WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzierzba po cc, nie pozwola ci ubrac pizam muszisz moec koszule, i najlepiej jednorazowe majtki siaeczkowe, i tak przez 1 dobe blizna masz calkowicie zaklejona ale musisz miec swobode ruchow, no a oczyszczanie normalnie tak samo leci krew jak po sn, duze wkladki na gacie i tyle
-
nick nieaktualnyAnulka.... no wlasnie nie wiem koedy mnie stad wypuszcza ;/ jeszcze tego obchodu smiesznego nie bylo, pewnie za godzine beda sie paletac... do jutra napewno zostane bo na wyniki posiewu moczu musze czekac ktory pewnie najszybciej bedzie jutro rano, no chyba ze nie ma bakterii to moze dzis mi cos powiedza madrego, to dam zaraz znac
-
Dzięki jeszcze raz dziewczyny.
Kamcia dresy dresami ale mi to o wygodę chodzi. Kupie koszule. Sarcia te gacie z siatki już kupiłam wcześniej bo szkoda mi bielizny i dzięki za info bo naprawdę nie miałam pojęcia jak to wygląda z oczyszczaniem macicy po cc.
-
dzierzba
niektóre w dresach po domu lubia latać
a później to tylko koszule
ja miałam 3
a majtki tylko siateczkowe wielorazowe mój szpital preferowal(niby lepiej oddychaja i sie zakładaja niz te jednoazowe-mnie dosłownie ubierała położna)
ale te siateczkowe uzywałam sama jako jednorazowe
a potem po domu w nich latałam
podpaska na czymś musiała sie trzymać -
nick nieaktualny
-
Dzierzba ja miałam i koszulę u piżamę. Zakładałam koszulę bo wygodniej przy karmieniu, ale do niej getry. Nikt mi nie zwrócił uwagi. Jedynie guma musi być dużo wyżej niż cięcie. Przecież gacie też mają gumę
ja nie znoszę koszul, więc bez getrow by nie przeszło
U mnie oczyszczanie trwało krótko ze 3 dni, wkładka jak materac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia masz racje
Z tym ze ja wielorazowych nie chcialam do szpitala, bo wiadomo ze czasami wklad sie przesunie i gacie sa kolorowemi te jednorazowki sie sprawdzily, zdjelak wywalilam i po sprawie
Dzierzba akurat cc mialam to chocoaz poge podpowiedziecno i przez 1 dobemdzie i do karmienia ci przywoza i zabieraja, jestem pod cewnikiem podlacOna, i dostajesz kroplowki ja dostawalam zasttzyk w brzuch i w posladek jeszcze, no i nie mozna glowy podnosic ttzeba lezec jak kolek , no i plzniej przychodzi polozna ktora pomaga ci wstac i trzeba chwile pochodzic
, no i ja lezalam 3 doby po cc w szpitalu
-
Witam się z łóżka
Wczoraj po 21 pojechaliśmy na zakupy do Auchan i nie ma to jak głodnym jechać i wydać prawie 500zl na jedzenie....MASAKRA ! A w lodówce to co zawsze
Oczywiście nie mogłam przejść obojętnie obok działu dziecięcego i zaś kupiłam maluchowi rzeczy. Stwierdziłam że mój mąż to mega sknera! Ciągle mi mówi że nie chce żeby nasz syn chodzil w używanym a wczoraj chciałam kupić bluzeczki po 8 zl...to stwierdził -może beda gdzieś taniej.... Normalnie na głowę upadł. Chyba czas otrzeźwić umysł mezulkowi i zabrać go np do reserved i pokazać ceny...bo chciałby ubierać dziecko modnie ale najlepiej za darmo.
Zaraz wam pokażę moje wczorajsze skarby:P
Byla też wanienka anatomiczna z odpływem za 38zl:) ale co usłyszałam? - może znajdziemy taniej... -
nick nieaktualnyMycha chyba wiekszosc facetow maja takie chore zagrania, moj maz tez co ja mowie ze jest do kipienoa, to coagle gada ze mam sprawdzic czy po 1 corce sie nie nadaje jezcze do noszenoa xD no kurde ja mu powiedzilam bedziw syn i bedzie mial rzeczy dla chlopca a nie dla dz7ewczynki, wkrzylam sie i 5 rwklamowek ciuchow po mojej corce aprzedalam i powiedziałam mu ze ani slowa wiecwj na ten temat, i kupie to co uznam za stosowne i niw ma mi tu gadac, bo biedni nie jestesmy, a czlowiek im wiecej ma tym jest bardziej skapy, a moj maz twierdzi ze ja bez namhslu ide i wydaje, to mu powiedzialam ze po to pracuje zeby wydawac i koniec tematu
mychakruszyna, Kornelia85, Dzierzba, żabka04, _izunia_, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość