WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Balerina wrote:Pysiaczek ja mam tak samo, jeden dzien mdli non stop and potem 2 dni nic i tak w kolko ale tera chyba wszystko zacznie sie spokojac wiec mysle ze niedlugo mi calkowicie mina ☺Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Dziękuję kobietki za odpowiedzi Wiecie, czasem człowiek się sam bez sensu nakręca...
My dziś jedziemy do moich rodziców na obiadek, zamówiełam marchewkę z groszkiem i mielone tatusia mniam!
Milej soboty kochane wrześniówki!Pysiaczek89, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBroszka wrote:Ja idę się wreszcie wykapać i ubrać po w piżamie ganiam:D Ale przynajmniej zupę zrobiłam i będę miała co jeść Więc wstawaj leniuszku:P Za godzinę pozwalam się znów położyć
Ech ciężkie pupsko;)Broszka lubi tę wiadomość
-
Malutka92 wrote:Moja koleżanką jest w 18 tygodniu pytalam wczoraj jak to jest z tym mega dużym przypływem energii to powiedziała,ze to tylko takie prześwity są tego przypływy ale każda kobieta jest inna i inaczej przechodzi te etapyMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:Mam straszna ochotę na fasolke pp bretonsku,ale boje się efektów ubocznych a teraz zwlekam się z łóżka robić serniczek z galaretka
Mój mąż by się ucieszył
Ale w poniedziałek mu zrobię bo przed badaniem nie będę jadła tego serniczka ( każdego pod każdą postacią nie odmowie) bo wyniki będą źle:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoże po południu wyciągnę męża do kina studyjnego, a niedaleko jest jeden z lepszych kebabów w mieście, żabka tyle o tych kebabach pisze, że mnie naszła ochota na takiego z sosem czosnkowym a może jednak zdrowy rozsądek wygra?
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:może po południu wyciągnę męża do kina studyjnego, a niedaleko jest jeden z lepszych kebabów w mieście, żabka tyle o tych kebabach pisze, że mnie naszła ochota na takiego z sosem czosnkowym a może jednak zdrowy rozsądek wygra?
Ale ja nie rozumiem co w tym kebaba jest bleee?????
Przecież tam jest bułka surówka tzn. Warzywa świeże i mięso upieczone na ruszcie jedyne do czego się czepic to te sosy ale jeśli je robią z naturalnych składników tzn nie są gotowe to w czym problem??????
Uważam że to zdrowe jedzenie prędzej mc donald albo KFC to śmieci:-)
Kurcze slinotok dostałam jak pomyślę o ostatnim kebaba hahahaJustyna_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny