Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela
    szorty świetne
    ale ja z takich spodenek wyroslam osiagajac juz 60 kg wagi a co dopiero teraz...No niestety...a teraz dodatkowo dpszly małe , malutkie , nieprzewidywalne siniaczki na udach po insulinie :(

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ja ważę więcej i chodzę :P No ale nogi mam długie. Mąż obiektywnie powiedział że te szorty moga być bo tak jak pisalam są dłuższe.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety, szortami nawet nie chce sie dołować...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wieczorem przyszła jeszcze jedna paczka ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba61fb41e6b8.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d2d5e2126a2.jpg

a to gratisy

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c671601c78e5.jpg

nick nieaktualny, _izunia_ lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ej ja ważę więcej i chodzę :P No ale nogi mam długie. Mąż obiektywnie powiedział że te szorty moga być bo tak jak pisalam są dłuższe.
    Wszystko zależy od budowy i sylwetki. Ja szorty do kolan nosiłam jak wazyłam 62-64 kg a i tak nie miałam zbyt szczupłych nóg... teraz nie wejdę w nie nawet :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka a sukienki odcinane pod biustem i dalej luźne i przewiewne? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Pirelka a sukienki odcinane pod biustem i dalej luźne i przewiewne? :)
    Takich nie mam, miałam wszystkie dopasowane/sztywne.. a luźne to odcinane w pasie..
    Muszę coś na lato kupić, bo nie wydolę w spodniach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 13:34

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 23tc:) w pn mam połówkowe z prawdziwego zdarzenia i nie mogę się doczekać już :) wczoraj po ta luteinę musiałam do swojego gin jechać bo lekarz rodzinny dal mi tylko przekaz na IP żeby mnie zbadali...więc stwierdziłam że jadę do mojego gin.
    No i muszę leżeć. Póki co wzięłam 2 tabletki dopochwowo i chyba jest lepiej bo nie boli juz tak brzuch choć może to wynik leżenia bo wczoraj po lekarzu musiałam podjechać do sklepu po dosłownie chleb i szynkę i weszłam do Auchan...pzez to myślałam że urodzę tam :/ ale kupiłam na szybko bluzki po 15zl i sukienkę za 25na lato co prawda bez przymiarki ale w ciąży i za ta cenę nie muszę wyglądać jak z okładki czasopisma,byle się mieszczę :P

Odnośnie szortów -wy też macie taki cellulit?? No jakas masakra od kolana golym okiem widać :(załamka

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja cellulit mam od zawsze w okolicy kolan i wewnętrzna strona ud ;/

Wysłany: 10 maja 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do luźnych sukienek to mam mnóstwo....z działu dziecięcego pepco:P z racji ze te na 14lat pasują na mnie + luźną pracę w sensie ubioru czyt.przedszkole nakupilam w poprzednich latach dużo takich z gumką pod biustem za 15zl:P idealne na lato :)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi wywalił straszy cellulit w 1 trymestrze teraz jest ciut lepiej bo ćwiczę od 2 miesięcy ale i tak nadal jest i szorty u mnie odpadają w lato. Do tego pajączki i żyła jedna mi wychodzi fioletowo niebieska bardzo mnie to niepokoi no cóż uroki przytycia 12 kilo.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się w szorty sprzed ciąży nie mieszcze. Nawet te luźne i z niskim stanem. :( wiec mój tyłek niestety rośnie wraz z brzuchem...
    Jedne szorty ciazowe kupiłam w hm na wyprzedaży w styczniu za śmieszne pieniądze ale też mi już tak w nich ciasnawo niestety. No i cellulit jest okropny teraz!

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam większość właśnie takich odciętych gumką pod biustem. ;) wygodnie, nic nie ciśnie, podwiewa tam gdzie trzeba. ;P

Wysłany: 10 maja 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w zwykłe szorty też nie wchodzę ale w lutym kupiłam po 15zl na olx jak nowe 3 pary ale póki co jeszcze nie chodzę w nich, chyba ze po podwórku. Na Boże Narodzenie dostałam maszynkę na cellulit od męża świetnie się sprawdzala no ale w ciąży nie można bo to wibruje. Cieszę się ze te lato wszelkie niedoskonałości mogę zwalić na ciążę a w zimę będzie czas dojść do formy :)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj się wazylam, przez ostatni miesiąc nic nie przytylam. U mnie tez celulit fe fu....

Dziś byłam na glukozie, mam marneprzeczucie... Ale jestem dumna z siebie, ze wytrzymałam. To jest okropne badanie. W pierwszej ciąży za 1razem zwymiotowalam, a za drugim masakrycznie się meczylam. Dziś było naprawdę ok, z 3 razy mnie pomdlewalo, ale trzeba było wytrzymać.
    Super ciuszki zakupujecie. Mi został kocyk tylko, pokazywać jakie synom minky kupiliscie?

W piątek juz wizyta

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 maja 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisak
    Za cholerę nie mogę wybrać wzoru minky :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[

Wysłany: 10 maja 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widziałyście te minky serduszka i gwiazdki? Zamiast zwykłych kropek tłoczonych.

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Aisak
    Za cholerę nie mogę wybrać wzoru minky :D
    mam ten sam problem! ale miała wyjść nowa kolekcja u makaszki, więc będzie dodatkowy problem :D

u mnie od rana prądu nie było teraz włączyli, a już mnie nosiło i kręciło, bo frytek mi się zachciało, a nie miałam jak ich zrobić, do tego smażonego camemberta sobie zrobię, mizeria gotowa i pycha obiad :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    A widziałyście te minky serduszka i gwiazdki? Zamiast zwykłych kropek tłoczonych.

widziały widziały :) ale mi się i tak normalne podobaja

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie zjadlam spory kawsl ryby z ziemniakami i kapusta kiszona taka chec mialam mniaasm :)

‹‹ 875 876 877 878 879 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ