WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny trochę się martwię bo w 2,5 tyg przytyłam 3,5 kg. Jem normalnie, rozmiar nosze ten sam, nie mam obrzęków. Wszystko byłoby w brzuchu? Czekam na to usg bo nie wiem czy to nie jest kwestia wielowodzia bo mi zagraża u jednego malucha. Chyba jeszcze zadzwonię do Dudarewicza.
-
kamciaelcia wrote:LRF
skąd ja ten wzrok znamzmruzone oczy i zapatrzona, tylko mruga i patrzy
wczoraj robiłam jej na złośc męża po rece głaskałamodwróciła się i poszła
i tylko mnie potrafi ugryźć za jakąs niedogodność: za dużo głaskania, za mało głaskania, pusta miska, ze stoje obok
i jak już sie denerwuje, wołam męża, a kotka-tylko słysząc jego kroki-ucieka i w progu udaje, ze wszystko w porzadku
czyli ja jestem od karmienia, przytulania jak sie boi
a mąż to towarzysz w pełnej okazałości
a teraz nawet nocny uspypiacz-ze mna spala przez 7 lat i teraz jej sie to odwidziało
Hehe ja sie smieje do M, że jestem pani jedzonko i ratowanie życiaBo 7 miesięcy temu prawie na zeszła z tego świata dobrze, że tego dnia zostałam w domu i pojechałam szybko do Weta okazało się, że miała zapalenie płuc wodę w płucach i mega ciężki stan ale udało ją się odratować
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kornelia skąd takie pytanie?
Chciałabym troje dzieci, ale obie ciąże dały i dają mi popalić, więc nie wiem, czy na trzecią się zdecyduję. Na razie czekam na szczęśliwy finał tej ciąży i oby taki był. A potem mam 2 lata na zastanowienie po cc
Zobaczymy, czas pokaże, nie planuję, bo różnie w życiu może być.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 11:35
-
nick nieaktualnyAgatia dzięki.
Ja sie zastanawiam tak mi się marzy Anex Sport ale boję się wydać tyle kasy i niezobaczyć go na dole w klatce
Rozważam Camerello sirion lub X lander.
X lander ze względu na tą spacerówkę nie będe musiała poźniej kupować jeżeli mi nie będzie odpowiadać inna z wózka 3w1.
Dzierzba wszystko będzie dobrze to tylko obserwacja.
Ja też bym poszła jakby kazali.
Wróciłam od endo babka sobie poradziła bez tsh.
Zwiększyła mi dawke do 150 hormonu na przemian co drugi dzień z dawka 135 .
Morfologia jest jak na ciężarną super ?
Tsh mam już sobie darować
Opowiadała mi o nowościach na rynku w specjalizacji nieplodność była gdzieś na jakimś szkoleniu.
hahahaha
wymyślili dla górników (ponieważ pracują w warunkach szkodliwych dla plemników) plasterki chłodzące na moszne hahahah
śmieszy mnie to i bawi:-) widze jak się chłopy nabijają z tych plasterków albo plemników
Ale zapytam dzisiaj męża co on myśli na ten temat -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki ja już od rana latam a teraz zaczęło lać i muszę w domu siedzieć Ale może przestanie bo jeszcze do banku chce iść a później z mamą na miasto jutro Ude do ogólnego na konsultacje bo mnie nie pokoi moja waga i to że wszędzie mi idzie tylko nie w brzuch mój gin nie widzi problemu Ale ja jem normalnie ruszam się i myślę że albo tsh chociaż biorę eutyrox albo nie wiem może taki mój urok Ale chce to sprawdzić pytałam mamy i mówi mi że Man takie ciało jakby woda nabite i ze mnie wczoraj dotknęła i pół nocy nie spała bo się denerwowala o ta tarczyce ale mój Endo mówi że jest ok biorę 75 ostatnio tsh miałam 2 skoczylo z 1,3 ale ponoć przez to że żelazo brałam razem a nie można łączyć. Moja ogólna jest ogarnieta i zapytać nie zaszkodzi może taki mój urok
I dalej leje ech
-
Żabka musisz się zastanowić z tym wózkiem na spokojnie. A spacerówka od anexa Ci odpowiada? Bo to dość drogi wózek u fajnie jak by był tym "idealnym". Bo wydać kasę na 6 mc używania gondoli to trochę szkoda.
Ja tak miałam z mutsy transporterem. Gondola super, ale spacerówka mi nie odpowiadała. Po pół roku kupiłam xlandera i jestem zadowolona. Ale to wszystko kwestia gustu. -
nick nieaktualnyagatia wrote:Żabka musisz się zastanowić z tym wózkiem na spokojnie. A spacerówka od anexa Ci odpowiada? Bo to dość drogi wózek u fajnie jak by był tym "idealnym". Bo wydać kasę na 6 mc używania gondoli to trochę szkoda.
Ja tak miałam z mutsy transporterem. Gondola super, ale spacerówka mi nie odpowiadała. Po pół roku kupiłam xlandera i jestem zadowolona. Ale to wszystko kwestia gustu.
W sklepie oglądałam i nawet spoko duża.
Jak w praktyce tego nie wiem.
Widzę babke do przedszkola przyjeżdża Anexem ale dziecko jeszcze w gondoli więc nie udzieli mi informacji
Tego się obawiam że kupię wózek na kilka mcy i będę musiała kupić sprawdzona spacerówke x Landera.
A jeszcze bardziej przeraża mnie fakt jak ukradna z klatki ten wózek i tyle pieniędzy pójdzie w błoto:-(
Szczerze bardzo bym chciała nowy wózek i też Anex ja się w nim zakochałam ale nie wiem czy warto dać tyle kasy.
Siriona też maialam widziałam i jest o 1tys tańszy i pojawiają się używki to i pewnie zaraz Anexa używane się spotka.
Ja już zameldowałam mężowi że gdy kupie nowy i mi nie będzie coś odpowiadać to sprzedam i kupię spacerówke.
Albo się przemęcze jak da radę i potem kupie spacerówke parasolke coś w tym stylu.
Myślałam że szybko kupie wózek a tu jakieś wahania mam hihi -
Oto ja Wiktor:) chyba:P
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/162a14cad672.jpg
A to część dzisiejszych łowów
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/732a60faa45d.jpgżabka04, AJrin, kamciaelcia, Pysiaczek89, A_n_k_a_80, Malutka92, Dzierzba, bbeczka91, _izunia_, violett, mmargol, AniaLewandowska, Anulka01, claudiuszek, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny