WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ej ja ważę więcej i chodzę
No ale nogi mam długie. Mąż obiektywnie powiedział że te szorty moga być bo tak jak pisalam są dłuższe.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:Pirelka a sukienki odcinane pod biustem i dalej luźne i przewiewne?
Muszę coś na lato kupić, bo nie wydolę w spodniach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 13:34
-
Witam się w 23tc:) w pn mam połówkowe z prawdziwego zdarzenia i nie mogę się doczekać już
wczoraj po ta luteinę musiałam do swojego gin jechać bo lekarz rodzinny dal mi tylko przekaz na IP żeby mnie zbadali...więc stwierdziłam że jadę do mojego gin.
No i muszę leżeć. Póki co wzięłam 2 tabletki dopochwowo i chyba jest lepiej bo nie boli juz tak brzuch choć może to wynik leżenia bo wczoraj po lekarzu musiałam podjechać do sklepu po dosłownie chleb i szynkę i weszłam do Auchan...pzez to myślałam że urodzę tamale kupiłam na szybko bluzki po 15zl i sukienkę za 25na lato co prawda bez przymiarki ale w ciąży i za ta cenę nie muszę wyglądać jak z okładki czasopisma,byle się mieszczę
Odnośnie szortów -wy też macie taki cellulit?? No jakas masakra od kolana golym okiem widać :(załamka -
nick nieaktualny
-
No mi wywalił straszy cellulit w 1 trymestrze teraz jest ciut lepiej bo ćwiczę od 2 miesięcy ale i tak nadal jest i szorty u mnie odpadają w lato. Do tego pajączki i żyła jedna mi wychodzi fioletowo niebieska bardzo mnie to niepokoi no cóż uroki przytycia 12 kilo.
-
nick nieaktualnyJa się w szorty sprzed ciąży nie mieszcze. Nawet te luźne i z niskim stanem.
wiec mój tyłek niestety rośnie wraz z brzuchem...
Jedne szorty ciazowe kupiłam w hm na wyprzedaży w styczniu za śmieszne pieniądze ale też mi już tak w nich ciasnawo niestety. No i cellulit jest okropny teraz! -
nick nieaktualny
-
Ja w zwykłe szorty też nie wchodzę ale w lutym kupiłam po 15zl na olx jak nowe 3 pary ale póki co jeszcze nie chodzę w nich, chyba ze po podwórku. Na Boże Narodzenie dostałam maszynkę na cellulit od męża świetnie się sprawdzala no ale w ciąży nie można bo to wibruje. Cieszę się ze te lato wszelkie niedoskonałości mogę zwalić na ciążę a w zimę będzie czas dojść do formy
-
A ja wczoraj się wazylam, przez ostatni miesiąc nic nie przytylam. U mnie tez celulit fe fu....
Dziś byłam na glukozie, mam marneprzeczucie... Ale jestem dumna z siebie, ze wytrzymałam. To jest okropne badanie. W pierwszej ciąży za 1razem zwymiotowalam, a za drugim masakrycznie się meczylam. Dziś było naprawdę ok, z 3 razy mnie pomdlewalo, ale trzeba było wytrzymać.
Super ciuszki zakupujecie. Mi został kocyk tylko, pokazywać jakie synom minky kupiliscie?
W piątek juz wizyta -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Aisak
Za cholerę nie mogę wybrać wzoru minky
u mnie od rana prądu nie było teraz włączyli, a już mnie nosiło i kręciło, bo frytek mi się zachciało, a nie miałam jak ich zrobić, do tego smażonego camemberta sobie zrobię, mizeria gotowa i pycha obiad -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny