WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Viollet trzymam kciuki żeby dziadostwo minęło. Mycha spoko jeszcze ci się obkręci nie raz.
Moje szaleją i zmieniają położenie we dwóch to jeden nie da rady?
No tomi się enel med postarał i już jutro mam na 16.40 usg i do tego jakieś rozszerzone tylko ciekawe o co i ciekawe na jak kompetentną osobę trafię (?)
Babeczka mi też właśnie pieluchy przyszły ale ja zamawiałam bambusowe
http://allegro.pl/pieluchy-bambusowe-70x70-pieluszki-antyalergiczne-i5650286049.html
i są tak mięciuśkie i grubo tkane,że poezja. Mój się będzie darł, że na pieluchy 300 zł wydałam ale tetry nie mogłam dobrej znaleźć -
alinka wrote:Ja też tyje bardzo, ale brzuszek u mnie też rośnie. Na dzisiaj mam 8,5kg na plusie więc za dużo. Z tego w ostatnim tygodniu +1,5 kg... dlatego pytałam o te dietę dla cukrzyków.
U mnie chyba takie uroki ciąży, bo moja mama też bardzo tyla. A poza tym mam giga miesniaka który podobno swoje też moje ważyć.
Źle mi z moją wagą i wyglądem, ale teraz nic się nie poradzi. Jak czuję kopniaki małej to mi humor poprawiawczoraj chyba szpagat zrobiła bo w jednym czasie czułam ruchy z lewej i prawej strony brzucha.
I moja też leży albo w poprzek albo główka do góry, a przynajmniej tak czuję uderzenia
-
violett trzymam kciuki za nerke, wazne ze lek dostalas w pore
mycha - to zdjecie jest cudowne! i maluch wyglada juz jak dzieckoa moj gin nie byl do tej pory chetny do przelaczania na 3d/4d, bo mowil ze ladniejsze bedzie pozniej hmm zobaczymy co mi w piatek powie
Dzierzba z dwojga zlego, lepiej polez w szpitalu a dzieci obejrza dokladnie i bedziesz spokojniejsza
A ja dzisiaj zaczynam szkole rodzenia, ciekawe jak to bedzie wygladalo -
nick nieaktualnymmargol, ja z swojej szkoły jestem meeegaa zadowolona, póki co mam dwa spotkania za sobą, ale powoli zmieniam swoje nastawienie do porodu
póki co mieliśmy zajęcia czysto organizacyjne i z psychologii, praktyka przed nami
u mnie właśnie dopieka się cannelloni ze szpinakiem i fetą, a po południu jedziemy na warsztaty "Mamo to ja"_izunia_, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzierzba ale u Ciebie dwójka jest, a u mnie widać mala kluska rośnie
oby się we mnie nie wdala, bo ja wazylam 4,5kg i trzy podbrodki mialam:)
I tyłek mi też urósł. Przed ciążą mialam spodnie 36/38 A teraz bliżej mi 40Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 13:47
-
Mnie wczoraj zważył i mam 11,5 na plusie ale wpisane do ksiażeczki mam plu 7,5 bo dopiero od 9 tygodnia mnie ważą więc Gin nic nie mówi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sobie zamawiam na allegro getry dla ciezarjych nieprzeswitujace z ta dosaywka na brzuch zehy niw uciskaly ipowiem wam że jestem bardzo amnich zadowolona i nie sa drogie w granicach 25 zl, a naprawde sie sprawdzaja
popatrzcie moze tez wam wpadna w gust jesli lubicie getry rzecz jasna, bo ja normalnych spodni niw nosze od jakis 6 lat
jedynie do pracy spodnie od garnituru nosze i nic wiecej
-
nick nieaktualnyW hm widzialam dzial dla ciezarnych w sumie to kilka sgojakow ale ceny jak na ciuchy sieciowkk powalajace spldnie 190, 230 zl, w zyciu bym nie dala za spodnie ktore ponosze kilka mkeskecy i na nic sie nie przydadza, dlatego stawiam na tanie bawelniane getry, bo wkadomo ze po ciazy i tak ich sie nie wykorzysta, chyba ze ktos planuje rok po roku bobasy
-
Ja już mam 4 pary spodni ciążowych i jedne spodenki i spódniczkę
mam nadzieje, że już więcej kupować nie będę musiała niebawem L4 wiec nie trzeba będzie do pracy tak się mocno ubierać oficjalnie. Jeszcze tylko tydzień i idę na L4 jupii
-
Sarcia
Ja chcę jeansy
pierwsza ciążę przechodziłam w leginsach ale to była zima wiec do nich wszystko pasowało
A latem do jeansów chce swoje bluzki ubierać. ..do leginsow nie da rady
Nerwy mam na samą myśl wiec trochę minie zanim kupie. Polatam jeszcze w tych nieciazowych -
Poza tym w Gorzowie te wszystkie sieciowe nie mają działu dla mam (są 2 galerie )i albo mam szukać poznań szczecin albo online
i dałabym nawet te 200 zł ale żeby móc je przymierzyć o super dopasować
A jak zacznę bawić się w zwroty to cała ciąża minie -
AJrin wrote:Hej ja będę kupować właśnie teutonie be you oglądałam 2 razy no i mi przypadł do gustu ale bez fotelika biore 2 w 1 a fotelik maxi cosi
Ale te wózki bardzo mi się podobają. -
Madziuuuula Teutonia be you ma możliwość montażu kół terenowych i tą wersje my bierzemy ja też mam zamiar śmigać po lesie i terenach. No i koła są skrętne i blokowane.