WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Ooo zabka jestes z wroclawia,
? Ja stamtad pochodze i kilka razy w roku jestem w odwiedzinach u taty
Nie do Wrocka mam 100km.
Fajnie wybrane macie imiona a u mnie dalej dyskusja trwa i junior nie wie jak się nazywa:-)Kornelia85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dziewczyny pojadę rodzic na Zaspe awaryjnie mam Kartuzy w podobnej odległości. Mam lekarza z Zaspy i w szkole rodzenia dużo dobrego o tym szpitalu słyszałam,byłam tez tam w aptece szpitalnej na praktykach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 11:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tak dzisiaj obserwuje swoj brzuch bo od wczoraj maly takie kopniaki mi zasadza ze 1 raz w tej ciazy brzuch mi sie rusza ze golym okiem widac:) i dojarzalam aaaaaaaaaaaaa mnostwo wlosow mi uroslo na brzuchu i to czarnych w dodatku, ratuuunku !!
AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 ja wczoraj też oglądając małego wyczyny zobaczyłam ile mam długich pojedynczych włosów! Ale lini nerga jeszcze u mnie nie widać i pępek też jeszcze głęboko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tez mam wloski czarne na brzuchu, lini brak, pepek schowany. Czytalam ze dziecko jest corazbardziej ruchliwe a naprawde ja coraz rzadziej czuje ruchy. czasem az panikujeJajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
Kornelia mi też pępek po mału wypycha, jeszcze nie wyskoczył, ale widać skórę taką bez włosków taką bardzo czułą
a włoski na brzuchu jakoś dziwnie dłuższe i ciemniejsze
Jak czekałam do laboratorium w kolejce i stoję przed drzwiami już a tu nagle emeryci wstają, cała ławka i mówią, że oni sa przede mną, i to takim tonem wykłucającym się, to mówię że na ławkach wiele osób siedzi wiec ja nie wiem kto tam był, wiem tylko za która panią stoję bo pytałam kto ostani a oni oburzeni, myślałam, że mnie coś trafi, jeden facet tylko mnie później przepuścił. A na tą glukozę to nas tyle było hoho cała kanapa, 5 osób z czego 1 wymiotowała i pobrały jej po godzinie tylko.
Mysza mój mąż pochodzi z pod Kartuz i jesteśmy tam średnio co miesiącjego siostra i bratowa rodziły po 2 dzieci na Klinicznej
Kamcia współczuję i czekam na info co znowu ten lekarz wymyślił. -
nick nieaktualnymagdalena1991 wrote:ja tez mam wloski czarne na brzuchu, lini brak, pepek schowany. Czytalam ze dziecko jest corazbardziej ruchliwe a naprawde ja coraz rzadziej czuje ruchy. czasem az panikuje
Pytam ze względu na brzydko mówiąc "zasady", o jakich wspominamy na pierwszej stronie.
Jesteś dopisana do wrześniówek, ale chciałabym się upewnić -
nick nieaktualny
-
Kurde dziewczyny zamówilam materiał na allegro na pościel ochraniacz i przybornik. Będzie czarno bialo miętowo pod sypialnie no a z resztek uszyję 2 poszewki na jaski moj i męża pod kolor żeby było i może jakieś zawieszki typu serduszka czy gwiazdki na łóżeczko
Kornelia85, mmargol, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Kurde dziewczyny zamówilam materiał na allegro na pościel ochraniacz i przybornik. Będzie czarno bialo miętowo pod sypialnie no a z resztek uszyję 2 poszewki na jaski moj i męża pod kolor żeby było i może jakieś zawieszki typu serduszka czy gwiazdki na łóżeczko