X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mąż zawsze bierze tylko czosnkowy, a ja mieszany, bo lubię ostre... :)

• Balerina Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przestqnce o jedzeniu bo glodna sie zrobilam a nic w pracy nie mam tylko activie

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się też rozleniwiłam, zaraz by się przydało ciasto zagnieść na pizzę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Balerina wrote:
    Ja nie dam rady cale 9 miesiecy taka zmeczona chodzic wiec mam nadzieje ze jakas energia do mnoe wroci ☺
    wróci wróci pod koniec na pewno jak wicie gniazda się włączy i ściany byś mogła przenosić :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie odebrałam tort na jutro dla córki :P Ten mi się podoba bardziej. Później wrzucę fotę niech tylko telefon mi się naładuje.

W piekarniku robi się ciasto - browne a jeszcze przed nami http://www.mojewypieki.com/przepis/sernik-z-musem-malinowym Więc cały dzień w kuchni :P

• Balerina Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela ale ciacho ☺ ja uwielbiam moje wypieki uzywam glownie jej przepisow i zawsze wszystko wychodzu ☺

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jakoś w tym 10tym tyg przeszły objawy, w sumie to miałam tylko mdłości wieczorami i tkliwe piersi, ale zawsze coś, u Was podobnie. Dziwnie się z tym czuję :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 13:14

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://m.youtube.com/watch?v=HXQ_bSiUYUs

Tak na pocieszenie;)

Justyna_89, Moonicorns lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Mi jakoś w tym 10tym tyg przeszły objawy, w sumie to miałam tylko mdłości wieczorami i tkliwe piersi, ale zawsze coś, u Was podobnie. Dziwnie się z tym czuję :/
    spokojnie, u mnie też ostatnio lepiej, gdyby nie ta senność i wilczy apetyt, zastanawiałabym się czy ja w ogóle jestem w ciąży. Z mężem otworzyliśmy znowu zakłady ile Bąbel ma w cm, w poniedziałek się okaże kto wygrał, ostatnio dałam mu margines błędu 0,2 cm, nie zgadł i był na dodatek w szoku że taki duży! :D

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

• Justyna_89 Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już nie mam żadnych objawów i wszystko jest w porządku... a Ja głupia się nakrecałam i tylko malucha stresowałam. Najgorsze ,że w internecie pełno głupot,że brak objawów to zły znak.. ja teraz próbuje wszędzie głosić,że Kazda z Nas jest inna i ne ma co czytać tych pierdół.

Może troche głupie , co teraz napisze, ale ja zmieniłam swoje podejscie na takie,że Jak ma coś byc złego pfu pfu, akysz, akysz,- to będzie

Nasze dzieciątka będa kochane i zdrowe- bo tak zazwyczaj jest!!

Angela89, A_n_k_a_80, Pysiaczek89, żabka04, Moonicorns, Sophia lubią tę wiadomość

ckaigox17mdp9efq.png
  • Justyna_89 Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    https://m.youtube.com/watch?v=HXQ_bSiUYUs

Tak na pocieszenie;)

Hahna, super, dziś obejrzę wszystkie odciniki- Dzięki

Najlpsze- ,, czy mam marzenia?
    - no nie, dresy mam :P hahha

ckaigox17mdp9efq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    No to zjadłam rosołu hmmmm pychotka mi wyszła córką też się zajada. Mięsko już w piekarniku a ja idę włosy myć i czesac bo zaraz wscieklizny dostanę nie nawidze jak mam włosy nie zrobione zawsze to robię jak oczy otworze a potem do śniadania z kawka siadam i tak się dzień zaczyna.

W poniedziałek idę robić krzywa insulinowa chyba umrę dziewczyny jak wypije ta ochrona glukoze na czczo :-(
    Miecho mi zasmierdzialo:-(

Zabka, co tak szybko ta krzywa? I to cukrowa z insulinowa czy sama cukrowa? Lekarz kazal z obciazeniem glukoza czy same sniadanie?
    Sorki, ze tak wypytuje, ale mi na razie nic nie mowila, a mam IO i sie dziwie.

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Littel Red Fox i Justyna_89 dziękuję za pocieszenie, skoro wy też tak miałyście to się cieszę :) Jedyne co mi doszło to tak jakby mnie coś cigło w pachwinach
    , trochę piersi bol i tyle :P

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam lenia ale widze ze nie tylko ja . :)
    Polozylam nicole na drzemke spi z piotrekiem jeszcze a ja pojechalam na zakupy . Kupilam nicoli posciel do lozka bo zmienilismy jej . I powiem wam ze chyba wole jak jezdzi moj po sklepach bo ja za duzo rzeczy kupuje . Teraz siedze zakupy w torbie a ja opycham sie ptasim mleczkiem :) pychaaaaa ;)
    W domu pierdolnik a nie chce mi sie juz nic robic mam jakas nie moc .
    Weszlam do tego sklepu dzieciecego to korcilo mnie zeby kupic cos dla dzidziusia w sumie mialam kaplet w reku dla chlopca :) jakies przeczucie mam ze bedzie chlopak .
    Wy tez macie chore sny ???
    Matko budzilam sie 3 razy i jak zasypialam dalej mj sie snilo :/ ze pojechalismy z piotrkiem do sklepu z kurtkami i jakas narkomanka wcisnela mi igle ze strzykawka w brzuch a brzuch mialam juz spory . Ganiala mnie po calym sklepie :/ masakra he Ale ja juz bym chciala chociaz maj . W maju lecimy na tydzien do polski . Boje sie troche bo z nicola mialam plamienia i za kazdym razem w szpitalu na zastrzyku bo kaflikt serologiczny . Juz zlozylam o karty europejskie wrazie w nie bedziemy placic za szpital czy lekarza bo roznie bywa .
    Ale wam sie rozpisalam a wy nadal lecicie strona za strona .

Moonicorns lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Justyna_89 Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciągnięcia w pachwinach jest od tego,że za mało seksu teraz uprawiamy, albo w ogóle:P

Jeszcze jakieś objawy? zaraz wszystko wytłumaczę:P

maluutka90 lubi tę wiadomość

ckaigox17mdp9efq.png
  • Justyna_89 Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lecę za tydzień do Pl.. to będzie 13 tyd... i mój mąż wyczytał,ze Kobiety w ciąży nie mogą przechodzić przez bramki na lotnisku, bo jakieś tam promieniowanie.. trochę w to nie wierze

ckaigox17mdp9efq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja też mam objawy śladowe, a teraz to nawet piersi ledwo czuję. Więc tak ma być. Skoro tak dużo z Nas ma takie odczucia to niemożliwe, żeby tyle z Nas miało coś nie tak z ciążą. Po prostu to normalne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    wykreslcie mnie z listy.

Zegnam sie z Wami. BYlam dzisiaj na usg, zrobili mi pomiary genetyczne, wyszly tragicznie, mam ogromne ryzyko wady genetycznej.

Nie wierze w to co sie dzieje, tyle czasu czekalam na ta ciaze, a teraz juz nie chce byc w ciazy. Chce wrocic do normalnego zycia, nie chce nic. Dzisiaj mam ochote tylko zasnac i sie wiecej nie obudzic.

Los jest dla mnie bardzo nielaskawy. Mam ogromna nadzieje, ze zadna z was nie bedzie musiala przez to przechodzic.

Powodzenia!

• Emily83 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:

Emily83, mamy taką tabelkę w dokumentach google. Zaproś mnie do przyjaciółek, podaj maila na prive to uzyskasz dostęp.

Ale jakie dane informacje są w tej tabelce?

17u9p07w6b9w1pie.png
    3jgxskjosmphwb2l.png
‹‹ 87 88 89 90 91 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ