X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolacja zjedzona .Wszamalam truskawki z sosem czosnkowym i IDE spać :)dobranoc

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Kolacja zjedzona .Wszamalam truskawki z sosem czosnkowym i IDE spać :)dobranoc

moja droga od tych twoich smaków mnie robi się nie za dobrze hehehe

AISAK, mychakruszyna, Pysiaczek89, violett, AniaLewandowska, Macioszczyczka, Sabina lubią tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dylemat dostalam od kuzynki reczny dwufazowy laktatozr z firmy medela dzisiaj dokupilam butelki na pokarm do laktatora. Czy uzywalyscie tych butelek z smoczkiem calma? Zastanawiam sie czy go dokupic zeby nie przelewac pokarmu, w razie potrzeby, czy przelewanie pokarmu to nie jest wielki problem...to pytanie do mam ktore juz uzywaly sporadycznie laktatora, bo zakladam na codzien karmic piersia, a podobno smoczek calma medeli nie zakluca jednoczesnego karmienia piersia. Dylemat mam. Bo moze kupie butelki lovi, ale wtedy zostaje mi przelewanie pokarmu.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy ;)

AniaLewandowska lubi tę wiadomość

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was .
    Ja was najmocniej przepraszam mam nadzieje tylko ze mnie pamietacie . Nie mam czasu na nic . Nicola ostatnie dni zalapala wirusa 3 dniowego . Piotrek w delegacji wczoraj wrocil . Dzis bylo pieknie wiec pojechalismy nad morze . Ostatnio mialam powodz zalalo nam cala lazienke czeka nas jej remont . Wybijalo a skad do tej pory nie mam pojecia .
    Wiec leca mi te dni bardzo szybko . Brzuszek juz duzy , corcia szaleje i kopie kiepie jak szalona .

Mam nadzieje ze wszystko u was dobrze .
    Poki nie ogarne troche wiecej czasu to tak bede znikac . Mam nadzieje ze wybaczycie .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam siły wstać do pracy
    ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski.
    Ja wczoraj cały dzień w Poznaniu na seminarium i u fotografa (robiliśmy zdjęcie do tablo).

U nas malutka bardzo mocno kopie regularnie o stałych porach (5-6, 10-11, 15-16, 21-22)

Mój ginekolog mimo, że NFZ robi mi USG na każdej wizycie. Chyba wie, że matki to stworzenia ciekawskie ;)

Znalazłam wózek 3w1 z BabyActive - babka chce się pozbyć bo się przeprowadza i niezniszczony zupełnie odda już za 230zł :) Będę mogła sobie kupić za odłożone na wózek pieniądze jeszcze minky.

Mąż mnie rozzczula ostatnio - wczoraj był w delegacji i demontowali stoiska PS4 w Warszawie i gdzieś w dziecięcym widział różową wanienkę. Wieczorem siedzi i mówi do mnie: "Jaką śliczną różową, malutką wanienkę dzisiaj widziałem" Czasem mnie deneruwuje, ale potrafi też niesamowicie wzruszyć.:P

Co do inhalatora ja też mam ten z Lidla i nie mogę na niego narzekać, bardzo nam pomaga- szczególnie, że Filip ma problem z górnymi drogami oddechowymi i co chwila łapie jakieś infekcje.

A_n_k_a 80 też chciałam kupić tą butelkę z Medela, ale czytałam opinie i popytałam osób na forum u nas w mieście i mówią, że to różnie, ale te smoczki mają tak długie, że kończą się prawie u dziecka w przełyku. Ja postawiłam na sprawdzoną firmę AVENT i DrBrowna. Ale lepiej odcągnij pokarm i zamroź, nie wprowadzaj butelki za szybko. Fakt, faktem to też od dziecka zależy, ale u mnie kilka razy była taka sytuacja z Filipem, że musiałam jecchać na studia i ściągnęłam mleko i dostał butelkę. Od tamtej pory strasznie się wściekał jak miał leżeć przy piersi i w wieku m-cy nie chciał już wcale. Ja przez to niesamowicie płakałam. Bo chciałam go karmić jak najdłużej.
    Wiem, że butelka i mm to nic złego, ale jakoś psychicznie sobie nie mogłam poradzić, że jestem "zastąpiona"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 06:42

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczyny :)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja :) przez juwenalia spac nie mogłam ale nigdy ich nie słyszałam mieszkam tunod 6 lat!

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. ale się się uśmiałam właśnie. Pisałam wczoraj do sprzedawcy z okolicy na allegro czy można przed zakupem podjechać i obejrzeć wózek bo w ciemno za prawie 3000 nie będę kupowała na co mi odpisał, że w dupie mi się przewraca, ze to nie salon samochodowy, żeby testować sprzęty przed zakupem i zapytał czy mu nie ufam, bo on sprzedaje nowe i orginalne i ręczy za słowo. No witki opadają. :D Taaa wywalę 3000 w ciemno! A co mi tam! Nie mogę urażac dumy sprzedawcy! Hahahah

AniaLewandowska, _izunia_, Sabina lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra, co za sprzedawca :/

ja wstałam, ale bardziej z głodu, bo o wyspaniu nie ma co mówić. Młody tak mnie okładał, że zasnąć nie mogłam. Obudziłam się przed 4:00 na siusiu i jak wróciłam do łóżka się zaczęło. Rano nadal kopał, więc wołam męża, przykłada rękę, cisza. Cicho, chicho i nagle jak dostał... a później patrzy na brzuch i widzi jak podskakuje, to dopiero był zdziwiony, że to tak widać :D

chyba nasz Filipek zaczyna rosnąć w siłę, na miarę Filipa Macedońskiego ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    U Nas pogoda się psuje, a mąż na weekend w góry jedzie. Będę odchodzić od zmysłów :/

Ja od kilku dni mam wysadzony brzuch, jakby miała napchane jelita...tylko tak się układają te dzieciaki, że nie wyglądam jak w ciąży, ale jak duża maciora gruba,otyła :P no ale nie nic nie poradzę..że mam górę i dół dużą, a w pępku wcięcie :O w związku z tym,źle się ze sobą czuję.

Udało mi się jednak kupić GENIALNE biustonosze, noszą się jak druga skóra. Drogie, ale warte swej ceny i moje piersi są szczęśliwe !!!

Kupiliśmy też kilka nowych ciuszków w promocji w Smyku :D no i wózek już prawie wybrany.

• martta Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, mi wczoraj całe popoludnie zeszlo na tym porzadkowaniu ciuchów. Aż w kręgosłupie lupalo wieczorem, ale misja zakończona. Przeciag niesamowity, ale zamowilam wczoraj parę rzeczy z hm i carry, mam nadzieję że będą dobre.
    Pirelka a co to za biustonosze, bo ja bym chyba zabija już za jakiś wygodny...

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja znalazłam przepiękne łóżeczko i w dodatku w gratisie dodają karuzelę, taką samą jaka mi się podobała, ale nie wiem czemu jak w OLXie wpisałam swoją miejscowość wyskoczyła też ta oddalona o prawie 35 km :P ale... jest to miejscowość typowo wypoczynkowa i zawsze można skorzystać i zrobić sobie wycieczkę ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 08:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta wrote:
    Pirelka a co to za biustonosze, bo ja bym chyba zabija już za jakiś wygodny...
    Ja też byłam w takiej desperacji. Polecam Mark&Spencer... nie wiedziałam, który wybrać więc wzięłam 3 szt! Poluję jeszcze na czarny. IDEAŁY. Dwa do karmienia i jeden zwykły, bez stalek, ale usztywniane i nic się nie odbija, nie uciska,nie wypływa z żadnej strony... są jak druga skóra.
    A rozmiarówka hohohho, nawet na giganty!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 08:16

• AJrin Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Hej dziewczyny!
    U Nas pogoda się psuje, a mąż na weekend w góry jedzie. Będę odchodzić od zmysłów :/

Ja od kilku dni mam wysadzony brzuch, jakby miała napchane jelita...tylko tak się układają te dzieciaki, że nie wyglądam jak w ciąży, ale jak duża maciora gruba,otyła :P no ale nie nic nie poradzę..że mam górę i dół dużą, a w pępku wcięcie :O w związku z tym,źle się ze sobą czuję.

Udało mi się jednak kupić GENIALNE biustonosze, noszą się jak druga skóra. Drogie, ale warte swej ceny i moje piersi są szczęśliwe !!!

Kupiliśmy też kilka nowych ciuszków w promocji w Smyku :D no i wózek już prawie wybrany.

Pirelka zdradź jakie biustonosze bo ja szukam ale jakaś masakra jest a w ciemno nie chce kupować. Niby Warszawa a nie mam gdzie przymierzyć nawet.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Pirelka zdradź jakie biustonosze bo ja szukam ale jakaś masakra jest a w ciemno nie chce kupować. Niby Warszawa a nie mam gdzie przymierzyć nawet.
    Patrz wyżej :D

• AJrin Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M&S byłam wczoraj w Złotych i nie mieli pani obiecała, że za tydzień będą. Dobrze wiedzieć :-)

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    M&S byłam wczoraj w Złotych i nie mieli pani obiecała, że za tydzień będą. Dobrze wiedzieć :-)
    U mnie ogromny wybór :O mierzyłam chyba z 15 szt...mogę napisać Ci konkretne modele na jakie się zdecydowałam jeśli chcesz, bo były najwygodniejsze.
    Poluję jeszcze na czarny, bo nie było rozmiaru :( drogie, ale chyba nigdy innych nie kupię !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 08:30

• AJrin Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka zdradź tylko czy były jakieś z fiszbinami i koronką albo chociaż ładnym wzorem?

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

‹‹ 892 893 894 895 896 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ