WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymagdalena1991 wrote:Jakie laktatory kupujecie?
Oglądałam, patrzyłam i kupuje ręczny z Canpola lub BabyOno.
Dzisiaj wściekłam się na naszą służbę zdrowia. Miałam iśc z Filipem na szczepienie. Zaprowadziłam go do przedszkola i poszłam go zapisać na popołudnie, a babka mi powiedziała, że maluchy tylko od rana i mogę do 9.30 przyjść. (Jakby nie mogły mi powiedzieć tego wczoraj, jak byłam się o to pytać). Ale mało tego. Poleciałam po Filipa do przedszkola, żeby go zwolnić na chwilę, wracam do lekarza i okazało się, że z poprzedniej przychodni nie przesłali jeszcze karty szczepień ( a 2 lata temu mieli to zrobić). Myślałam, że z wściekłości się popłaczę. Jeszcze wszędzie tak leciałam, że co chwila łapała mnie kolka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzierzba wrote:Wiesz aż z ciekawości się tam przejadę po info odnośnie bliźniąt. Choć średnio mi się widzi płacić za cc. Słyszałam że to dobra placówka ale mój gin mówił, że bliźniaki przyjmują tylko w madurowiczu i CZMP. No nie zaszkodzi sprawdzićMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
alinka wrote:Tak, oni póki co sami go sobie przyznali
zatwierdzone może zostać dopiero jak podpiszą kontrakt z NFZ
Dla mnie warunki mogą być byle jakie ale najważniejsze by dzieci ratowali w razie czego a nie wozili nie wiadomo gdzie.
-
kamciaelcia wrote:Sarcia
Caly zus. ..ja czekam na termin sprawy w sądzie z zusemWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 10:46
-
nick nieaktualny
-
ja mysle nad wojewodzkim. moj lekarz prowadzacy tam pracuje.
a laktator nie mam pojecia jaki wybrac.
mysle ze na poczatek kupie jakis reczny zeby wgl sprawdzic czy mam pokarm itp a pozniej pomysle nad elektrycznym. jak elektryczny to raczej madelaJajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Wiesz aż z ciekawości się tam przejadę po info odnośnie bliźniąt. Choć średnio mi się widzi płacić za cc. Słyszałam że to dobra placówka ale mój gin mówił, że bliźniaki przyjmują tylko w madurowiczu i CZMP. No nie zaszkodzi sprawdzić
Oni nie mają płatnych porodów. Wszystko za darmo, ale problem jest taki ze bez kontraktu przyjmują porody tylko już z zaczeta akcja. Nie można się umówić wcześniej na planowany termin cesarski. I tu właśnie mój problem, bo wiem że mnie ze względu na miesniaki mam mieć cięcie -
alinka wrote:Oni nie mają płatnych porodów. Wszystko za darmo, ale problem jest taki ze bez kontraktu przyjmują porody tylko już z zaczeta akcja. Nie można się umówić wcześniej na planowany termin cesarski. I tu właśnie mój problem, bo wiem że mnie ze względu na miesniaki mam mieć cięcieMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
alinka wrote:Oni nie mają płatnych porodów. Wszystko za darmo, ale problem jest taki ze bez kontraktu przyjmują porody tylko już z zaczeta akcja. Nie można się umówić wcześniej na planowany termin cesarski. I tu właśnie mój problem, bo wiem że mnie ze względu na miesniaki mam mieć cięcie
No nic i tak się tam przejadę w wolnej chwili. Na pewno nie zaszkodzi.
-
Pity się znalazły - miał je kolega który robił korektę za 2011 r. I miał to w pracy
A mąż go opierniczyl tylko dlatego że przez to ze zapomniał oddać mój miał wczoraj jazdę
Zadzwonił ze mam być spokojnaAnulka01, żabka04, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:Sarcia123, super wieści
Ja się melduje po wizycie u internisty dał łaskawie zwolnienie do piątku! Czy wy też tak macie kurde jestem już w 24 miesiącu mam za sobą poronienie do tego stan zapalny jakiś ropień na twarzy i antybiotyk a oni łaskawie na 3 dni mi wypisują!
Co do laktatorów temat bardzo mnie interesuje. Sama nie wiem jaki wybrać chce elektryczny zastanawiam sie nad tommee tippee bo takie chce kupic też butelki.
A tak poważnie to nie denerwuj sięPorozmawiaj o tym z gin mi od zatwierdzenia ciąży wciskała zwolnienie, ale przeczekałam najgorsze tygodnie i poszłam. Więc to zależy od lekarza i głowa do góry :*