WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć wszystkim!
Wreszcie wracam do życia. Cały tydzień miałam kocioł, w niedziele pojechaliśmy z mężem do dziadka do szpitala, a w poniedziałek w nocy zadzwonili że zmarł. Wczoraj go pochowalismy, ciężko było ale jakoś przeżyłam. -
Dziewczyny muszę się pochwalić!
Dostałam pisma z ZUSu przywrócili mi chorobowe od marca.
Mam wrażenie że czarne chmury zaczynają mnie opuszczać.
Dzierzba, kamciaelcia, mmargol, alinka, Pysiaczek89, A_n_k_a_80, żabka04, Macioszczyczka, _izunia_, Broszka, Pauka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Kamcia!! Idz na calosc! Wez 2 pary!
Angela, podpowiesz jaki detektor wybrac? Jestem w tym zielona, a jesli masz zaufany to chetnie wykorzystam Twoja wiedze
Ja mam angel care 2 płytkowy i nigdy mnie nie zawiódł, 2 razy zaalarmował kiedy trzeba. Nie miałam fałszywych alarmów - no chyba że wyjełam dziecko a zapomniałam wyłączyć. Koleżanka teraz do swoich bliźniaków kupiła babysense 5 ten ma atesty medyczne chyba jako jedyny teraz na rynku. Wcześniej miał angel care. Ogólnie na pewno nie polecam tych pieluszkowych. -
Angela89 wrote:Ja mam angel care 2 płytkowy i nigdy mnie nie zawiódł, 2 razy zaalarmował kiedy trzeba. Nie miałam fałszywych alarmów - no chyba że wyjełam dziecko a zapomniałam wyłączyć. Koleżanka teraz do swoich bliźniaków kupiła babysense 5 ten ma atesty medyczne chyba jako jedyny teraz na rynku. Wcześniej miał angel care. Ogólnie na pewno nie polecam tych pieluszkowych.
-
nick nieaktualnyJa kupuje te łóżeczko, mam do niego komodę z przewijakiem po Martynie więc będzie pasowało
https://lettadzieciom.pl/product-pol-480-Zestaw-PAULA-LATTE.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ona kupiła każdemu osobno czyli każdy z nich ma 2 płytki pod materacem
-
Ja mam za lekkie ale to kwestia twgo ze wstaje nawet 2 razy w nocy do tego za kazdym razem lyka wody musze wypić.
-
Dzierzba chyba jeden monitor i po jednej płytce w łóżeczku nie będzie działał. Bo te płytki działają razem, a nie.każda z osobna.
Ja mam AC u jestem z niego zadowolona. To, że nie maa certyfikatu medycznego nie przeszkadza mi, bo i w czym? Ważne, że 3 razy zaalarmowal kiedy trzeba.