WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymagdalena1991 wrote:moze tez pomysle nad kliniczna. strasznie sie boje ze po porodzie z malym cos moze byc nie tak. (wypluwam) dlatego jade do gdanska z tczewa
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Pity się znalazły - miał je kolega który robił korektę za 2011 r. I miał to w pracy
A mąż go opierniczyl tylko dlatego że przez to ze zapomniał oddać mój miał wczoraj jazdę
Zadzwonił ze mam być spokojna
Ot, tak mu powiedz!Macioszczyczka, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
wlasnie teraz mam dylemat, wojezwodzki moj lekarz, chociaz nie mam pewnosci ze trafie na niego przy porodzie, czy kliniczna. jakis czas temu jak bylam w gda w szpitalu odsylali z porodami do tczewa i starogardu spowodu braku miejsc, vhyba ze juz bylo duze rozwarcie itpJajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
Lodow nie mogę
Kwiaty mam często bez okazji
a buziaki na podlizywanie się były już wczoraj
Ogórki ostatnie juz z piwnicy przyniósł
Mam wielki porządek w dokumentacji i nikt mi nie wmowi ze coś mi dał skoro wiem najlepiej
Niech po prostu już to załatwi bo pieniążki się przydadzą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdalena1991
Moim zdaniem nie ma co kupować laktatora na zapas.
To jednak spory wydatek, a może wcale się nie przydać
Ale wiadomo, że przy pierwszej ciąży chce się mieć wszystkoja też tak chciałam:P
Kupiłam ręczny z Medeli plus butelkę CALMĘ z Medeli, z której leci jak z piersi matki ( czyli dziecko musi ssać, żeby leciało), nie zaburza naturalnego odruchu ssania ( ale jest droga).
Odciągnęłam raz jak szłam na wizytę kontrolną do dentysty gdzieś 2 miesiące po porodze. Mała absolutnie nie chciała z butelkipłakała i koniec.
Karmiłam piersią 13 miesięcy
Także laktator nie był potrzebny -
alinka wrote:Hmmm ciekawe. Muszę tam też zadzwonić w takim razieMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyOch, aż mam ochotę zrobić zdjęcie biura mojego mężą, którego uważałam za pedanta!
Co tam się dzieje!!!
2 razy odważyłam się posprzątać. Za pierwszym razem jeszcze "pamiątki" po byłej znalazłam. Jednak oba przypadki kończyły się jego frustracją bo "nic nie mógł znaleźć". Co jak co, ale dokumenty i bielizna u mnie jest zawsze ułożona! -
nick nieaktualny
-
chyba tez sie wtedy wstrzymam. musze sie umowic na wizyter do mojego ginekologa. zwolnienie mam do 29 wic jakos w tych okolicach pojade. na pocztku mialam 3 lekarzy, 1 prywatnie i 2 na nfz. teraz jak juz czuje ruchy maluycha jestem troche spokojniejsza i chyba pozostane przy 1 nfz i z gdanska prywatnieJajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
nick nieaktualnyJa rozmawialam z zusem bo pokusilam sie o telefon do tycj idiotow, i mi powiedzieli ze musze jak najszybciej te papiery dostac bo dopoki nie wyjasnia i nie zamkna tego postepowania to mam wstrzymany zasilek wyobrazcie sobie (pojebani) jak oni moga mi wstrzymac zasilek za kwiecien skoro ku.wa mamy zara konciec maja idioci !!! Ale gadalam z moja pracodawczynia i mowi ze wcale niw mam sie stresowac, ze to rutynowa kontrola wypelni sie im papiery odesle i niech spieprzaja
bo to ze bylam krotko zatrudniona nie oznacza ze nie moglam isc na chorobowe skoro zatrudniajac sie nie wiedzialam jeszczeo ciazy, no bo tak bylo, glupia sytuacja ale 2 dnimpo podpisaniu umowy dowiedzialam sie o ciazy i zaraz w pracy powiedzialam ze moge byc w ciazy ale to poczatek i nie wiadomo, ale nie kazali mi sie martwic wiec w zatrudnieniu pozlstalam...a zus zawsze musi wynalezc sobie jakas robote...glupie barany.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKornelia, ja tez wlzsnie sie boje sterty prania moja 4 latka tonami brudI ubrania wiadomo w przedszkolu, w domu po 100 razy sie przebiera, moze synek bedzie mniejszym modnisiem niz nasza corka
ciekawe jak tl bedzie pogodzic 2 dzieci i objac uwaga i czasem 2
-
nick nieaktualnyMiska współczuję jeszcze nie dali odp???? Weź tam dzwoń niech rusza tylki!
Sory ale z kad masz brać kasę jak jej nie masz??? Na wyprawkę ci dadzą????
Huknij tam na nich!!!!!!
Sarcia super wieści
Dasz radę jeszcze tylko dzisiaj korzystaj choćby ze spania
Pędze wam przekazać info od 27.05 promocja w biedronce dla nas yeeeee
Będą koszule i piżamy, bluzki, spodnie, rajstopy ciążowe i pościele do łóżeczka itd.
Ja się Polakami chyba na bluzkę bo wszystko już mam:-(
Idę robić obiad i spadam na Wroclaw:-)
Kornelia85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySarcia no jasne
Moje dwie koleżanki niedawno urodziły synków 1,5 tyg po terminie
a trzecia 3 tyg przed
to jest zawsze zagadka kiedy się zacznie
Kochana ja się bardzo cieszę, że jesteś z namitylko tak zapytałam
bo chciałam podpatrzeć czy znasz już płeć
i Cię nie znalazłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 11:32