WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Do ciuszków kupie Lovela plyn do prania i płukania. Nuka plyn kupiłam choć przy starszym używałam normalne płyny do mycia. Mam tez ten plyn nuka antybakteryjny ale to tyko po to by na początku te przedmioty które lezą na strychu w tym wymyć. Z higieną tez nie mozna w końcu przesadzać
Żabcia_ lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:ja upodobałam sobie płyny (tylko piore w płynach) do prania i płukania lovela
a sterylizatora nie miałam i nie chce, wygotowywałam butelki i smoczki ale tez nie codziennie!! ja nie z tych co wszelkie bakterie wybić muszą obsesyjnie...
i zwykły płyn do naczyńkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Przybij piątkę, ja na początku codziennie sterelizowalam ale wiadomo wcześniak i tak laktator musiała więc jedna robota, wszystko do mikrofali szło I tak. Ale szybko zaprzestałam, nigdy żadnych plesniawek i innych problemów z buzia nie mieliśmy
u nas nic a nic od urodzenia nie dokuczało, kotek w domu, sterylizacja raz na kilka dni, potem co 2 tygodnie, moze dla niektórych strasznie to brzmi, ale ja tego nie zamierzam zmieniać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:u nas nic a nic od urodzenia nie dokuczało, kotek w domu, sterylizacja raz na kilka dni, potem co 2 tygodnie, moze dla niektórych strasznie to brzmi, ale ja tego nie zamierzam zmieniać
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja byłam na weselu 2 tygodnie temu zostaliśmy prawie do 1 po czym robiłam za kierowce
Trochę potańczyłam ale dosłownie 4 razy po jednej piosence
Zawsze to odskocznia a byliśmy autem więc z założenia jak będę się źle czuła zawiniemy się prędzej.
Żabcia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się cieszę, że na razie nie muszę nic dodatkowego brać..bo nienawidzę leków i wtedy szwankuje mi psychika..
ja też staram się dbać o dietę, mocz wyleczyłam i teraz jest idealny a starałam się pić jedynie więcej wody i podjadałam sobie suszoną żurawinkę
właśnie dzisiaj mam na obiad brokuły. -
Ja 2 miesiące temu miałam 12,3 żelazo za tydzień będę miała ponowne badanie.
Biorę preparat dla ciężarnej Pregna plus i ma żelazo wiec jestem ciekawa. -
nick nieaktualny