X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mąż zawsze bierze tylko czosnkowy, a ja mieszany, bo lubię ostre... :)

• Balerina Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przestqnce o jedzeniu bo glodna sie zrobilam a nic w pracy nie mam tylko activie

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się też rozleniwiłam, zaraz by się przydało ciasto zagnieść na pizzę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Balerina wrote:
    Ja nie dam rady cale 9 miesiecy taka zmeczona chodzic wiec mam nadzieje ze jakas energia do mnoe wroci ☺
    wróci wróci pod koniec na pewno jak wicie gniazda się włączy i ściany byś mogła przenosić :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie odebrałam tort na jutro dla córki :P Ten mi się podoba bardziej. Później wrzucę fotę niech tylko telefon mi się naładuje.

W piekarniku robi się ciasto - browne a jeszcze przed nami http://www.mojewypieki.com/przepis/sernik-z-musem-malinowym Więc cały dzień w kuchni :P

• Balerina Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela ale ciacho ☺ ja uwielbiam moje wypieki uzywam glownie jej przepisow i zawsze wszystko wychodzu ☺

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jakoś w tym 10tym tyg przeszły objawy, w sumie to miałam tylko mdłości wieczorami i tkliwe piersi, ale zawsze coś, u Was podobnie. Dziwnie się z tym czuję :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 13:14

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://m.youtube.com/watch?v=HXQ_bSiUYUs

Tak na pocieszenie;)

Justyna_89, Moonicorns lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Mi jakoś w tym 10tym tyg przeszły objawy, w sumie to miałam tylko mdłości wieczorami i tkliwe piersi, ale zawsze coś, u Was podobnie. Dziwnie się z tym czuję :/
    spokojnie, u mnie też ostatnio lepiej, gdyby nie ta senność i wilczy apetyt, zastanawiałabym się czy ja w ogóle jestem w ciąży. Z mężem otworzyliśmy znowu zakłady ile Bąbel ma w cm, w poniedziałek się okaże kto wygrał, ostatnio dałam mu margines błędu 0,2 cm, nie zgadł i był na dodatek w szoku że taki duży! :D

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

• Justyna_89 Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już nie mam żadnych objawów i wszystko jest w porządku... a Ja głupia się nakrecałam i tylko malucha stresowałam. Najgorsze ,że w internecie pełno głupot,że brak objawów to zły znak.. ja teraz próbuje wszędzie głosić,że Kazda z Nas jest inna i ne ma co czytać tych pierdół.

Może troche głupie , co teraz napisze, ale ja zmieniłam swoje podejscie na takie,że Jak ma coś byc złego pfu pfu, akysz, akysz,- to będzie

Nasze dzieciątka będa kochane i zdrowe- bo tak zazwyczaj jest!!

Angela89, A_n_k_a_80, Pysiaczek89, żabka04, Moonicorns, Sophia lubią tę wiadomość

ckaigox17mdp9efq.png
  • Justyna_89 Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    https://m.youtube.com/watch?v=HXQ_bSiUYUs

Tak na pocieszenie;)

Hahna, super, dziś obejrzę wszystkie odciniki- Dzięki

Najlpsze- ,, czy mam marzenia?
    - no nie, dresy mam :P hahha

ckaigox17mdp9efq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    No to zjadłam rosołu hmmmm pychotka mi wyszła córką też się zajada. Mięsko już w piekarniku a ja idę włosy myć i czesac bo zaraz wscieklizny dostanę nie nawidze jak mam włosy nie zrobione zawsze to robię jak oczy otworze a potem do śniadania z kawka siadam i tak się dzień zaczyna.

W poniedziałek idę robić krzywa insulinowa chyba umrę dziewczyny jak wypije ta ochrona glukoze na czczo :-(
    Miecho mi zasmierdzialo:-(

Zabka, co tak szybko ta krzywa? I to cukrowa z insulinowa czy sama cukrowa? Lekarz kazal z obciazeniem glukoza czy same sniadanie?
    Sorki, ze tak wypytuje, ale mi na razie nic nie mowila, a mam IO i sie dziwie.

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Littel Red Fox i Justyna_89 dziękuję za pocieszenie, skoro wy też tak miałyście to się cieszę :) Jedyne co mi doszło to tak jakby mnie coś cigło w pachwinach
    , trochę piersi bol i tyle :P

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam lenia ale widze ze nie tylko ja . :)
    Polozylam nicole na drzemke spi z piotrekiem jeszcze a ja pojechalam na zakupy . Kupilam nicoli posciel do lozka bo zmienilismy jej . I powiem wam ze chyba wole jak jezdzi moj po sklepach bo ja za duzo rzeczy kupuje . Teraz siedze zakupy w torbie a ja opycham sie ptasim mleczkiem :) pychaaaaa ;)
    W domu pierdolnik a nie chce mi sie juz nic robic mam jakas nie moc .
    Weszlam do tego sklepu dzieciecego to korcilo mnie zeby kupic cos dla dzidziusia w sumie mialam kaplet w reku dla chlopca :) jakies przeczucie mam ze bedzie chlopak .
    Wy tez macie chore sny ???
    Matko budzilam sie 3 razy i jak zasypialam dalej mj sie snilo :/ ze pojechalismy z piotrkiem do sklepu z kurtkami i jakas narkomanka wcisnela mi igle ze strzykawka w brzuch a brzuch mialam juz spory . Ganiala mnie po calym sklepie :/ masakra he Ale ja juz bym chciala chociaz maj . W maju lecimy na tydzien do polski . Boje sie troche bo z nicola mialam plamienia i za kazdym razem w szpitalu na zastrzyku bo kaflikt serologiczny . Juz zlozylam o karty europejskie wrazie w nie bedziemy placic za szpital czy lekarza bo roznie bywa .
    Ale wam sie rozpisalam a wy nadal lecicie strona za strona .

Moonicorns lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Justyna_89 Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciągnięcia w pachwinach jest od tego,że za mało seksu teraz uprawiamy, albo w ogóle:P

Jeszcze jakieś objawy? zaraz wszystko wytłumaczę:P

maluutka90 lubi tę wiadomość

ckaigox17mdp9efq.png
  • Justyna_89 Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lecę za tydzień do Pl.. to będzie 13 tyd... i mój mąż wyczytał,ze Kobiety w ciąży nie mogą przechodzić przez bramki na lotnisku, bo jakieś tam promieniowanie.. trochę w to nie wierze

ckaigox17mdp9efq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja też mam objawy śladowe, a teraz to nawet piersi ledwo czuję. Więc tak ma być. Skoro tak dużo z Nas ma takie odczucia to niemożliwe, żeby tyle z Nas miało coś nie tak z ciążą. Po prostu to normalne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    wykreslcie mnie z listy.

Zegnam sie z Wami. BYlam dzisiaj na usg, zrobili mi pomiary genetyczne, wyszly tragicznie, mam ogromne ryzyko wady genetycznej.

Nie wierze w to co sie dzieje, tyle czasu czekalam na ta ciaze, a teraz juz nie chce byc w ciazy. Chce wrocic do normalnego zycia, nie chce nic. Dzisiaj mam ochote tylko zasnac i sie wiecej nie obudzic.

Los jest dla mnie bardzo nielaskawy. Mam ogromna nadzieje, ze zadna z was nie bedzie musiala przez to przechodzic.

Powodzenia!

• Emily83 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:

Emily83, mamy taką tabelkę w dokumentach google. Zaproś mnie do przyjaciółek, podaj maila na prive to uzyskasz dostęp.

Ale jakie dane informacje są w tej tabelce?

17u9p07w6b9w1pie.png
    3jgxskjosmphwb2l.png
‹‹ 87 88 89 90 91 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ