WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mysza
mój kot teraz wieej łasi sie do męża-zawsze z mojej strony łózka spala, a teraz zasypia przy mężu a w nocy śpi na drapaku (?)
ale jak tylko zauwazy, ze siedzę przy komputerze, jak rekin zatacza wokół mnie kręgi i w końcu wskakuje na kolana: dupka na brzuchu, gębusia na blacie
mąz mnie nie może podrapać bo zazdrosna, męza dotknąć nie mogę, bo się obraża
więc na pewno inaczej sie zachowuje (od poczatku) ale nie jakoś bardziej mile, czy własnie niemile
śmiejemy się, jak wracamy do domu, ze kot nas w progu wita i sprawdza, czy juz cos(kogoś )przyniesliśmy
szok przezyła, jak Emilka zawitała w domku -
Moja kicia też przeniosła się do M a spała u mnie na poduszce albo w nogach
Ale często śpi mi na kolanach wczoraj tak się do brzucha przytulała i mruczała, że chyba coś czuje.
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:My z M też obstawiamy, że jak będzie już łóżeczko dla małego poskładane to będzie uważała, że to dla niej nowe legowisko
Poki co spi koło swojego pana na poduszce na szafce nocnej
Dziewczyny piękne imiona już widzę na 1 stroniegratuluje wyborów!
A my dalej nie mamy imienia dla naszego szkraba podoba nam się Ignaś i chyba powrócimy do niego pomimo wcześniejszej porażki ale boimy póki co zapeszać.
zobaczymy jak będzie z łóżeczkiem, mam na oku jedno - takie z funkcją kołyski, którą później można zablokować i jest tradycyjne łóżeczko, ale mamy mało miejsca i nie chciałabym kołysając dzieckiem poobijać ścian, będzie trzeba z metrem sprawdzić ile zapasu zostanie -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:ajrin
mój kot nigdy nie połozył się komukolwiek na kolanachtaka wredota i nietykalska
obok tak, albo w sytuacji przy komputerze
-
No ja własnie mam takie łóżeczko z kołyską kupiliśmy używane za 100 jeszcze przy 1 dziecku sprzedawca powiedział, że z kołyski nie korzystał ani raz. Mo brat miał i sobie chwalił. Choć na początek będziemy mieć mała kołyskę na kółkach od brata wiec 3 miesiące będzie mały przy łóżku z nami.
Coś takiego mamy.
https://grymasek.com.pl/pl/p/Lozeczko-kolyska-z-szuflada-Radek-Klups/81137 -
nick nieaktualny
-
LRF
skąd ja ten wzrok znamzmruzone oczy i zapatrzona, tylko mruga i patrzy
wczoraj robiłam jej na złośc męża po rece głaskałamodwróciła się i poszła
i tylko mnie potrafi ugryźć za jakąs niedogodność: za dużo głaskania, za mało głaskania, pusta miska, ze stoje obok
i jak już sie denerwuje, wołam męża, a kotka-tylko słysząc jego kroki-ucieka i w progu udaje, ze wszystko w porzadku
czyli ja jestem od karmienia, przytulania jak sie boi
a mąż to towarzysz w pełnej okazałości
a teraz nawet nocny uspypiacz-ze mna spala przez 7 lat i teraz jej sie to odwidziało -
Kornelia85 u nas już w 12 tygodniu gin twierdził ze na 99% chłopak a moj M od samego początku mówił, że chłopak a ja dziewczynka
Puki co każde usg to nadal chłopak. Ja będe miała pewność dopiero jak urodzę
Kornelia85, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:Coś takiego mamy.
https://grymasek.com.pl/pl/p/Lozeczko-kolyska-z-szuflada-Radek-Klups/81137
My mamy właśnie taką kołyskę, od zawsze mi się marzyłaświetna sprawa.
Nie musiałam nosić na rękach do snu, zasypiała córcia albo przy cycusiu albo w kołysce. Skończyła rok i nie chciała już bujaniateraz kołyska czeka na drugą Pociechę, a starszej trzeba coś zakupić
-
AJrin wrote:Hehe mi spał cały czas zero ruchów a czekałam na solidne kopniaki dopiero jak zjadłam na słono i wypiłam kawę się odzywał
AJrin, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:No ja własnie mam takie łóżeczko z kołyską kupiliśmy używane za 100 jeszcze przy 1 dziecku sprzedawca powiedział, że z kołyski nie korzystał ani raz. Mo brat miał i sobie chwalił. Choć na początek będziemy mieć mała kołyskę na kółkach od brata wiec 3 miesiące będzie mały przy łóżku z nami.
Coś takiego mamy.
https://grymasek.com.pl/pl/p/Lozeczko-kolyska-z-szuflada-Radek-Klups/81137
tylko materac jest do dokupienia i reszta wyposażenia -
nick nieaktualny