X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozecie mnie wpisac na 1 strone jesli nic przeciwko nie macie ;) u mnie bedzie chlopiec Krystian :)

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ooo zabka jestes z wroclawia, :) ? Ja stamtad pochodze i kilka razy w roku jestem w odwiedzinach u taty :)

Nie do Wrocka mam 100km.:-)

Fajnie wybrane macie imiona a u mnie dalej dyskusja trwa i junior nie wie jak się nazywa:-)

Kornelia85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia napisz do Ksosi w prywatnej wiadomości :) bo ona się zajmuje wpisywaniem na pierwszą stronę. Najpierw jednak musisz ją zaprosić do przyjaciółek :) wiesz jak?
    Możesz też podać datę wizyty u gina :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziewczyny pojadę rodzic na Zaspe awaryjnie mam Kartuzy w podobnej odległości. Mam lekarza z Zaspy i w szkole rodzenia dużo dobrego o tym szpitalu słyszałam,byłam tez tam w aptece szpitalnej na praktykach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 11:41

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra
    Mówiłam ze to specyficzny lekarz! !
    Ryczalam w gabinecie i teraz w aucie. ..
    Z Piotrusiem dobrze
    Z domu już napiszę

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, co sie stalo ? Az mnie za serce scisnelo jak przeczytalam posta ze placzesz... daj znac co i jak. Dobrze ze z Piotrusiem wszysyko dobrze ro nakwazniejsze, trzymkaj sie, buziak w czolko na pociesznie :*

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia skarbie moze i dobry z tego lekarza specjalista ale jak nie ma za grosz empatii i tylko zdenerwować potrafi to juz lepiej do niego nie chodź! Napisz zaraz jak wrócisz co Ci znowu nagadał!

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak dzisiaj obserwuje swoj brzuch bo od wczoraj maly takie kopniaki mi zasadza ze 1 raz w tej ciazy brzuch mi sie rusza ze golym okiem widac:) i dojarzalam aaaaaaaaaaaaa mnostwo wlosow mi uroslo na brzuchu i to czarnych w dodatku, ratuuunku !! :)

AJrin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia pewnie to przez hormony.
    No z praniem to będzie jazda :) i jeszcze te prasowanie :( wrr jak ja nie lubię prasować :P

• AJrin Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 ja wczoraj też oglądając małego wyczyny zobaczyłam ile mam długich pojedynczych włosów! Ale lini nerga jeszcze u mnie nie widać i pępek też jeszcze głęboko.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi już pępek wypycha :P
    Jejku co za pogoda :( pranie na dwór wystawiłam to za pół godziny szybko zabierać bo zaczęło padać :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia już Cię dopisuje :)

A mam pytanie z serii adminowych, czy magdalena1991 potwierdziła ciążę?

• magdalena1991 Ekspertka

Wysłany: 18 maja 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam wloski czarne na brzuchu, lini brak, pepek schowany. Czytalam ze dziecko jest corazbardziej ruchliwe a naprawde ja coraz rzadziej czuje ruchy. czasem az panikuje

Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
    Śpijcie Aniołki [*][*]
    oar8vfxmq4zfza0s.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelia mi też pępek po mału wypycha, jeszcze nie wyskoczył, ale widać skórę taką bez włosków taką bardzo czułą ;) a włoski na brzuchu jakoś dziwnie dłuższe i ciemniejsze :(

Jak czekałam do laboratorium w kolejce i stoję przed drzwiami już a tu nagle emeryci wstają, cała ławka i mówią, że oni sa przede mną, i to takim tonem wykłucającym się, to mówię że na ławkach wiele osób siedzi wiec ja nie wiem kto tam był, wiem tylko za która panią stoję bo pytałam kto ostani a oni oburzeni, myślałam, że mnie coś trafi, jeden facet tylko mnie później przepuścił. A na tą glukozę to nas tyle było hoho cała kanapa, 5 osób z czego 1 wymiotowała i pobrały jej po godzinie tylko.

Mysza mój mąż pochodzi z pod Kartuz i jesteśmy tam średnio co miesiąc :) jego siostra i bratowa rodziły po 2 dzieci na Klinicznej :)

Kamcia współczuję i czekam na info co znowu ten lekarz wymyślił.

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalena1991 wrote:
    ja tez mam wloski czarne na brzuchu, lini brak, pepek schowany. Czytalam ze dziecko jest corazbardziej ruchliwe a naprawde ja coraz rzadziej czuje ruchy. czasem az panikuje
    Magdaleno, czy potwierdziłaś ciążę?
    Pytam ze względu na brzydko mówiąc "zasady", o jakich wspominamy na pierwszej stronie.
    Jesteś dopisana do wrześniówek, ale chciałabym się upewnić :)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosiu dawaj avatara, bo Cię nie poznaję :D

Macioszczyczka lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

Właśnie Ksosiu gdzie masz avatarek? :)

Macioszczyczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prosz bardzo! :)
    Kto powiedział, że zmiany w życiu kobiety nie mogą dotyczyć avatara? :P

agatia, Kornelia85, mychakruszyna, mmargol, żabka04, _izunia_ lubią tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziewczyny zamówilam materiał na allegro na pościel ochraniacz i przybornik. Będzie czarno bialo miętowo pod sypialnie no a z resztek uszyję 2 poszewki na jaski moj i męża pod kolor żeby było i może jakieś zawieszki typu serduszka czy gwiazdki na łóżeczko :)

Kornelia85, mmargol, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Kurde dziewczyny zamówilam materiał na allegro na pościel ochraniacz i przybornik. Będzie czarno bialo miętowo pod sypialnie no a z resztek uszyję 2 poszewki na jaski moj i męża pod kolor żeby było i może jakieś zawieszki typu serduszka czy gwiazdki na łóżeczko :)
    Sama szyjesz? :o

‹‹ 936 937 938 939 940 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ