WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabcia_ wrote:Anulka no właśnie nie ma dziurek dlatego się pohamowałam... Mimo, że śliczne serduszka z angielskim zapięciem.
Żabcia_ lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyHeeej laski!!
ale naprodukowalyscie bede miala co czytac, ja tak w skrocie od rana bylam u tesiowej z corcia na male leniuchowanie po 15 zakupy a teraz dopiero dotarlam do kompa.... kurde mam przykry problem od wczoraj zaatakowala mnie biegunka!
mial ktos z was doczynienia w ciazy z tym?
-
Sarcia123 ja miałam 2 razy ale nic nie brałam prócz kilka kostek gorzkiej czekolady, a że u mnie z reguły zaparcia to nawet troche sie cieszyłam.
-
nick nieaktualnyZabcia tulę trzymaj się.
Nie pomogę więcej bo nie znam się w tym temacie ale uważam że na wszystko jest rozwiązanie i wszystko sie dobrze skończy.
Madziullllla ciebie też tulę. Moge się domyśleć co przeżywasz ale mam nadzieje, że na innym wątku cie bardziej pocieszą doświadczone mamy i oczywiście mam nadzieje że jest wszystko w normie a synek zdrowiuśki.
ja inchalatora ani razu przy córce nie użyłam.
Zawsze sól morska i aspiratorem ściągałam .
AJrin cóż za spojrzenie kota hahahahah
Piękny kociak))))))))))))
-
nick nieaktualny
-
Żabcia i Madziulla trzymam kciuki. Napewno będzie dobrze. No kurde ciągle coś. Ja chcę żeby były tu tylko dobre wiadomości no!
Ja preferuję nożyczki do pazurków i aspirator katarek do odciągania z noska za pomocą odkurzacza.Żabcia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzabcia i Madziula tule was mocno nie wiem nawet jak pocieszyć
ja używałam na początku fridy ale im katar mocniejszy a dziecko starsze słabo dawała sobie radę. Kupiłam gruszke to już totalna porażka. Na samym końcu został do wyboru katarek do odkurzacza lub elektroniczny jakiś tam odciagacz. Wybraliśmy katarek i to był strzał w 10. Tak jak mała się wyrywała tak sama chętnie daje odciągnąć nosek. Paznokcie odbcinamy cążkami.
Piękne zakupy robicie, dziś Kubie też coś wpadło Jutro się pochwalę
A mnie w poniedziałek czeka krzywai multum nowych badań.
-
nick nieaktualny
-
LFR witaj w klubie nabijających kieszeń dentystów
Mi przed ciążą nawet przez myśl nie przyszło, by się do zębologa wybrać, gin się pytał jak się staraliśmy czy zęby zdrowe, to mu mówię, że tak-no bo nic nie bolało.... od 10 lat
Wybierałam się dziś do piekarni i stwierdziłam, że wezmę psa, bo mi go tak szkoda było, że już od kilku dni nie był na spacerze. I miałam ochotę gnojka zostawić pod tą piekarnią przywiązanego i zadzwonić po męża, żeby po niego przyjechał. Tak dziś ciągnął na smyczy, że pół drogi musiałam się z nim szarpać. A to pies słusznej wagi, bo w typie owczarka niemieckiego. Już chyba sama z nim na spacer w ciąży się nie wybiorę.
Przyszła dziś paczka z ubrankami, które zamówiłam przedwczoraj. Zapłaciłam grosze, a ciuszki fajnej jakości i stan zgodny ze zdjęciemNajfajniejsze są skarpetki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b2ed10f63d0.jpgkamciaelcia, Angela89, violett, Strazaczka1990, żabka04, A_n_k_a_80, Ewelina.Irl, AniaLewandowska, _izunia_, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja wam śpieszę donieść o nowej promocji jaką znalazłam
wyszły nowe szumisie, tym razem firma ZAZU - mi szczerze mówiąc wcześniej nie znana, ale misiaki moim zdaniem są cudowne i najładniejsze jakie do tej pory widziałam. Obecnie można w promocji kupić za 99zł
ja mam info z tego sklepu:
http://e-babystuff.pl/pl/p/Osiolek-DON-Przytulanka-usypianka-z-bijacym-sercem-ZAZU-szumis-/1215
ale widzę że tu przsyłka płatna, najtaniej po 10 zł
i znalazłam na allegro z tańszą przesyłką do paczkomatu za 8 zł
http://allegro.pl/promocja-zazu-szumiacy-mis-przytulanka-baby-sensor-i6184113346.html
może ktoś będzie zainteresowany jak nie zdążył kupić w rossmannie. W internecie jest tylko filmik z biciem serca, więc ciekawe jak brzmi ten szum.
Ja zamówię na próbę i zobaczę. Zawsze można odesłać
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybbeczka91 wrote:Alinko, dziś na tronie Smyka widziałam oryginalne Whisbear w promocji za niecałe 110zł
aż weszłam zobaczyćfaktycznie, ale te z czujnikiem płaczu za 164. A niby ten ZAZU ma ten czujnik płaczu i mi się bardziej podoba wizualnie
mam nadzieję, że będzie porządnie wykonany i nieawaryjny
Ania91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymój młody się chyba wystraszył dentysty, bo się uspokoił
aż mi się płakać chce, ale prawdopodobnie hormony tak popsuły zęby i się okazało że mi się zaczął przerost dziąseł, na szczęście tak tragicznie jak w googlu moje nie wyglądają... do 8 m-ca chce mi je zrobić, a po porodzie czeka mnie usuwanie 8-ek -
nick nieaktualny