X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Balerina wrote:
    Pysiaczek ja mam tak samo, jeden dzien mdli non stop and potem 2 dni nic i tak w kolko ale tera chyba wszystko zacznie sie spokojac wiec mysle ze niedlugo mi calkowicie mina ☺
    Moja mamuśka tez mowi, ze juz na tym etapie beda słabnąć te wszystkie dolegliwości :) bedziemy sie mogły juz tylko relaksować w II trymestrze. :)

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• Pauka Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kobietki za odpowiedzi :) Wiecie, czasem człowiek się sam bez sensu nakręca...

My dziś jedziemy do moich rodziców na obiadek, zamówiełam marchewkę z groszkiem i mielone tatusia mniam!

Milej soboty kochane wrześniówki!

Pysiaczek89, żabka04 lubią tę wiadomość

thgfugpj83lrvnuq.png
    eFbYp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka wrote:
    Ja idę się wreszcie wykapać i ubrać po w piżamie ganiam:D Ale przynajmniej zupę zrobiłam i będę miała co jeść:D Więc wstawaj leniuszku:P Za godzinę pozwalam się znów położyć:P
    Bez serca jesteście!:P przyszłe matki, tak?;);) dobra wstaję, kot ze mnie zlazł to mogę;)
    Ech ciężkie pupsko;)

Broszka lubi tę wiadomość

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Moja koleżanką jest w 18 tygodniu pytalam wczoraj jak to jest z tym mega dużym przypływem energii to powiedziała,ze to tylko takie prześwity są tego przypływy :-P ale każda kobieta jest inna i inaczej przechodzi te etapy :-D
    Mam nadzieje, ze u nas wszystkich bedzie nudno i zostanie nam wlasnie tylko relaks :) :)

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie dzwoniłam do mamy i zamówiłam na jutro galaretkę z kurczakiem z dużą ilością octu ;-)

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek wrote:
    ja właśnie dzwoniłam do mamy i zamówiłam na jutro galaretkę z kurczakiem z dużą ilością octu ;-)

Hmmm zjadłabym :-)
    A można ocet?????

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Mam straszna ochotę na fasolke pp bretonsku,ale boje się efektów ubocznych :-P a teraz zwlekam się z łóżka robić serniczek z galaretka :-)

Mój mąż by się ucieszył :-)
    Ale w poniedziałek mu zrobię bo przed badaniem nie będę jadła tego serniczka ( każdego pod każdą postacią nie odmowie) bo wyniki będą źle:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam z zakupów, kupiłam sobie cheetosy, a co mi tam :) a później zrobię pizzę z tego co w lodówce znajdę :)

• Balerina Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie dam rady cale 9 miesiecy taka zmeczona chodzic wiec mam nadzieje ze jakas energia do mnoe wroci ☺

• Balerina Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja muaze powiedziec ze zachcianek jak narazie to nie mam zadnych, raczej cieKo mi sie jest zdexydowac na co mam ochote ☺

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Hmmm zjadłabym :-)
    A można ocet?????
    nie wiem czy można, ale muszę chociaż trochę ;-)

mhsvi09k4211dm8g.png

• Justyna_89 Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    wróciłam z zakupów, kupiłam sobie cheetosy, a co mi tam :) a później zrobię pizzę z tego co w lodówce znajdę :)

Ja wczoraj miałam taki sam zestaw - dobry wybór ;)

ckaigox17mdp9efq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrobię żurek, taki z boczusiem, kiełbaską, ziemniaczkami obok...mniam:)

Justyna_89, Little Red Fox lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może po południu wyciągnę męża do kina studyjnego, a niedaleko jest jeden z lepszych kebabów w mieście, żabka tyle o tych kebabach pisze, że mnie naszła ochota na takiego z sosem czosnkowym :P a może jednak zdrowy rozsądek wygra? :D

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś wrócę do domu i zrobię ciasto panna cotta z masą krówkową.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ja zrobię żurek, taki z boczusiem, kiełbaską, ziemniaczkami obok...mniam:)

muszę w końcu się nauczyć, a może przy okazji poznam zagadkę stuleci, bo nigdy nie wiedziałam czym różni się żurek od białego barszczu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    może po południu wyciągnę męża do kina studyjnego, a niedaleko jest jeden z lepszych kebabów w mieście, żabka tyle o tych kebabach pisze, że mnie naszła ochota na takiego z sosem czosnkowym :P a może jednak zdrowy rozsądek wygra? :D

Ale ja nie rozumiem co w tym kebaba jest bleee?????
    Przecież tam jest bułka surówka tzn. Warzywa świeże i mięso upieczone na ruszcie jedyne do czego się czepic to te sosy ale jeśli je robią z naturalnych składników tzn nie są gotowe to w czym problem??????
    Uważam że to zdrowe jedzenie prędzej mc donald albo KFC to śmieci:-)
    Kurcze slinotok dostałam jak pomyślę o ostatnim kebaba hahaha

Justyna_89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka nunuu! :D a chyba się skuszę, sos jest dobry, ale mimo umycia zębów czuje się go jeszcze na następny dzień rano, ostry też mają przepyszny :)

• Broszka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    muszę w końcu się nauczyć, a może przy okazji poznam zagadkę stuleci, bo nigdy nie wiedziałam czym różni się żurek od białego barszczu...

Też się zawsze nad tym głowiłam :D

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewiem Little jakie tam sosy mają bo dla mnie istnieje tylko czosnkowy hihihi
    Kurcze a ja mam kuraka w piekarniku kebab byłby na pewno lepszy wrrrr

‹‹ 86 87 88 89 90 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ