WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamcia, nooo jak chcesz typowo jeansy to faktycznie najlepiej przymiefzyc bo getry mozna kupic niemalze w ciemno
ja na lato kupie sobie jakas spódnice i sukienke i tez getry z tym ze takie rybaczki 3/4 ez nie przeswitujace, ktore mi do wszystkiego beda pasowac
bo kupuje tylko czarne
-
nick nieaktualny
-
Sarcia
Mi jest bardzo wygodnie w leginsach sprzed ciąży - takie noszę
Kupiłam ciążowe ale lepsze te pierwsze
Ale chciałabym ponosić koszulki, trampki a to tylko do jeansów
Pomarudze Pomarudze o ciąża miniepojutrze może się zbiorę - jutro usg wiec będzie stres
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Ja to jeszcze nie mogę zebrać się w sobie żeby w końcu kupić te spodnie online. Nie mam natchnienia na sprawdzanie rozmiarowki (spodnie sprzed ciąży ściągam bez rozpinania )żeby w żadnej sieciowce nie było działu dla ciężarnych!
Faktycznie ciężko znaleźć takie działy w sieciówce, sama jechałam dzisiaj do pobliskiego miasta, żeby kupić bo tylko tam są takie działy i to wcale nie duże jak się okazało, a większość ciuchów leży fatalnie.
Czekam aż dojdą spódniczki i liczę na to, że będa dobre.. i mam nadzieję, że to starczy, resztę jakoś muszę dać rady, bo szkoda za dużo ciążowych ciuchów kupować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 14:37
-
Jotc wrote:W czwartek mieliśmy usg połówkowe, potwierdził nam się synek
Wszystko w porządku, tylko duży jak na swój wiek - waga prawie 500g!
matko obym ja nie miałam ciązowej cukrzycy. Krzywą u mnie lekarz chce zrobić dopiero po 24 tygodniu. teraz mowi, że za wczesnie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPirelka, masz racje ze za duzo ciazowych ciuchow kupowac to nie ma sensu
bo pozniej sie nie przydadza a przeciez na nastepny rok latem bedziemy laski wiec kto bedzie myslal o ciuchach w rozmiarze 42 prawda
mmargol, _izunia_, pirelka lubią tę wiadomość
-
Pirelka
Już nawet rozważam zakup zwykłych jeansów ciążowych na allegro bo są dużo tańsze (70 zł )i podają wymiary spodni
Ale jeszcze pomyślę
Sarcia
W pierwszej ciąży tak pozytywnie myślałam...przecież było niemal książkowo
Wiec ten mój strach jest juz silniejszy ode mnie
Czasem sobie myślę że może gdybym tak lekarzom nie wierzyła ze jest dobrze coś by jednak w ciąży znaleźli. ..ale tego nigdy się nie dowiem -
sarcia123 wrote:Pirelka, masz racje ze za duzo ciazowych ciuchow kupowac to nie ma sensu
bo pozniej sie nie przydadza a przeciez na nastepny rok latem bedziemy laski wiec kto bedzie myslal o ciuchach w rozmiarze 42 prawda
Hahaha
Ja bez ciąży noszę 42-44
-
Madziuuuula wrote:Ajrin masz może gdzieś linka do dobrze opisanej be you, bo znalazłam na bobo wozki, ale tam nie ma info, że koła mozna wymienc.
http://www.teutonia.com/pl/configurator.html
Mozna zrobic konfiguracje ale tam nie ma tych dodatkowych kół ja byłam w sklepie i sprzedawca polecal i dał katalog gdzie wszystko ladnie opisane. -
nick nieaktualnyMysza dzieki wielkie, no bol byl okropny, na szczescie ten zastrzyk pomogl. Bakterii zadnej na razie nie ma, mam sie obserwowac, oby nic sie gorszego nie rozwijalo. Na razie nic nie boli, ten zastoj jest maly, wiec jest szansa, ze sie nie nasili to wszystko. Wspolczuje Ci, bo wiem co to znaczy, ale damy rade, musimy dla maluszkow
mysza0406 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle pysznego kapuśniaczka zjadłam
mniam mniam teraz poleżę, odpocznę po obiadku.... o ile córcia mi da he he
ja po pierwszej ciąży mam legginsy ciążowe 2 szt, spódnicę krótką i długą... sukienki, więc teraz może się skuszę na jakieś szorty czy rybaczki -
nick nieaktualnyKamcia nie martw sie ja tez
ale odrobina dobrego humoru nam nie zaszkodzi haha xD ja sie najgorzej boje tego ze teraz 5 miesiac a u mnie 2 kg na plusie,od poczatku ciazy a boje sie za za miesiac zaczne przybierac i ze znow brzuch w paski bede kidc jak po 1 ciazy
a startowalam z aaga 77,8 a teraz waze 79,6 jak sloooon normalnie
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
Kupilam sukienkę na slub
.
jestem zadowolona.
Z zachcianek tomam ciąg na grapefruityno mogłabym non stop jesc.
Jutro idę oddać krew i żółty kubeczek.
Udało mi sie nagrać jak młody kopie i wysłałam filmik rodzicom.
Nagrałam tez jednostronny skurcz macicy. Chyba w sumie, bo nie wiem co to.
Pokaże lakarzowi w pt zdjęcie
Wrzucam link dla chętnych, bez miniaturki, bo nie każdy moze chcieć
http://images76.fotosik.pl/603/416809afb2bfbfdemed.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 15:23
Dzierzba, AJrin, żabka04, mmargol, bbeczka91, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlfenstein nie się wydaje że nie jest to skurcz ale dziecko się wypieło
Ale ja się nie znam bo ja skurczy nie miałam. Teraz taka gulka mi wychodzi raz na górze raz na dole a obok miekko jest i u lekarza też tak miałam i pokazałam dr i mówie do niego że twardnieje mi brzuch. Nie musze mówić że się śmiał i powiedział że to dziecko się wypięło. A sukienka bardzoo ładna!