WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Strazaczka1990 wrote:Kolacja zjedzona .Wszamalam truskawki z sosem czosnkowym i IDE spać :)dobranoc
moja droga od tych twoich smaków mnie robi się nie za dobrze heheheAISAK, mychakruszyna, Pysiaczek89, violett, AniaLewandowska, Macioszczyczka, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mam dylemat dostalam od kuzynki reczny dwufazowy laktatozr z firmy medela dzisiaj dokupilam butelki na pokarm do laktatora. Czy uzywalyscie tych butelek z smoczkiem calma? Zastanawiam sie czy go dokupic zeby nie przelewac pokarmu, w razie potrzeby, czy przelewanie pokarmu to nie jest wielki problem...to pytanie do mam ktore juz uzywaly sporadycznie laktatora, bo zakladam na codzien karmic piersia, a podobno smoczek calma medeli nie zakluca jednoczesnego karmienia piersia. Dylemat mam. Bo moze kupie butelki lovi, ale wtedy zostaje mi przelewanie pokarmu.
-
nick nieaktualny
-
Witam Was .
Ja was najmocniej przepraszam mam nadzieje tylko ze mnie pamietacie . Nie mam czasu na nic . Nicola ostatnie dni zalapala wirusa 3 dniowego . Piotrek w delegacji wczoraj wrocil . Dzis bylo pieknie wiec pojechalismy nad morze . Ostatnio mialam powodz zalalo nam cala lazienke czeka nas jej remont . Wybijalo a skad do tej pory nie mam pojecia .
Wiec leca mi te dni bardzo szybko . Brzuszek juz duzy , corcia szaleje i kopie kiepie jak szalona .
Mam nadzieje ze wszystko u was dobrze .
Poki nie ogarne troche wiecej czasu to tak bede znikac . Mam nadzieje ze wybaczycie .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej laski.
Ja wczoraj cały dzień w Poznaniu na seminarium i u fotografa (robiliśmy zdjęcie do tablo).
U nas malutka bardzo mocno kopie regularnie o stałych porach (5-6, 10-11, 15-16, 21-22)
Mój ginekolog mimo, że NFZ robi mi USG na każdej wizycie. Chyba wie, że matki to stworzenia ciekawskie
Znalazłam wózek 3w1 z BabyActive - babka chce się pozbyć bo się przeprowadza i niezniszczony zupełnie odda już za 230złBędę mogła sobie kupić za odłożone na wózek pieniądze jeszcze minky.
Mąż mnie rozzczula ostatnio - wczoraj był w delegacji i demontowali stoiska PS4 w Warszawie i gdzieś w dziecięcym widział różową wanienkę. Wieczorem siedzi i mówi do mnie: "Jaką śliczną różową, malutką wanienkę dzisiaj widziałem" Czasem mnie deneruwuje, ale potrafi też niesamowicie wzruszyć.
Co do inhalatora ja też mam ten z Lidla i nie mogę na niego narzekać, bardzo nam pomaga- szczególnie, że Filip ma problem z górnymi drogami oddechowymi i co chwila łapie jakieś infekcje.
A_n_k_a 80 też chciałam kupić tą butelkę z Medela, ale czytałam opinie i popytałam osób na forum u nas w mieście i mówią, że to różnie, ale te smoczki mają tak długie, że kończą się prawie u dziecka w przełyku. Ja postawiłam na sprawdzoną firmę AVENT i DrBrowna. Ale lepiej odcągnij pokarm i zamroź, nie wprowadzaj butelki za szybko. Fakt, faktem to też od dziecka zależy, ale u mnie kilka razy była taka sytuacja z Filipem, że musiałam jecchać na studia i ściągnęłam mleko i dostał butelkę. Od tamtej pory strasznie się wściekał jak miał leżeć przy piersi i w wieku m-cy nie chciał już wcale. Ja przez to niesamowicie płakałam. Bo chciałam go karmić jak najdłużej.
Wiem, że butelka i mm to nic złego, ale jakoś psychicznie sobie nie mogłam poradzić, że jestem "zastąpiona"Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 06:42
A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie i ja
przez juwenalia spac nie mogłam ale nigdy ich nie słyszałam mieszkam tunod 6 lat!
-
Hej. ale się się uśmiałam właśnie. Pisałam wczoraj do sprzedawcy z okolicy na allegro czy można przed zakupem podjechać i obejrzeć wózek bo w ciemno za prawie 3000 nie będę kupowała na co mi odpisał, że w dupie mi się przewraca, ze to nie salon samochodowy, żeby testować sprzęty przed zakupem i zapytał czy mu nie ufam, bo on sprzedaje nowe i orginalne i ręczy za słowo. No witki opadają.
Taaa wywalę 3000 w ciemno! A co mi tam! Nie mogę urażac dumy sprzedawcy! Hahahah
AniaLewandowska, _izunia_, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMasakra, co za sprzedawca
ja wstałam, ale bardziej z głodu, bo o wyspaniu nie ma co mówić. Młody tak mnie okładał, że zasnąć nie mogłam. Obudziłam się przed 4:00 na siusiu i jak wróciłam do łóżka się zaczęło. Rano nadal kopał, więc wołam męża, przykłada rękę, cisza. Cicho, chicho i nagle jak dostał... a później patrzy na brzuch i widzi jak podskakuje, to dopiero był zdziwiony, że to tak widać
chyba nasz Filipek zaczyna rosnąć w siłę, na miarę Filipa Macedońskiego -
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
U Nas pogoda się psuje, a mąż na weekend w góry jedzie. Będę odchodzić od zmysłów
Ja od kilku dni mam wysadzony brzuch, jakby miała napchane jelita...tylko tak się układają te dzieciaki, że nie wyglądam jak w ciąży, ale jak duża maciora gruba,otyłano ale nie nic nie poradzę..że mam górę i dół dużą, a w pępku wcięcie
w związku z tym,źle się ze sobą czuję.
Udało mi się jednak kupić GENIALNE biustonosze, noszą się jak druga skóra. Drogie, ale warte swej ceny i moje piersi są szczęśliwe !!!
Kupiliśmy też kilka nowych ciuszków w promocji w Smykuno i wózek już prawie wybrany.
-
Dzień dobry, mi wczoraj całe popoludnie zeszlo na tym porzadkowaniu ciuchów. Aż w kręgosłupie lupalo wieczorem, ale misja zakończona. Przeciag niesamowity, ale zamowilam wczoraj parę rzeczy z hm i carry, mam nadzieję że będą dobre.
Pirelka a co to za biustonosze, bo ja bym chyba zabija już za jakiś wygodny... -
nick nieaktualnyja znalazłam przepiękne łóżeczko i w dodatku w gratisie dodają karuzelę, taką samą jaka mi się podobała, ale nie wiem czemu jak w OLXie wpisałam swoją miejscowość wyskoczyła też ta oddalona o prawie 35 km
ale... jest to miejscowość typowo wypoczynkowa i zawsze można skorzystać i zrobić sobie wycieczkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 08:11
-
nick nieaktualnymartta wrote:Pirelka a co to za biustonosze, bo ja bym chyba zabija już za jakiś wygodny...
A rozmiarówka hohohho, nawet na giganty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 08:16
-
pirelka wrote:Hej dziewczyny!
U Nas pogoda się psuje, a mąż na weekend w góry jedzie. Będę odchodzić od zmysłów
Ja od kilku dni mam wysadzony brzuch, jakby miała napchane jelita...tylko tak się układają te dzieciaki, że nie wyglądam jak w ciąży, ale jak duża maciora gruba,otyłano ale nie nic nie poradzę..że mam górę i dół dużą, a w pępku wcięcie
w związku z tym,źle się ze sobą czuję.
Udało mi się jednak kupić GENIALNE biustonosze, noszą się jak druga skóra. Drogie, ale warte swej ceny i moje piersi są szczęśliwe !!!
Kupiliśmy też kilka nowych ciuszków w promocji w Smykuno i wózek już prawie wybrany.
Pirelka zdradź jakie biustonosze bo ja szukam ale jakaś masakra jest a w ciemno nie chce kupować. Niby Warszawa a nie mam gdzie przymierzyć nawet. -
nick nieaktualny
-
M&S byłam wczoraj w Złotych i nie mieli pani obiecała, że za tydzień będą. Dobrze wiedzieć
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:M&S byłam wczoraj w Złotych i nie mieli pani obiecała, że za tydzień będą. Dobrze wiedzieć
mierzyłam chyba z 15 szt...mogę napisać Ci konkretne modele na jakie się zdecydowałam jeśli chcesz, bo były najwygodniejsze.
Poluję jeszcze na czarny, bo nie było rozmiarudrogie, ale chyba nigdy innych nie kupię !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 08:30
-
pirelka zdradź tylko czy były jakieś z fiszbinami i koronką albo chociaż ładnym wzorem?