WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Ja myślałam o lateksowo-kokosowym Hevea Krzyś tzn. ten pewnie kupię z polecenia.
Śliczny brzusio
Co do szykowania, to chyba lipiec będzie taki optymalny kiedy już prawie wszystko będzie kupione, bo wtedy będę prać hurtem - pościele, ubranka.. I to pewnie bardziej po połowie, bo na początku będziemy robić elewacje i się nakurzy pewnie równo, mimo wszystko...
Wlasnie ten kupuje
z aloe vera.
Zastanawia mnie tylko jego waga, bo wazy az 5,5kg. Czy monitor oddechu sobie poradzi z tym ciezarem? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Wlasnie ten kupuje
z aloe vera.
Zastanawia mnie tylko jego waga, bo wazy az 5,5kg. Czy monitor oddechu sobie poradzi z tym ciezarem?
Powinnien bez problemu, córki materac też był jakiś super gruby i jakieś tam bajery jeszcze w środku miał i jak zapomniałam wyłączyć a ją wyjęłam to wył. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wyszłam na balkon łeb przewietrzyć
specjalnie kupuje nowe by ewentualnie wymienić na mniejsze (no i zwroty gwarantowane ustawa)
ale leb peka, roboty na drodze za oknem tez wkur...durnowate spodnie!!!nie mam do nich mocy
nie ubiore krótkich latem, bo nie-jestem gruba , mam siniaki od insuliny, celulitis, rozstepy pod kolanami
wiec raczej wezme dwie pary w rozmiarze 44
najwyżej oddam
ale wyć mi sie chce -
nick nieaktualny
-
Kamcia wyluzuj cholero! To tylko spodnie.kamciaelcia wrote:wyszłam na balkon łeb przewietrzyć
specjalnie kupuje nowe by ewentualnie wymienić na mniejsze (no i zwroty gwarantowane ustawa)
ale leb peka, roboty na drodze za oknem tez wkur...durnowate spodnie!!!nie mam do nich mocy
nie ubiore krótkich latem, bo nie-jestem gruba , mam siniaki od insuliny, celulitis, rozstepy pod kolanami
wiec raczej wezme dwie pary w rozmiarze 44
najwyżej oddam
ale wyć mi sie chce
Weź to 44 i jak będą za duże to z uśmiechem odsyłaj,bo znaczy, że nosisz 42
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny

[

oddać ci moje zdecydowanie
zas mi się paka za 100zl spodobała ale kurde...za dużo tych ubrań już maluch ma! Do tego zalicytowałam pare rzeczy na allegro
kurde zaraz nie będę miała na rachunki bo pól wypłaty na ciuszki poszlo:/