X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, posmialam sie do lez z tego zdjecia :D pelen dystans i poczucie humoru uwielbiam takich ludzi :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    u mnie najgorzej, że nie wiem w co ubierać dziecko na spacerki, kombinezon na zimę kupię chyba dopiero jak się Filip urodzi, żeby nie kupić za dużego. Nadal szukam idealnego łóżeczka, jak już znajdę coś w rozsądnej cenie okazuje się że ma jakiś mankament np brakujący szczebelek lub jest ono bez szuflady :/

Mnie wkurzało, że używane sprzedają z materacem ( i cena jak za nowy wtedy wychodzi), a chciałam materac nowy. Ostatecznie kupiłam to http://www.sklep-tosia.eu/klups-safari-zyrafka_p1477, a do tego komodę z przewijakiem: http://www.sklep-tosia.eu/klups-safari-zyrafka_p1378. Chyba taniej nie ma, a jeszcze można się u nich targować, ja trochę poobniżałam te ceny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez szaleje w brzuszku, wlasnie nagralam filmik dla meza jak mi faluje brzuchol :D

Za to po wczorajszej wizycie jestem zestresowana porodem :p byly chyba z 4 kobiety rodzace, kazda musiala swoje odczekac, srednio 4h, masakra, co tam, ze wody odeszly :/
    Zaczelam czytac o porodowkach w moim miescie i okolicy i jest jeszcze gorzej.
    Chyba trzeba zdac sie po prostu na zywiol, ehh :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Mnie wkurzało, że używane sprzedają z materacem ( i cena jak za nowy wtedy wychodzi), a chciałam materac nowy. Ostatecznie kupiłam to http://www.sklep-tosia.eu/klups-safari-zyrafka_p1477, a do tego komodę z przewijakiem: http://www.sklep-tosia.eu/klups-safari-zyrafka_p1378. Chyba taniej nie ma, a jeszcze można się u nich targować, ja trochę poobniżałam te ceny.
    mnie też to denerwuje! czasem sprzedają bez lub spuszczają trochę z ceny, ale wtedy porównywalny koszt do nowego łóżeczka, więc zobaczę jeszcze czy nie zamówię w sklepie, ale chciałabym pomacać czy oby na pewno stabilnie stoi :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    mnie też to denerwuje! czasem sprzedają bez lub spuszczają trochę z ceny, ale wtedy porównywalny koszt do nowego łóżeczka, więc zobaczę jeszcze czy nie zamówię w sklepie, ale chciałabym pomacać czy oby na pewno stabilnie stoi :P
    ten mój już złożony, komoda też, a wstawię foto:)
    Stoi stabilnie, myślę, że może się trochę farbka ścierać, może nie ekstra jakość, ale jak dla mnie wystarczające, swoje funkcje spełni.

a7271514e15eae2bmed.jpg

AJrin, Dzierzba, nick nieaktualny, claudiuszek, _izunia_, Pysiaczek89, martta lubią tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam sie udalo za 100 w dobrym stanie same łóżeczko kupić a materac już osobno dokupiliśmy.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziula piękne mebelki :-)

Wrócilam z przedszkola z córka po drodze spaliłam 4 delicje porzeczkowe mniammmmmm pyszne całe opakowanie bym zjadła jakbym mogła oczywiście :-)
    Zastałam w skrzynce mini paczuszkę z Bebiklubu
    Żałosna ta okładka na książeczkę nie podoba mi się:-(

Sarcia mój wola na mnie kulko :-) w żartach oczywiście

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wejdźcie sobie na gazetkę KIK
    przedostatnia strona !
    Jakie piękne ubranka na lato dla maluszków <3
    własnie przeglądam gazetkę

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie po wizycie połówkowej :)
    Hania wazy 428g :):):)
    Generalnie jest bardzo duża jak na swój wiek - praktycznie wszystkie pomiary wskazywały powyżej 22 Tyg:
    BPD - 5,38 cm
    AC - 15,72 cm
    FL - 3,8 cm
    Warunki do badania określone jako trudne ze względu na ruchliwość małej ;) nie sposób było za nią nadążyć - pani dr. jak to określiła: muszę ja gonić ;)
    Ułożenie główkowe, łożysko na tylnej ścianie. Wszystko w najlepszym porządku.
    Filmik nagrany, wiec pamiątka bedzie :)
    A tu podrzucam Wam fotkę mojego słodkiego zawartego noska (hmmmm, ciekawe po kim??):
    75e46bd8c47572e4med.jpg

bbeczka91, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kamciaelcia, AJrin, Malutka92, mychakruszyna, nick nieaktualny, Dzierzba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mmargol, Anulka01, claudiuszek, _izunia_, A_n_k_a_80, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska
    Super wiadomość, piękne zdjęcie i naprawdę spora dziewuszka ;-) moja córcia w tym samym tygodniu 350 g ;-)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękny nosek AniaLewnadowska

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska faktycznie duża, moja w 22+5 ważyła 470g. ;) Ale nosek faktycznie mega słodki ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też zostały do zaplombowania 2 siódemki i z głowy :) no ale jeden muszę wyrwać, najpierw do chirurga czy rwać teraz czy po porodzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 17:50

• AISAK Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się brzuch ciągle spina... Ah.. Dodatkowo mały jest dziś mega aktywny. Strasznie wrecz. Co chwile siku latam. 2-latka juz w domu po żłobku wiec muszę ja ogarnąć. Maz w delegacji, a ja całymi tyg sama. Dobrze ze za 2 dni wizyta i mam nadzieje ze te skurcze to tylko przepowiadając. Z Hania to miałam takie w 36tc. Mam nadzieje ze te wielowodzie zniknie.

Super brzuszki! Super wyprawki! Super wiadomości po wizytowe. Kciuki za dobre samopoczucie tych chorujących i szpitalnych.

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O maaatko odlaczcie mi Internet bo za chwilę mi braknie kasy na życie przez te zakupy w necie dla maluszka :P ale te rzeczy są takie słodkie ze się nie da nie kupić :P same zobaczcie w czym moj maly przystojniacha będzie się nosił:P za całe 15zl z przesyłką na olx:)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d52c1d870f13.png

bbeczka91, mmargol, nick nieaktualny, claudiuszek, _izunia_, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Sophia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Już to kiedyś wrzucałam :P

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d8fd0e24c35.jpg :P ten avatar by się zgadzał :P
    to i ja sobie taki ustawie

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam w aptece żel usg za całe 6.99 zł :D juz nie dam się podejść Piotrusiowi. Jak będzie chciał mamę straszyć bez wahania zalacze sprzęt :D żelu nie zabraknie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela ha ha ha super avatar :-D
    Malutka mi plomb nie wymienia, bo nie ma potrzeby. Ale wyrwać raczej.powinnam w ciąży, bo od tego największe ryzyko zakażenia dziecka, szczególnie przy porodzie sn. Ja.biorę leki rozrzedzajace krew, ale będę miała zamienione z acardu na clexan i spoko. Co prawda czeka mnie cc, więc ryzyko znikome, ale postaram się wyrwać.

• Malutka92 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia tez biore acard,a chcialam w ciazy tez wyrwac i nici z tego,moze prywatnie gdzieś pojde to mi ktos wyrwie :-)

‹‹ 924 925 926 927 928 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ