X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja napisałam to, co wtedy lekarz mi poradzil, wiec nawet nie wiem , czy sa jakieś leki na to...na mój rozum nogi do góry i ewentualnie chłodne oklady na dyskomfort

Dzierzba lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny! :)
    Ania bylam w Gliwicach w Auchan i kupiłam też ta sukienkę choc zaszalałam wzięłam pomarańczowy neon:P aczkolwiek bez przymiarki i przyznam ze tonę w niej ale podciagne w pasie sznurkiem, poluźnię na biuście i będzie jak znalazł :)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • megg Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super ta sukienka
    Szkoda ze nie mam.blisko tego sklepu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 09:35

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dzoewczyny, mja dopiero wstalam i musze isc ogarnac siebie, corcie ktora jest w domu dzisiaj ze , na a jakies sniadanko ;) ▪♥ ale piekna pogoda za oknem

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się:) piękna pogoda u mnie cieplutko takie. O dziwo udało mi się wstać o 8 30, jestem zaskoczona bo do pracy budziłam się przed budzikiem. I tak jadę jeszcze zawieźc zwolnienie do pracy, a potem będę odpoczywać. Wczoraj był u nas nawet 2 daniowy obiad, istny szok heheh no ale czasu dużo.

miłego dnia i udanych wizyt, ja glukoza dopiero za 3 tygodnie wczoraj dostałam skierowanie.

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śmiać mi się chce jak widzę mojego synka i męża jak lecą do mnie na hasło KOPIE! Jak tylko oni przyłożą rękę to młody cichnie i się w ogóle nie rusza :) normalnie tupią ze złości ;)

AniaLewandowska, Broszka, Pysiaczek89, _izunia_, megg lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha i jak się czujesz? Lepiej ciut?

Ja do krzywej mam jeszcze czas. Ale badanie nie należy do przyjemnych...

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja wam zazdroszczę odpoczynku. Ja mam wszystko na głowie. Młody, dom, wyprawka, przeprowadzka, lekarze, zakupy. Muszę pomału brać się za pakowanie. Do generalnego sprzątania mieszkania po przeprowadzce zatrudniłam mamę bo ja nie dam rady z podłogami i oknami. Lekarz by mnie zabił, a trzeba lokatorom mieszkanie ogarnąć. Ostatnio jak wstaję o 6.30 to usiądę na dobre po 21. Dziś do 12 trochę luzu. Niestety nikt za mnie nic nie zrobi. Mój ma ważne sprawy teraz... Płakać mi się chce ale cóż. Widocznie dla niego pewne stare znajomości są ważniejsze niż kobieta, która urodzi mu dzieci. W sumie trochę to rozumiem... Taki przystojniak nie może się marnować nieużywany! Co się będzie z muminkiem, wielkim brzuchem i opuchlizną męczył jak wiosna jest i tyle piękna dookoła. Trzeba korzystać!

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megg wrote:
    Hej
    W pon bylam u gina ale nie moglam wejsc na forum napisac

Lenka wazy 516 g i jest ok

Angela gratulacje. Moj leniuch zrobil naraie sam tylko pare krokow a tak to za palec chodzi.

Tez mam celulit i tylko bym jadla... musze jesc wiecej owocow zeby sie zatkac

Milego slonecznego dnia
    Dziękuję, my od grudnia chodzimy przy meblach myślałam że nigdy nie pójdzie :) Ale ona jak zawsze nas zaskoczyła. Franek też Cię zaskoczy

megg lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba to zabrzmiało strasznie. Mówię o końcówce posta. Weź... powiedz ze tylko ja tak to odebrałam

Co do sytuacji w domu to ja nie mam lepiej. Męża nie ma caly tydzien. Wszystko muszę ogarniac sama. Rano to latam biegiem. Mała do przedszkola, ja do pracy, a ti dwa różne miejsca w dwóch różnych kierunkach. Po pracy jadę biegiem po nią. O zakupach czy wyjściu już dawno zapomniałam. Zakupy robimy w weekend. Każda wizyta lekarska ja. Całe leczenie córki ja. Wszystkie sprawy w przedszkolu ja. Od poniedziałku malowanie w domu. Też zalatwialam ja. Rozumiem Cię. Naprawdę <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem strasznym kierowcą w ciąży, aż mi wstyd.... parkujac zapomnialam recznego zaciagnac i jak wysiadalam to mi auto zaczelo odojeżdżać :D więc wsiadlam z powrotem i chciałam dojechać do kraweznika to bym na nim zderzak zostawiła... masakra

A na wszystko patrzaca grupka facetów z pracy. Pewnie mieli ze mnie ubaw

• mychakruszyna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina dzięki właśnie dojechalam do domu juz lepiej :) w drugiej godzinie po glukozie zachciało mi się do wc...jak od kilku dni zatwardzenie tak glukoza mnie ruszyła :P więc baaardzo oczekiwalam pobrania krwi nr3 bo panie kazały siedzieć a wc bylo daleko :P ale przeżyłam cieszę się ze jest juz po:) choć glukoza faktycznie się odbija:/

Sabina lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    W poniedzialek mialam wizyte, ale forum ma jakies aktualizacje i nie moge sie wstrzelic. Z mala ok, szyjka i badania rowniez ok. Zostaje Amelka. Troche lapie dola bo nic na mnie nie pasuje :(. Kupilam ladna sukienke w pepko za 40zl i w niej smigam. Mam 8kg na plusie i gin twierdzi ze za duzo i mam sie nie objadac. Wczoraj bylam u kardiologa tam tez mnie zdenerwowali bo prozilam rejestratorke zeby poszla do lekarza i mu napomknela ze jestem w ciazy, a on jakby zero reakcji dalej 5 pacjetow przyjmuje po godzinie znowu do niej poszlam, ale juz nie dalam rady i mowie ze ide bo sie zle czuje. Z samochodu zadzwonilam tam przelaczyla mnie do lekarza i on mowi ze jak ochlone to mam tam podejsc to mnie przyjmie poza kolejka i tak zrobilam, ale na wjzyte mi zeszlo mi z przerwa prawie 4h masakra jakas. Plus dostalam kontrolnego holtera na pilne bo mu powiedzialam ze czuje takie uderzenie krwi do serca z 3 razy dziennie czasami, myslalam ze to od zaciasnego biustonosza :/ ale to nie to i lekarz woli to sprawdzic. Termin na 12.05 to szybko. Dzisiaj dzwonie do gina czy moge to w ciazy nosic bo to cale 24h mam na sobie :(. Musze jeszcze zakupic elektrody :( wczoraj mi sie jeszcze hemoroid odezwal urok ciazy, ale gin mi pozwolil posterizan na niego uzyc :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 10:24

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinko z rękę a raczej chuja nie złapałam jednak uważam, że chodzenie z wyciszonym telefonem przy dupie i ciągłe wyjazdy "na budowę" jak nie ma co tam robić nic dobrego nie wróży. Wystarczy mi jego zachowanie i życie obok nas. Stwierdził, że do porodu mam mu dupy nie zawracać, bo go moje problemy nie obchodzą bo ma swoje więc robię tak jak chciał.
    Dobrze, że chodzić możemy jeszcze bo co by to było. Oby moja ciąża już była bezproblemowa chociaż do końca czerwca bo nie mam tu nikogo żeby mi ogarnął szkołę młodego. Wakacje będą to zawsze będę go mogła do babci albo brata zawieźć. Boję się tylko o chłopców, bo lekarz mi praktycznie zakazał wszystkiego a ja nie mam nikogo kto by za mnie chociaż odkurzył.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Sabinko z rękę a raczej chuja nie złapałam jednak uważam, że chodzenie z wyciszonym telefonem przy dupie i ciągłe wyjazdy "na budowę" jak nie ma co tam robić nic dobrego nie wróży. Wystarczy mi jego zachowanie i życie obok nas. Stwierdził, że do porodu mam mu dupy nie zawracać, bo go moje problemy nie obchodzą bo ma swoje więc robię tak jak chciał.
    Dobrze, że chodzić możemy jeszcze bo co by to było. Oby moja ciąża już była bezproblemowa chociaż do końca czerwca bo nie mam tu nikogo żeby mi ogarnął szkołę młodego. Wakacje będą to zawsze będę go mogła do babci albo brata zawieźć. Boję się tylko o chłopców, bo lekarz mi praktycznie zakazał wszystkiego a ja nie mam nikogo kto by za mnie chociaż odkurzył.

Bardzo ci współczuje sytuacji, Twój facet powinnien dostać kubłem zimnej wody aby się obudził.. Twoje problemy to też jego problemy tak nie powinno być w związkach? Chyba kolega poczuł się zbytnio pewnie jak się tak stawia..

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Bałam się ze coś takiego napiszesz. Cholera by wzięła. Co za kawał dziada. Wiem że to Wasze sprawy, ale przy czytaniu ciśnienie.mi się podniosło a co dopiero.musisz przeżywać Ty :(

• bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, ja już po wizycie w lab. Też dziś mierzyłam się z krzywą, odbija mi się glukozą do teraz. Emilka szalała jak nigdy, po godzinie straszna senność mnie dopadła i dzięki jej harcom nie zasnęłam.
    Co do tych sukienek w Auchan- jak byłam z mężem we wtorek na zakupach, to od razu 3 do przymierzalni wzięłam... i dobrze, że zmierzyłam, bo wyglądałam w niej jak baleron(prawdopodobnie wszystko przez to, że bardzo odstaje mi w niej tyłek).
    Pocieszyłyście mnie odnośnie cellulitu, bo ja już myślałam że mi to wylazło przez przerwanie stosowania Bio-Oilu.
    Za godzinę do dentysty, kolejne dwa zęby będą z głowy.

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela nie wiem i szczerze mnie to nie obchodzi. Będzie co ma być. Do miłości i odpowiedzialności nie będę go zmuszała. Chce żyć po swojemu? Proszę bardzo. To nie ja za 30 lat obudzę się samotna i z wyczyszczonym kontem. Ja będę miała dzieci i ludzi, którzy są ze mną zawsze. Nie potrzebuję osób, które są tylko wtedy jak jest dobrze, łatwo i przyjemnie. :)
    Sabinka nie martw się o mnie. Twarda baba ze mnie, czasem tylko doły łapią. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 10:43

AJrin lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Angela nie wiem i szczerze mnie to nie obchodzi. Będzie co ma być. Do miłości i odpowiedzialności nie będę go zmuszała. Chce żyć po swojemu? Proszę bardzo. To nie ja za 30 lat obudzę się samotna i z wyczyszczonym kontem. Ja będę miała dzieci i ludzi, którzy są ze mną zawsze. Nie potrzebuję osób, które są tylko wtedy jak jest dobrze, łatwo i przyjemnie. :)
    Sabinka nie martw się o mnie. Twarda baba ze mnie, czasem tylko doły łapią. ;)

To dobrze Dzierzba :-)
    Bo sama zaczełam sie martwić o ciebie.
    Szkoda że tak ci się przytrafiło ale taki typ .
    Co zrobić?! szkoda nerwów masz racje to on sie obudzi ale będzie za późno:-(

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzierzba, smutne to co piszesz, ale to ty jestes ta silniejsza i mądrzejsza!!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 879 880 881 882 883 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ