WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAniaLewandowska wrote:Dzien dobry
To juz dzis, to juzo 13.40 zobaczymy nasza malutka
Trzymajcie kciuki!
Miłego dnia
Trzymam kciuki za wizytę. Ale Ci fajnie, że zobaczysz dzisiaj swoją Dzidzię. Mi się tak dłuży do czwartku, że szokAniaLewandowska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Żabko xa na pewno nie ma możliwości zamontowania spacerówki tyłem do kierunku jazdy. Ja w moim movie sobie to cenię
xmove w spacerowce tez ma dużo miejsca w budzie, więc torby nigdy nie używałam.
Na olx jest też sporo xmove, jak bym miała wybierać to jednak xm jest ulepszoną wersją xa.
Ja właśnie w tym co kupiliśmy mam możliwość zamontowania spacerówki jak chcę. Jest mega funkcjonalny ten wózek.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Dziewczyny zdurniałam... Dzis zaczynam 24tc czyli 23+0...a na wczorajszym wyniku z połówkowego mam wiek ciąży 23+6...
-
Ilona29 powodzenia!
Ja sie witam w prawie 24 tygodniu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/37c9290820c0.jpg
Sorki ale nie umiem obrócić zdjecia.kamciaelcia, Malutka92, bbeczka91, Strazaczka1990, AniaLewandowska, żabka04, alinka, _izunia_, violett, mmargol, Sabina, martta lubią tę wiadomość
-
kamciaelcia hehe dopiero widzę, że kombinatorka do szafy się pcha ona to wszędobylska
Mistrz 2 planu
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Hej kobitki. Witam się i ja. Na początku czerwca idę do szpitala na kilka dni.
Na szczęście tylko na obserwacje i rozeznanie by mi dzieci dokładnie obejrzeli, omówili cc, ewentualne sterydy etc. Mój gin sobie wykombinował taki numer. No nic jak trza to trza. Dostałam skierowanie na usg, dreptam do recepcji a tam termin na 16.06 bo lekarz zrezygnował z pracy, no więc zakreślili mi pilne i diabli wiedzą gdzie mnie skierują w Łodzi, muszę czekać na smsa.
Kurczę muszę wózek zamówić, a stracha mam jakiegoś przed tym... No i dziś zaczynamy stawiać mury! Jupiii! -
ajrin
coś wiem o tym zwyczaju kotecka, by wcisnać sie wszędzie, a tym bardziej tam, gdzie to niemożliwe
moja, jak tylko usłyszy, ze pokój-teraz juz Piotrusia-jest otwierany, to pierwsza wbiega
raz potrzebowała kilku sekund by niepostrzezenie wejść do wózkawtedy udaje że spi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 09:49
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Hej kobitki. Witam się i ja. Na początku czerwca idę do szpitala na kilka dni.
Na szczęście tylko na obserwacje i rozeznanie by mi dzieci dokładnie obejrzeli, omówili cc, ewentualne sterydy etc. Mój gin sobie wykombinował taki numer. No nic jak trza to trza. Dostałam skierowanie na usg, dreptam do recepcji a tam termin na 16.06 bo lekarz zrezygnował z pracy, no więc zakreślili mi pilne i diabli wiedzą gdzie mnie skierują w Łodzi, muszę czekać na smsa.
Kurczę muszę wózek zamówić, a stracha mam jakiegoś przed tym... No i dziś zaczynamy stawiać mury! Jupiii! -
My z M też obstawiamy, że jak będzie już łóżeczko dla małego poskładane to będzie uważała, że to dla niej nowe legowisko
Poki co spi koło swojego pana na poduszce na szafce nocnej
Dziewczyny piękne imiona już widzę na 1 stroniegratuluje wyborów!
A my dalej nie mamy imienia dla naszego szkraba podoba nam się Ignaś i chyba powrócimy do niego pomimo wcześniejszej porażki ale boimy póki co zapeszać. -
ilona29 wrote:za 15 min kolejne pobranie i godzina za mna
Maly jak szalony wierci sie p.o. tej glukozieilona29 lubi tę wiadomość
-
AJrin wrote:My z M też obstawiamy, że jak będzie już łóżeczko dla małego poskładane to będzie uważała, że to dla niej nowe legowisko
Poki co spi koło swojego pana na poduszce na szafce nocnej
Dziewczyny piękne imiona już widzę na 1 stroniegratuluje wyborów!
A my dalej nie mamy imienia dla naszego szkraba podoba nam się Ignaś i chyba powrócimy do niego pomimo wcześniejszej porażki ale boimy póki co zapeszać.
moja , owszem kladła się do łożeczka, bardziej komicznie wyglądała w kołysce, ale później była na to jedna metoda-wystarczyło dziecko do środka włożyćmoja kotka razem juz nie poleżała
a jak mał nawet troszkę zapłakała, to juz długo kota w domu nie widziałam
AJrin, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość