WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Spokojnie słoniątko to ze mnie mam 88,5
ale grunt, że mały rośnie, tarczyca ok, cukrzycy nie mam morfologia prócz stano zapalnego też ok. Jadam raczej zdrowo i ćwicze no cóż tak już mam będe walczyć po ciąży teraz postanowiłam sie tym nie przejmować.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja mama tez powiedziała, ze to moze dziecko.
Jesli to prawda to upodabalo sobie prawa strone
A twardy jest brzuch od spojenia aż po pępek(nie jakaś jedna kulka- np.glowka) i po chwili mija.
Troche sie jaram, a troche sie stresuje tym ślubem. Wesela nie bedzie. Tylko obiad na 25 osób.
Mieliśmy czekać spokojnie na dziecko i dopiero załatwiać.
Ale w koncu zdecydowaliśmy, ze chcemy juz.
-
nick nieaktualnyNajwazniejsze to do swojej wagi podchodzic z dystansek, chociaz powiem wam ze najgorsi w tym wszysykim sa, faceci, bo to sa uparte barany i mysla ze po 2 ciazach czlowiek bedzie wazyl 55 kg i mial figure top modelki, a przynajmniej moj maz tak mysli ehh najwidoczniej trafil mi sie glupi maz
bo ciagla gada ze jestem kwadratowa albo zebym sie nie objadala bo za duzo przytyje...ja juz mu raz powidzialam ze jak chce miec w domu szkape z wybiegu to droga wolna, ja jestem normalna kobieta urodzilam 1 dzicko zaraz urodze drugie i mam prawo odstawac wygladem od zolowki swiatowych top modelek prawda
a ten ci powie ze faceci sa wzrokowcami no nic tylko wziac i chlasnac takiego w leb
AJrin, bbeczka91, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Angela zgodnie z avararem domyslam sie ze jestes filigrsnowa blonfynka, a nie zadnym sloniatkiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d8fd0e24c35.jpgten avatar by się zgadzał
sarcia123, AJrin, żabka04, _izunia_, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Kobietki, ja czytam na bieżąco, ale mało się udzielam. Jestem już na l4, na którym się miałam nudzić i nie mogę tej nudy znaleźć. Po małym remoncie sprzątania, porządkowania końca nie widać.
Ładne brzuszki i Wasze Maluchy. Niech wszystkie zdrowo rosną.
Tak oglądam Wasze wyprawki..,ja kupiłam najdroższe rzeczy wózek, fotelik, łóżeczko, materacyk, kołderkę, komodę, bujaczko-leżaczek kilka pierdułek. A reszta leży u mnie. Na razie czekam na potwierdzenie, że zus zapłaci mi tyle ile liczyłam:)
violett wrote:Co do wozkow, ja corqz mocniej mysle czy xlander xmove czy Lupo comfort. Lupo ma swietne opinie, ale czy ktoras z Was kojarzy go moze?
Violett ja się namacałam sporo wózków, testowałam, przeczytałam internet i wybrałam Lupo Comfort, stoi bryka już u mnie w pokoju jeśli masz jakieś pytania to dawaj. Ma on plusy i minusy jak każdy, ale pod względami na jakie ja patrzyłam najlepszy wybór! Dokupiłam do niego fotelik Maxi Cosi Citi z adapterami.kamciaelcia, violett lubią tę wiadomość
-
sarcia123 wrote:Te wozki teutonia to tez widze ladnie kosztuja w przedziale 3-4 tysiace, ja za swoj dalam 1800 zl i myslalam ze na wozek to rozsadna cena
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Magdziulla
Pedzisz kobitoale ten czas leci
ha tez zaraz smoczki kupię
Ale z ubrankami leżę całkiem. Wypatrzyłam jedną sensowną aukcję i spróbuję ustrzelić, widzę, że też tak dużo z Nas działa. Problem, że większość aukcji to ciuchy letnie, udało mi się znaleźć jedną zimową. -
nick nieaktualnyu mnie najgorzej, że nie wiem w co ubierać dziecko na spacerki, kombinezon na zimę kupię chyba dopiero jak się Filip urodzi, żeby nie kupić za dużego. Nadal szukam idealnego łóżeczka, jak już znajdę coś w rozsądnej cenie okazuje się że ma jakiś mankament np brakujący szczebelek lub jest ono bez szuflady
-
Magdziulla wrote:A już tak mam, że muszę dla spokoju własnego:) ale też mamy jeszcze przed tym terminem dwa bardzo duże wydatki: ślub siostry męża (ok1,5tys, no i zakup łóżka ok2tys). Tak się nałożyło wszystko. Więc szukałam promocji, targowałam się i naprawdę dużo to dało mi oszczędności!
Ale z ubrankami leżę całkiem. Wypatrzyłam jedną sensowną aukcję i spróbuję ustrzelić, widzę, że też tak dużo z Nas działa. Problem, że większość aukcji to ciuchy letnie, udało mi się znaleźć jedną zimową.
JA AKURAT CIUCHY MAM JUZ NA JAKIEŚ 95 %