X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, posmialam sie do lez z tego zdjecia :D pelen dystans i poczucie humoru uwielbiam takich ludzi :)

Angela89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:13

violett lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    u mnie najgorzej, że nie wiem w co ubierać dziecko na spacerki, kombinezon na zimę kupię chyba dopiero jak się Filip urodzi, żeby nie kupić za dużego. Nadal szukam idealnego łóżeczka, jak już znajdę coś w rozsądnej cenie okazuje się że ma jakiś mankament np brakujący szczebelek lub jest ono bez szuflady :/

Mnie wkurzało, że używane sprzedają z materacem ( i cena jak za nowy wtedy wychodzi), a chciałam materac nowy. Ostatecznie kupiłam to http://www.sklep-tosia.eu/klups-safari-zyrafka_p1477, a do tego komodę z przewijakiem: http://www.sklep-tosia.eu/klups-safari-zyrafka_p1378. Chyba taniej nie ma, a jeszcze można się u nich targować, ja trochę poobniżałam te ceny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez szaleje w brzuszku, wlasnie nagralam filmik dla meza jak mi faluje brzuchol :D

Za to po wczorajszej wizycie jestem zestresowana porodem :p byly chyba z 4 kobiety rodzace, kazda musiala swoje odczekac, srednio 4h, masakra, co tam, ze wody odeszly :/
    Zaczelam czytac o porodowkach w moim miescie i okolicy i jest jeszcze gorzej.
    Chyba trzeba zdac sie po prostu na zywiol, ehh :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Mnie wkurzało, że używane sprzedają z materacem ( i cena jak za nowy wtedy wychodzi), a chciałam materac nowy. Ostatecznie kupiłam to http://www.sklep-tosia.eu/klups-safari-zyrafka_p1477, a do tego komodę z przewijakiem: http://www.sklep-tosia.eu/klups-safari-zyrafka_p1378. Chyba taniej nie ma, a jeszcze można się u nich targować, ja trochę poobniżałam te ceny.
    mnie też to denerwuje! czasem sprzedają bez lub spuszczają trochę z ceny, ale wtedy porównywalny koszt do nowego łóżeczka, więc zobaczę jeszcze czy nie zamówię w sklepie, ale chciałabym pomacać czy oby na pewno stabilnie stoi :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    mnie też to denerwuje! czasem sprzedają bez lub spuszczają trochę z ceny, ale wtedy porównywalny koszt do nowego łóżeczka, więc zobaczę jeszcze czy nie zamówię w sklepie, ale chciałabym pomacać czy oby na pewno stabilnie stoi :P
    ten mój już złożony, komoda też, a wstawię foto:)
    Stoi stabilnie, myślę, że może się trochę farbka ścierać, może nie ekstra jakość, ale jak dla mnie wystarczające, swoje funkcje spełni.

a7271514e15eae2bmed.jpg

AJrin, Dzierzba, żabka04, claudiuszek, _izunia_, Pysiaczek89, martta lubią tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam sie udalo za 100 w dobrym stanie same łóżeczko kupić a materac już osobno dokupiliśmy.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziula piękne mebelki :-)

Wrócilam z przedszkola z córka po drodze spaliłam 4 delicje porzeczkowe mniammmmmm pyszne całe opakowanie bym zjadła jakbym mogła oczywiście :-)
    Zastałam w skrzynce mini paczuszkę z Bebiklubu
    Żałosna ta okładka na książeczkę nie podoba mi się:-(

Sarcia mój wola na mnie kulko :-) w żartach oczywiście

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wejdźcie sobie na gazetkę KIK
    przedostatnia strona !
    Jakie piękne ubranka na lato dla maluszków <3
    własnie przeglądam gazetkę

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie po wizycie połówkowej :)
    Hania wazy 428g :):):)
    Generalnie jest bardzo duża jak na swój wiek - praktycznie wszystkie pomiary wskazywały powyżej 22 Tyg:
    BPD - 5,38 cm
    AC - 15,72 cm
    FL - 3,8 cm
    Warunki do badania określone jako trudne ze względu na ruchliwość małej ;) nie sposób było za nią nadążyć - pani dr. jak to określiła: muszę ja gonić ;)
    Ułożenie główkowe, łożysko na tylnej ścianie. Wszystko w najlepszym porządku.
    Filmik nagrany, wiec pamiątka bedzie :)
    A tu podrzucam Wam fotkę mojego słodkiego zawartego noska (hmmmm, ciekawe po kim??):
    75e46bd8c47572e4med.jpg

bbeczka91, żabka04, Kornelia85, Magdziulla, kamciaelcia, AJrin, Malutka92, mychakruszyna, Angela89, Dzierzba, alinka, violett, mmargol, Anulka01, claudiuszek, _izunia_, A_n_k_a_80, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska
    Super wiadomość, piękne zdjęcie i naprawdę spora dziewuszka ;-) moja córcia w tym samym tygodniu 350 g ;-)

AniaLewandowska lubi tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękny nosek AniaLewnadowska

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska faktycznie duża, moja w 22+5 ważyła 470g. ;) Ale nosek faktycznie mega słodki ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też zostały do zaplombowania 2 siódemki i z głowy :) no ale jeden muszę wyrwać, najpierw do chirurga czy rwać teraz czy po porodzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 17:50

• AISAK Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się brzuch ciągle spina... Ah.. Dodatkowo mały jest dziś mega aktywny. Strasznie wrecz. Co chwile siku latam. 2-latka juz w domu po żłobku wiec muszę ja ogarnąć. Maz w delegacji, a ja całymi tyg sama. Dobrze ze za 2 dni wizyta i mam nadzieje ze te skurcze to tylko przepowiadając. Z Hania to miałam takie w 36tc. Mam nadzieje ze te wielowodzie zniknie.

Super brzuszki! Super wyprawki! Super wiadomości po wizytowe. Kciuki za dobre samopoczucie tych chorujących i szpitalnych.

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O maaatko odlaczcie mi Internet bo za chwilę mi braknie kasy na życie przez te zakupy w necie dla maluszka :P ale te rzeczy są takie słodkie ze się nie da nie kupić :P same zobaczcie w czym moj maly przystojniacha będzie się nosił:P za całe 15zl z przesyłką na olx:)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d52c1d870f13.png

bbeczka91, mmargol, violett, claudiuszek, _izunia_, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Sophia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Już to kiedyś wrzucałam :P

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d8fd0e24c35.jpg :P ten avatar by się zgadzał :P
    to i ja sobie taki ustawie

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam w aptece żel usg za całe 6.99 zł :D juz nie dam się podejść Piotrusiowi. Jak będzie chciał mamę straszyć bez wahania zalacze sprzęt :D żelu nie zabraknie

Ksosia lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela ha ha ha super avatar :-D
    Malutka mi plomb nie wymienia, bo nie ma potrzeby. Ale wyrwać raczej.powinnam w ciąży, bo od tego największe ryzyko zakażenia dziecka, szczególnie przy porodzie sn. Ja.biorę leki rozrzedzajace krew, ale będę miała zamienione z acardu na clexan i spoko. Co prawda czeka mnie cc, więc ryzyko znikome, ale postaram się wyrwać.

• Malutka92 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia tez biore acard,a chcialam w ciazy tez wyrwac i nici z tego,moze prywatnie gdzieś pojde to mi ktos wyrwie :-)

‹‹ 924 925 926 927 928 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ