X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela
    szorty świetne
    ale ja z takich spodenek wyroslam osiagajac juz 60 kg wagi a co dopiero teraz...No niestety...a teraz dodatkowo dpszly małe , malutkie , nieprzewidywalne siniaczki na udach po insulinie :(

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ja ważę więcej i chodzę :P No ale nogi mam długie. Mąż obiektywnie powiedział że te szorty moga być bo tak jak pisalam są dłuższe.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety, szortami nawet nie chce sie dołować...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wieczorem przyszła jeszcze jedna paczka ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba61fb41e6b8.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d2d5e2126a2.jpg

a to gratisy

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c671601c78e5.jpg

Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ej ja ważę więcej i chodzę :P No ale nogi mam długie. Mąż obiektywnie powiedział że te szorty moga być bo tak jak pisalam są dłuższe.
    Wszystko zależy od budowy i sylwetki. Ja szorty do kolan nosiłam jak wazyłam 62-64 kg a i tak nie miałam zbyt szczupłych nóg... teraz nie wejdę w nie nawet :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka a sukienki odcinane pod biustem i dalej luźne i przewiewne? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Pirelka a sukienki odcinane pod biustem i dalej luźne i przewiewne? :)
    Takich nie mam, miałam wszystkie dopasowane/sztywne.. a luźne to odcinane w pasie..
    Muszę coś na lato kupić, bo nie wydolę w spodniach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 13:34

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 23tc:) w pn mam połówkowe z prawdziwego zdarzenia i nie mogę się doczekać już :) wczoraj po ta luteinę musiałam do swojego gin jechać bo lekarz rodzinny dal mi tylko przekaz na IP żeby mnie zbadali...więc stwierdziłam że jadę do mojego gin.
    No i muszę leżeć. Póki co wzięłam 2 tabletki dopochwowo i chyba jest lepiej bo nie boli juz tak brzuch choć może to wynik leżenia bo wczoraj po lekarzu musiałam podjechać do sklepu po dosłownie chleb i szynkę i weszłam do Auchan...pzez to myślałam że urodzę tam :/ ale kupiłam na szybko bluzki po 15zl i sukienkę za 25na lato co prawda bez przymiarki ale w ciąży i za ta cenę nie muszę wyglądać jak z okładki czasopisma,byle się mieszczę :P

Odnośnie szortów -wy też macie taki cellulit?? No jakas masakra od kolana golym okiem widać :(załamka

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja cellulit mam od zawsze w okolicy kolan i wewnętrzna strona ud ;/

Wysłany: 10 maja 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do luźnych sukienek to mam mnóstwo....z działu dziecięcego pepco:P z racji ze te na 14lat pasują na mnie + luźną pracę w sensie ubioru czyt.przedszkole nakupilam w poprzednich latach dużo takich z gumką pod biustem za 15zl:P idealne na lato :)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi wywalił straszy cellulit w 1 trymestrze teraz jest ciut lepiej bo ćwiczę od 2 miesięcy ale i tak nadal jest i szorty u mnie odpadają w lato. Do tego pajączki i żyła jedna mi wychodzi fioletowo niebieska bardzo mnie to niepokoi no cóż uroki przytycia 12 kilo.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się w szorty sprzed ciąży nie mieszcze. Nawet te luźne i z niskim stanem. :( wiec mój tyłek niestety rośnie wraz z brzuchem...
    Jedne szorty ciazowe kupiłam w hm na wyprzedaży w styczniu za śmieszne pieniądze ale też mi już tak w nich ciasnawo niestety. No i cellulit jest okropny teraz!

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam większość właśnie takich odciętych gumką pod biustem. ;) wygodnie, nic nie ciśnie, podwiewa tam gdzie trzeba. ;P

Wysłany: 10 maja 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w zwykłe szorty też nie wchodzę ale w lutym kupiłam po 15zl na olx jak nowe 3 pary ale póki co jeszcze nie chodzę w nich, chyba ze po podwórku. Na Boże Narodzenie dostałam maszynkę na cellulit od męża świetnie się sprawdzala no ale w ciąży nie można bo to wibruje. Cieszę się ze te lato wszelkie niedoskonałości mogę zwalić na ciążę a w zimę będzie czas dojść do formy :)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj się wazylam, przez ostatni miesiąc nic nie przytylam. U mnie tez celulit fe fu....

Dziś byłam na glukozie, mam marneprzeczucie... Ale jestem dumna z siebie, ze wytrzymałam. To jest okropne badanie. W pierwszej ciąży za 1razem zwymiotowalam, a za drugim masakrycznie się meczylam. Dziś było naprawdę ok, z 3 razy mnie pomdlewalo, ale trzeba było wytrzymać.
    Super ciuszki zakupujecie. Mi został kocyk tylko, pokazywać jakie synom minky kupiliscie?

W piątek juz wizyta

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisak
    Za cholerę nie mogę wybrać wzoru minky :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[

Wysłany: 10 maja 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widziałyście te minky serduszka i gwiazdki? Zamiast zwykłych kropek tłoczonych.

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Aisak
    Za cholerę nie mogę wybrać wzoru minky :D
    mam ten sam problem! ale miała wyjść nowa kolekcja u makaszki, więc będzie dodatkowy problem :D

u mnie od rana prądu nie było teraz włączyli, a już mnie nosiło i kręciło, bo frytek mi się zachciało, a nie miałam jak ich zrobić, do tego smażonego camemberta sobie zrobię, mizeria gotowa i pycha obiad :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    A widziałyście te minky serduszka i gwiazdki? Zamiast zwykłych kropek tłoczonych.

widziały widziały :) ale mi się i tak normalne podobaja

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie zjadlam spory kawsl ryby z ziemniakami i kapusta kiszona taka chec mialam mniaasm :)

‹‹ 875 876 877 878 879 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ