby ułatwiać sobie pracy, co okaże się potem jeszcze większą niedogodnością.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stelaż jak najbardziej sie przyda, mozna oczywiscie pod wanienkę podstawić 2 krzesła, ale stelaż jest ciut wyzszy a i tak przy nim czuć plecy

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stelaza nie kupowalam osobiscie, stawialismy w duzej wannie wanienke albo na krzeslach czy na lozku

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś przyszły 4 "listy polecone" :D głównie sweterki 62-80 w tym dwie kurteczko-sweterki
    maleńkie cudeńka
    jeszcze czekam na 5 przesyłek w tym ten żyrandol

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1241273ab03d.jpg

Anulka01, _izunia_ lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie stelaż jest ważny, mam problemy z kręgosłupem i nie wyobrażam sobie pochylać się do wysokości stolika kawowego czy niskiej wanny.. chyba nie mogłabym się potem wyprostować.. podobnie dlatego też chce kupić przewijak z komodą.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka, własnie to miałam na myśli ze stelazem pod wanienkę, ale przewijak w zupełności wystarczał ten nastawny na łózeczko, nie wyobrazam sobie przewijania na kanapie...nawet łózeczko turystyczne mamy z przewijakiem

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta wrote:
    hehe, no dokładnie moje mdłości całodniowe przez 2 miesiące i te choroby w kółko, antybiotyki itd. Dobrze początków nie wspominam...
    któraś dziewczyna chciała ćwiczenia na kręgosłup - proszę ja to ćwiczę i sobie chwalę, chociaż wiadomo, że są dni kiedy pomimo ćwiczeń rypią mnie plecy i nic nie można poradzić :/ https://www.youtube.com/watch?v=XvZdnRyurwM&index=22&list=PLODFOEFJmeL_AJlIkHd-RVspHEi5ZtxEd (są 3 częsci tego)
    To dla mnie, dzieki ;)

martta lubi tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    pirelka, własnie to miałam na myśli ze stelazem pod wanienkę, ale przewijak w zupełności wystarczał ten nastawny na łózeczko, nie wyobrazam sobie przewijania na kanapie...nawet łózeczko turystyczne mamy z przewijakiem
    No u Nas kanapy nie będzie w pokoju dzieci, a nosić je do drugiego pokoju i rozwalać wszystko na dwa pokoje, żeby przewinąć dzieci mija się z celem.. dodatkowo zależy mi na mebelku bo szuflady się przydadzą, a potem przewijak pyk zdejmujemy i zostaje szafeczka na lata.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas kanapa była w pokoju Emilki i teraz ta sama będzie u Piotrusia (choć już inny wyremontowany pokój), ale głównie ze wzgledu na gości, ale i wspólne spanie w razie choroby
    meble mamy wstawione i na komode juz nie ma miejsca
    w ogóle u mnie takie malutkie te pokoje

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    u nas kanapa była w pokoju Emilki i teraz ta sama będzie u Piotrusia (choć już inny wyremontowany pokój), ale głównie ze wzgledu na gości, ale i wspólne spanie w razie choroby
    meble mamy wstawione i na komode juz nie ma miejsca
    w ogóle u mnie takie malutkie te pokoje
    Hah to jak u mnie z kanapą, nie ma na nią miejsca choćby nie wiem jaka mała była :P a więcej pokoi nie mam, więc goście jak chcą fik na podłogę w salonie koło naszej kanapy i nie ma się gdzie ruszyć :D

• KasicaLisica Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cześć dziewczyny :)

Strasznie zabiegana jestem, walka z czasem, robimy małej pokoik :) Któraś pisała, że ma mielonkę z mózgu - coś w tym jest, mój lekarz mówi, ze dojdzie jeszcze etap niezdarności hahahah. Co do wanienki - stelaż ważna sprawa, znajomi odradzają nam wanienkę z Ikei, tania, ale bardzo mała. Pozdrawiam wszystkie "ciężarówki" :)

14.10.2015 - 1 IUI :-(
    Naturalny cud :-) Córeczka w drodze!
    Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!

Drugie bobo w drodze :)

7v8rskjo33075qwi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:09

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Hah to jak u mnie z kanapą, nie ma na nią miejsca choćby nie wiem jaka mała była :P a więcej pokoi nie mam, więc goście jak chcą fik na podłogę w salonie koło naszej kanapy i nie ma się gdzie ruszyć :D

moja kanapa to jak jedno łózeczko :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    moja kanapa to jak jedno łózeczko :)
    To u mnie to miejsce zajmuję właśnie drugie łóżeczko :P ale damy radę :*

myszka, może idź z mężem na chwile, idźcie na ślub, na obiad, posiedzicie chwilkę i pod wieczór się zabierzecie do domu. Nie musisz tańczyć, a myślę że w ciąży każdy zrozumie, że nie siedzicie do nocy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    Hej :)
    My kupiliśmy wanienkę ze stelażem i wkładką w Smyku. Ceny jak w necie a można dotknąć wybrać rodzaj itp.
    Nie wiem jeszcze jak będę przewijać, bo mała ma być u nas w sypialni nie ma tam gdzie umieścić komody z przewijakiem, a na kołysce będzie niewygodnie i za wysoko jak dla mnie. Wiem, że na łóżku też jest ciężko i nie mam pomysłu jak z tego wybrnąć...
    Myślałam, że z nerką już u mnie ok a wyniki mówiąc delikatnie mam kiepskie obawiam się kolejnego antybiotyku :(
    Dziewczyny co myślicie o wyjściu na wesele na naszym etapie ciąży? Nie czuję się za dobrze raczej nie potańczę, ale męża nie chcę samego wysyłać. Chodzi o Jego ulubionego kuzyna. Sukienki ciążowe kosztują majątek jak na jeden raz, obawiam się że wszystko kupię, a przez kręgosłup/nerę nie dam rady nawet pójść...Plus głośna muzyka i pijani goście dookoła. Może schizuję trochę co myślicie? Zaletą jest, że Kościół mam pod domem a salę kilometr dalej i w razie czego mogę szybko przyjechać do domu się przespać czy po prostu wrócić na dobre. Nie wiem co robić...
    Dziś wizytuję i już zaczynam się zastanawiać co zrobię jak Pola zamieni się w chłopca. Oby nie było niespodzianek :)Wieczorem szkoła rodzenia a jutro jadę do mamy na kilka dni.
    Trzymam kciuki za Was dziś
    Na moim weselu były 2 ciężarne, były by 3 ale jedna zaczęła rodzić i urodziła córkę w dniu naszego ślubu. Ślub odbywal się 20 czerwca a ciężarne miały termin na początek września. Tańczyły i się bawiły :) Jedna nawet na panieńskim moim była

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, dziś jeszcze zapytam lekarza co on na to. Macie jakiś pomysł gdzie kupić sukienkę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    Dzięki dziewczyny, dziś jeszcze zapytam lekarza co on na to. Macie jakiś pomysł gdzie kupić sukienkę?

http://allegro.pl/ciaza-i-macierzynstwo-78013?string=asos%20sukienka&bmatch=base-relevance-popul-fas-1-1-0408&order=m
    Jakaś dziewczyna od nas zamawiała- licytowała sukienki z asos i była zadowolona.

Ja proponuje zajrzeć do h&m i tam też są ładne ciążowe sukienki może coś się nada na wesele no i w c&a w tych sklepach ceny są jeszcze ok. Bo kiedyś szukałam sunkienki to krzyczeli po 200-300 zł na raz sukienkę to podziękowałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 12:57

mysza0406 lubi tę wiadomość

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    wrocilam z majowki, poszlam na badania i o 16:00 wizyta u gina, mala czuje juz codziennie jak fika w brzuchu i robi streching to super uczucie :). Kochamy Cie Amelko ♡♡♡

staraczka_85 lubi tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobacz na pieknamama.pl tam kupiłam fajną kieckę na lato.
    Na ślub bym poszła, najwyżej zwiniesz sie wcześniej ;)

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza a może taka z allegro za 59zl? Lub sa np rozkloszowane bardziej luźne też po 50.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7b3dd6b8f267.png

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
‹‹ 869 870 871 872 873 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ