WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kamciaelcia wrote:Ale teraz ruszy usg ginekologiczne wiec mężczyzn w kolejce brak
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Ja mogę tylko w matce polce albo w madurowiczu bo muszę mieć szpital III stopnia referencyjności przy bliźniakach. Oiom, oddział dla wcześniaków i takie tam
To jeszcze może będzie pro familia. Póki co pewnie nie da rady, ale w lipcu będą przyznawane nowekontrakty i może dostaną kasę z NFZ.Z tego co słyszałam to jednak obecnie najlepszy szpital w całej Łodzi, zebrali najlepszych specjalistów. Ja czekam z nadzieją ze może się uda coś tam ruszyć
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Hahah lewatywa przy porodzie to pikuś. Czujesz się jakby cię ktoś od dupy strony nadmuchał.
Mi robili kilka godzin przed więc wiadomo, że nic to nie dało. Teraz jak leżałam z babką której macicę usuwali to mówiła, że dwie strzykawy po 250 ml w nią wlali i szukała pasów na kibelku co by nie odfrunąć w kosmos za sprawą ciśnienia.
spokojnie jem płatki, czytam Twój wpis i mało brakowało a udlawilabym się że śmiechuMacioszczyczka lubi tę wiadomość
-
alinka wrote:To jeszcze może będzie pro familia. Póki co pewnie nie da rady, ale w lipcu będą przyznawane nowekontrakty i może dostaną kasę z NFZ.
Z tego co słyszałam to jednak obecnie najlepszy szpital w całej Łodzi, zebrali najlepszych specjalistów. Ja czekam z nadzieją ze może się uda coś tam ruszyć
-
nick nieaktualnyNooo po ochodzie jest widok na wyjscie do domu jutro
rano bedzie badanie posiewu moczu, no i gin powiedzial ze jutro wstepjie do domu maja mnie szykowac, juuupiii
to dzis mi sie zajeeebiscie dluzyc tutaj będzie masakra
Dzierzba, AJrin, Kornelia85, żabka04, agatia, _izunia_, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
Dzierzba wrote:Ja mogę tylko w matce polce albo w madurowiczu bo muszę mieć szpital III stopnia referencyjności przy bliźniakach. Oiom, oddział dla wcześniaków i takie tamMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia123, super wieści
Ja się melduje po wizycie u internisty dał łaskawie zwolnienie do piątku! Czy wy też tak macie kurde jestem już w 24 miesiącu mam za sobą poronienie do tego stan zapalny jakiś ropień na twarzy i antybiotyk a oni łaskawie na 3 dni mi wypisują!
Co do laktatorów temat bardzo mnie interesuje. Sama nie wiem jaki wybrać chce elektryczny zastanawiam sie nad tommee tippee bo takie chce kupic też butelki. -
Pysiaczek89 wrote:A w pro familii? Tam tez jest III stopień. Ale Ty bedziesz miała cc, a niestety pro familia nie ma podpisanego kontraktu z NFZ. Ja wlasnie nie wiem czy matka Polka, czy isc z akcja porodowa do pro familii...
-
nick nieaktualnyinzynierka wrote:Ja bym się posmiala na rozluźnienie atmosfery, ale gęby nie otworzę, bo supuchniety chomik ze mnie. Odliczam minuty do 16. Nigdy się tak nie cieszyłem na wizytę u dentysty jak dziś. A później gin.
choć spuchnięta nigdy nie łaziłam na szczęście.
Jutro zaczynam znowu regularne wizyty.. eh.. już się odzwyczaiłam