WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzierzba dziekuje za info o wozku:)
Ja sama nie doswiadczylam, sugerowalam sie tylko opiniami rodzicow blizniakow ktorych znam.
Osobiscie bardziej podobaja mi sie te szerokie, ale widze jak jest u nas na osiedlu, gdzie ludzie z aut czuja sie jak Panowie zycia i parkuja na chodnikach:/
W kazdym razie kto wie czy informacje nie przyda mi sie na przyszlosc
Ponowie pytanie czy komus jeszcze napina sie brzuch i czuje przy tym dyskomfort (nie bol)?
Dzierzba lubi tę wiadomość
-
alinka wrote:Dzierzba A gdzie planujesz rodzić? W matce polce?
-
nick nieaktualnyWitam się ze śniadankiem,
Co do mojego brzucha, chyba odkryłam przyczynę... myślę, że za dużo jedzenia... wczoraj mniej jadłam, mniej słodkiego, zdrowiej..i dzisiaj rano górna fałdka mniejsza...więc to pewnie żołądek i jelita. A tak je naciągnęłam od ostatniego dogadzania sobie, że nad ranem myślałam, że padnę z głodu ;P ale nie podjadłamchociaż wklęśnięcie nadal jest w pęku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 10:10
-
Ksosia wrote:Dzierzba dziekuje za info o wozku:)
Ja sama nie doswiadczylam, sugerowalam sie tylko opiniami rodzicow blizniakow ktorych znam.
Osobiscie bardziej podobaja mi sie te szerokie, ale widze jak jest u nas na osiedlu, gdzie ludzie z aut czuja sie jak Panowie zycia i parkuja na chodnikach:/
Ponowie pytanie czy komus jeszcze napina sie brzuch i czuje przy tym dyskomfort (nie bol)? -
kamciaelcia wrote:
czyli bede znów bała sie lewatywyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 10:07
kamciaelcia, Macioszczyczka, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam kota artystke nie bylo mnie tylko 2 godziny a ty prosze co za pajeczyna i rozpoerdziel.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b08e3442a3f1.jpg -
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Wolałabym madurowicza bo mam kawałeczek i dobrze wspominam pobyt. Mój gin się boi, że z madurowicza mnie odeślą bo mają mało miejsc ale skierowanie powiedział, że mi tam napisze. On ma kogoś w matce polce podobno ale dla mnie to taki moloch, że boję się, że będę tam jak kura na fermie drobiu traktowana.
Mi w szkole rodzenia przy zdrowej ciąży też odradzali matkę polke. Podobno tam jak na linii produkcyjnejja planuję urodzić w salve na NFZ, ale jeszcze nie dzwoniłam do nich jak to zrobić
-
alinka wrote:Mi w szkole rodzenia przy zdrowej ciąży też odradzali matkę polke. Podobno tam jak na linii produkcyjnej
ja planuję urodzić w salve na NFZ, ale jeszcze nie dzwoniłam do nich jak to zrobić
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Dzierzba dziekuje za info o wozku:)
Ponowie pytanie czy komus jeszcze napina sie brzuch i czuje przy tym dyskomfort (nie bol)?
Mi się napina tak ze 3 razy w ciągu dnia i ciągnie do przodu i jest twardy. Ale nic mnie wtedy nie boli, tylko mi śmiesznie ciężko i duszno.