WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa właśnie odebrałam tort na jutro dla córki Ten mi się podoba bardziej. Później wrzucę fotę niech tylko telefon mi się naładuje.
W piekarniku robi się ciasto - browne a jeszcze przed nami http://www.mojewypieki.com/przepis/sernik-z-musem-malinowym Więc cały dzień w kuchni -
nick nieaktualnyA_n_k_a_80 wrote:Mi jakoś w tym 10tym tyg przeszły objawy, w sumie to miałam tylko mdłości wieczorami i tkliwe piersi, ale zawsze coś, u Was podobnie. Dziwnie się z tym czuję
A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
Ja też już nie mam żadnych objawów i wszystko jest w porządku... a Ja głupia się nakrecałam i tylko malucha stresowałam. Najgorsze ,że w internecie pełno głupot,że brak objawów to zły znak.. ja teraz próbuje wszędzie głosić,że Kazda z Nas jest inna i ne ma co czytać tych pierdół.
Może troche głupie , co teraz napisze, ale ja zmieniłam swoje podejscie na takie,że Jak ma coś byc złego pfu pfu, akysz, akysz,- to będzie
Nasze dzieciątka będa kochane i zdrowe- bo tak zazwyczaj jest!!
Angela89, A_n_k_a_80, Pysiaczek89, żabka04, Moonicorns, Sophia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:No to zjadłam rosołu hmmmm pychotka mi wyszła córką też się zajada. Mięsko już w piekarniku a ja idę włosy myć i czesac bo zaraz wscieklizny dostanę nie nawidze jak mam włosy nie zrobione zawsze to robię jak oczy otworze a potem do śniadania z kawka siadam i tak się dzień zaczyna.
W poniedziałek idę robić krzywa insulinowa chyba umrę dziewczyny jak wypije ta ochrona glukoze na czczo
Miecho mi zasmierdzialo:-(
Zabka, co tak szybko ta krzywa? I to cukrowa z insulinowa czy sama cukrowa? Lekarz kazal z obciazeniem glukoza czy same sniadanie?
Sorki, ze tak wypytuje, ale mi na razie nic nie mowila, a mam IO i sie dziwie. -
Ale mam lenia ale widze ze nie tylko ja .
Polozylam nicole na drzemke spi z piotrekiem jeszcze a ja pojechalam na zakupy . Kupilam nicoli posciel do lozka bo zmienilismy jej . I powiem wam ze chyba wole jak jezdzi moj po sklepach bo ja za duzo rzeczy kupuje . Teraz siedze zakupy w torbie a ja opycham sie ptasim mleczkiem pychaaaaa
W domu pierdolnik a nie chce mi sie juz nic robic mam jakas nie moc .
Weszlam do tego sklepu dzieciecego to korcilo mnie zeby kupic cos dla dzidziusia w sumie mialam kaplet w reku dla chlopca jakies przeczucie mam ze bedzie chlopak .
Wy tez macie chore sny ???
Matko budzilam sie 3 razy i jak zasypialam dalej mj sie snilo ze pojechalismy z piotrkiem do sklepu z kurtkami i jakas narkomanka wcisnela mi igle ze strzykawka w brzuch a brzuch mialam juz spory . Ganiala mnie po calym sklepie masakra he Ale ja juz bym chciala chociaz maj . W maju lecimy na tydzien do polski . Boje sie troche bo z nicola mialam plamienia i za kazdym razem w szpitalu na zastrzyku bo kaflikt serologiczny . Juz zlozylam o karty europejskie wrazie w nie bedziemy placic za szpital czy lekarza bo roznie bywa .
Ale wam sie rozpisalam a wy nadal lecicie strona za strona .Moonicorns lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny,
wykreslcie mnie z listy.
Zegnam sie z Wami. BYlam dzisiaj na usg, zrobili mi pomiary genetyczne, wyszly tragicznie, mam ogromne ryzyko wady genetycznej.
Nie wierze w to co sie dzieje, tyle czasu czekalam na ta ciaze, a teraz juz nie chce byc w ciazy. Chce wrocic do normalnego zycia, nie chce nic. Dzisiaj mam ochote tylko zasnac i sie wiecej nie obudzic.
Los jest dla mnie bardzo nielaskawy. Mam ogromna nadzieje, ze zadna z was nie bedzie musiala przez to przechodzic.
Powodzenia!