WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja dziś znowu wstałam po 7:00, mimo że mogłabym sobie trochę poleniuchować. Młody zawsze rano musi mnie porządnie skopać, tym razem mąż przez kilkanaście minut czuł pod ręką do czego jest zdolny pierworodny. Raz nawet stwierdził, że to było konkretne uderzenie, a ja mu odpowiedziałam, że jest zdolny do większych
najgorzej jak mu nie spasuje pozycja, w której zamierzam spać i o dziwo - najbardziej kopie na lewym boku, więc wszystkie ciążowe podręczniki poszły w las, na prawym śpi się nam najlepiej, na plecach też odpada dla Młodego
to niech teraz szanowny małżonek czeka na widok skaczącego brzucha
Witam się w nowym tygodniu, czas na dużą kawkę! Ciśnienie jak zwykle niskie
muszę się chyba zaopatrzyć w ciśnieniomierz, bo specjalnie do apteki nie będę chodzić za każdym razem... -
O matko mamuśki czemu nie powiedziałyście ze ta zasrana glukozę trzeba kupić pierw:P pól miasta zlatałam żeby znaleźć aptekę od 7 rano. Badanie krwi bolalo w cholery ale ta babka zawsze taka nieczuła. Glukoza ogólnie nie zla choć soku z cytryny nie mogłam dodać
strasznie gęsta. Teraz siedzę i brzuch mnie boli
-
nick nieaktualny
-
Witam się
Zadowolona po wczorajszych badaniach
hemoglobina 12,3 żelazo urosło z 70 na 90, tsh 1,5! Pięknie spadło. Glukoza 74. Mocz idealny. Czekam na przeciwciała. Dzisiaj wizyta wiec uprzejmie proszę o ciepłe myśli
mmargol, Broszka, _izunia_, violett lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Hejka, Ja dziś w lekkim stresie od rana ale staram się nie panikować, moja kicia z parapetu dziś skoczyła mi rano na brzuch centralnie na małego, zaraz napije się kawy i zjem coś słodkiego żeby zbudzić malucha bo póki co nie czuje go!
-
Cześć mamuśki, ja dzisiaj od rana na pobraniu, ale tylko morfologia i tsh. Krzywą cukrową lekarka kazała mi dopiero po 25tc zrobić, trochę sie martwię bo chciałabym juz miec wyniki tego badziewia zwłaszcza że widzę że większość z Was juz ma to za sobą
-
Hej
W pon bylam u gina ale nie moglam wejsc na forum napisac
Lenka wazy 516 g i jest ok
Angela gratulacje. Moj leniuch zrobil naraie sam tylko pare krokow a tak to za palec chodzi.
Tez mam celulit i tylko bym jadla... musze jesc wiecej owocow zeby sie zatkac
Milego slonecznego dniamartta, Anulka01, żabka04, mmargol, _izunia_, violett lubią tę wiadomość
-
Eh jestem 50min po badaniu i jest masakra...po tej glukozie normalnie odjazd miałam, czarno przed oczami cala spocona i drgawki...już powoli dochodzę do siebie ale żałuję ze kogoś nie zabrałam ze sobą bo na krześle mdlałam
do tego zasypiam bo od 5 nie śpię jak mąż wychodzil do pracy. Nie mówiąc już o głodzie...
Co do zwiększonych ruchów dziecka po cukrze- już w to nie wierzę skoro mojego nawet glukoza nie ruszyla... -
Mycha trzymaj się tam! Niektóre znoszą super to badanie, a inne mają takie kwiatki niestety. Ale będziesz miała zaraz z głowy!
Megg moi znajomi mieli taki wózek i bardzo sobie chwaliliWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 08:37
megg lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
Angela gratuluję. Teraz się nabiegasz
Mycha to nie fajnie, że tak cię zamroczyło. Współczuję. Mi po glukozie nic nie było, siedziałam i książkę czytałam. Po tym cholerstwie tak po 40 minutach chłopcy chcieli z brzucha wyskoczyć. Nigdy tak nie wariowali mocno, aż się poszłam zapytać pielęgniarek czy mam się czego obawiać.
Kobitki a co wy się celulitem przejmujecie? Ma wam być komfortowo i wygodnie. Jak się komuś nie podoba to niech nie patrzy.Ja celulitu nie mam ale za to puchną mi łydki strasznie co przy ich umięśnieniu powoduje, że stają się grubsze od ud (które też mam dość pokaźne).
-
nick nieaktualnyWitam sie w nowym Tyg
wczoraj dostałam info, ze badanie prenatalne mam przesunięte o 1 dzien do przodujak fajnie
to juz niecały tydzień i zobaczymy Nasza kluseczkę
Dziewczyny nie martwcie sie krzywa - nie jest tak zle. Najważniejsze wypić na 3-4 razy. Po godz moze Wam sie zrobić sennie. Ja przysypiałam i miałam wszystkich gdzieś
Cieszę sie, ze u Was wszystko ok
Dzierzba - moze chcesz sie wygadać?
Zabka04 - ja juz wyprawkę mam prawie cała skompletowana - wczoraj przyszło juz tez łóżeczko turystyczne:
Jak macie gdzieś w pobliżu Auchan zobaczcie sobie sukienki bawełniane po 25 zł. Ja wczoraj kupiłam granatowa. Jest śliczna - ładnie wykończona, mięciutka i lekka
A teraz biegnę zawieźć córę do szkoły
Do potemWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 08:45
Anulka01, żabka04, megg, bbeczka91, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Ania dziękuję ale na forum nie bardzo chcę poruszać takie tematy.
Fajne te kiecki w auchan! Może się wybiorę choć wydałam tyle kasy wczoraj, że aż mi słabo...
Bierzecie coś dziewczyny na obrzęki nóg? Kurdę już nie wyrabiam. Wczoraj nawet uda mi napuchły wieczorem.