WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witam się popołduniu:) i witam się pierwszego dnia na l4... okazało się, że nie jest tak, źle jak to przedtsawiła pani doktor z ujastka, szyjka jest jaka była więc chyba za szybko mierzyła, kłucia są normlane, główka wcale nie tak nisko i do szpitala nie trzeba, mam brać magnez, luteiny nie kazał, odpoczywać, ale nie muszę cały czas leżeć bo szyjka jest w porządku. Więc więcej strachu miałam na szczęscie się dobrze skończyło:)
ciekawe jak w pracy zareagują na moje l4, bo oni myślą ze do porodu będe po 9 h robić, a jak wczoraj mówiłam pani dyrketor ze musze lezec to mi mówiła, że moge lezec i pracowac a tu od razu na 5 tygodni l4, akurat dziś na byłam prawo do zasiłku.
Z tej okazji, że wszystko dobrze robię krem marchewkowo -kukurydziany z curry:)
Szorty super, głupi celluit mam i ja, od ostatniej wizyty 3 kg na plus, to jeszcze nie tak źle.mychakruszyna, violett, _izunia_, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza0406 wrote:Witam się
Córeczka potwierdzona na 100% zdrowa i wszystko gra
Ksosiu przypominam się jeszcze raz coby moją panienkę uwidocznić na pierwszej stroniedziękuję
-
nick nieaktualnyWreszcie forum ruszylo
A ja przegapilam, ze wczoraj nie dosc ze 23 tydzien zaczelismy z Jasiem, to jeszcze 6 miesiac
Chyba bedzie Jaś, cos nam to imie nie chce wyjsc z glowy.
Od kilku dni zrobil sie bardzo ruchliwy, to jest przeslodkie, ale czasem nie moge spac
Dzis mialam kontrolny pomiar szyjki, jest lepiej, bo 30 mm, ale nadal musze kontrolowac. Oby bylo dobrze.
Moje dwie kolezanki urodzily niedawno i jakos jestem troche wystraszona, czy sobie poradze z takim malenstwem, nie wiem skad ten lek, bardzo sie ciesze, a jednoczesnie takie mysli. Tez tak mialyscie przy pierwszym dziecku? -
nick nieaktualnyAgatia chyba sie dawno do nas nie odzywala? Albo przegapilam przez te problemy na forum.
Ja wlasnie musze poprzymierzac swoje letnie ciuchy, choc watpie ze sie w cos zmieszcze :p
Chcialabym kupic wlasnie jakies letnie sukienki odciete pod biustem, ale jakos nie moge sie wybrac na zakupy. -
nick nieaktualny
-
violett wrote:Kamcia, serio? Ehh a myslalam, ze pozniej bedzie juz z gorki :p
Najgorsze, ze sa dni, kiedy wszystko jest mozliwe i wsmiewam sama siebie za takie mysli, a potem przychodzi gorszy dzien i wlacza sie panika.
ja sie pocieszam , ze za pierwszym razem dawalam rade, to i teraz będzie dobrze...a czasem mam wrażenie , ze ja nawet dziecka nosić nie umiem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy po wizycie
Dziecie znow chowalo buzke
Zakrywal sie raczkami i stopkami:(
Mial czkawke, ale klejnoty pokazal
Antek wazy 660g
Kawal chlopa, ale dostalam zelazo na recepte, a cukier lekarka powiedziala ze jest OK i nic z tym nie robimy.
Zagailam temat dot. Posiewu z pochwy. Lekarka powiedziala ze lepiej z szyjki niz z pochwy, ale koszt to 100zl:(
Duzooo...
Tak radosnie mi dzismartta, żabka04, kamciaelcia, violett, Sabina, megg, AniaLewandowska, _izunia_, Broszka, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie tez szorty odpadaja, mimo ze baaardzooo ten typ mi sie podoba to jednak na kims - nie na mnie. Cellulit to moja zmora... Pozbylam sie go tylko na chwile przy intensywny h ceiczeniach z Chodakowska, a teraz... MASAKRA!
Ja dodatkowo mam rozstepy z tylu kolan j zwchadzaja o wewnętrzne uda przy kolanach.
hejtowalam zawsze moje masywne, nabite nogi.
Za to pokochalam dlugie spodnice- zwiewne
Jednak wczoraj nie pomyslalam ze moga przeswitywac. Z mysla ze kazdybzacheyca sie moim brzuszkiem w domu okazalo sie ze raczej tylna czesc ciala przykuwala uwage -
Ksosia no to Antek dorodny chłopak
Dziewczyny u mnie już 7kg na plusie i zobaczylam 7 na wadze z przodu
A ostatnio ciągle głodna jestem, ale staram się temu nie poddawać, bo bym musiała jeść non stop.
Mnie tez od paru dni takie lęki nachodzą jak to dalej wszystko będzie no i jak z maluszkiem ogarniemy się....
Muszę sobie pokupowac jakies ciuchy, bo jak tak ciepło to nie ma w czym chodzić, ale jakoś nic nie ma fajnego ani na olx ani w sklepach. Jak jakaś sukienka ładna to droooga... i dupa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 18:20
-
Witam się. Jakoś weny nie mam na pisanie na forum. U nas wszystko ok. Chłopcy kopią, wyniki krwi, moczu w normie, glukoza też. Nie wiem kiedy kolejne usg bo mój gin na urlopie, ale Dudarewicz mówił, żeby robić za 3 tyg. bo nie ma potrzeby jak się nic nie dzieje.
Ja ganiam jak szalona bo mam sporą rewolucję w życiu i związku i muszę poogarniać kilka spraw z tym związanych. Kolorowo nie jest, ale postanowiłam skupić się tylko na sobie i dzieciach.
Mam nadzieję, że u was wszystko w porządku. -
nick nieaktualnyCzyli nie tylko ja sie martwie na zapas
Kurcze tez mi wyskoczyl cellulit na udach. Ogolnie przed ciaza nie jadlam slodyczy, fast foodow, a teraz sobie czasem pozwalam, bo zachcianki sa okrutne. Moze to przez odzywianie?
Jeszcze stawiam na hormony, zatrzymanie wody, itp. Zobaczymy po ciazy, najwyzej wroce do diety ehh -
nick nieaktualnyKsosia wrote:My po wizycie
Dziecie znow chowalo buzke
Zakrywal sie raczkami i stopkami:(
Mial czkawke, ale klejnoty pokazal
Antek wazy 660g
Kawal chlopa, ale dostalam zelazo na recepte, a cukier lekarka powiedziala ze jest OK i nic z tym nie robimy.
Zagailam temat dot. Posiewu z pochwy. Lekarka powiedziala ze lepiej z szyjki niz z pochwy, ale koszt to 100zl:(
Duzooo...
Tak radosnie mi dzis
Niestety dużo, ja robiłam co wizytę, ostatnio miałam z 2 miejsc i 200 zł poszło. Na posiewy już wydałam chyba tysiaka.. -
nick nieaktualnyDzierzbuś tule mocno i cheslę za pozytywne nastawienie mimo kryzysu.
Mam nadzieję, że to przejściowe. U mnie niestety też nie jest kolorowo dlatego tym bardziej ściskam, całuje w czółko i brzuszek!
Pościagałam filmy i biore się za maraton.
POstaram się jutro uzupełnic zaległosci. Wpisujcie w priv wizyty, płeć i jakby któraś chciała "pogadać" to także zapraszam!:* -
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Niestety dużo, ja robiłam co wizytę, ostatnio miałam z 2 miejsc i 200 zł poszło. Na posiewy już wydałam chyba tysiaka..
Jeszcze musze mocz na posiew oddac i bedzie wsio. Bo jednak trzeba bylo miec w dwoch pojemnikach, a ja mialam tylko jeden.