WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć wszystkim!
Wreszcie wracam do życia. Cały tydzień miałam kocioł, w niedziele pojechaliśmy z mężem do dziadka do szpitala, a w poniedziałek w nocy zadzwonili że zmarł. Wczoraj go pochowalismy, ciężko było ale jakoś przeżyłam. -
Dziewczyny muszę się pochwalić!
Dostałam pisma z ZUSu przywrócili mi chorobowe od marca.
Mam wrażenie że czarne chmury zaczynają mnie opuszczać.
Dzierzba, kamciaelcia, mmargol, alinka, Pysiaczek89, A_n_k_a_80, żabka04, Macioszczyczka, _izunia_, Broszka, Pauka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Kamcia!! Idz na calosc! Wez 2 pary!

Angela, podpowiesz jaki detektor wybrac? Jestem w tym zielona, a jesli masz zaufany to chetnie wykorzystam Twoja wiedze
Ja mam angel care 2 płytkowy i nigdy mnie nie zawiódł, 2 razy zaalarmował kiedy trzeba. Nie miałam fałszywych alarmów - no chyba że wyjełam dziecko a zapomniałam wyłączyć. Koleżanka teraz do swoich bliźniaków kupiła babysense 5 ten ma atesty medyczne chyba jako jedyny teraz na rynku. Wcześniej miał angel care. Ogólnie na pewno nie polecam tych pieluszkowych. -
Angela a kupiła jeden czy dwa bo ja własnie myślę o babysense i nie wiem jak to rozegrać...Angela89 wrote:Ja mam angel care 2 płytkowy i nigdy mnie nie zawiódł, 2 razy zaalarmował kiedy trzeba. Nie miałam fałszywych alarmów - no chyba że wyjełam dziecko a zapomniałam wyłączyć. Koleżanka teraz do swoich bliźniaków kupiła babysense 5 ten ma atesty medyczne chyba jako jedyny teraz na rynku. Wcześniej miał angel care. Ogólnie na pewno nie polecam tych pieluszkowych.
-
nick nieaktualnyJa kupuje te łóżeczko, mam do niego komodę z przewijakiem po Martynie więc będzie pasowało
https://lettadzieciom.pl/product-pol-480-Zestaw-PAULA-LATTE.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hmm, nie wiem jak by monitor działał z dwójką w łóżeczku, bo dwa do jednego łóżeczka to też bez sensu. Jak będą spali osobno to będę miała dwa, ale na początku to nie wiem jak to rozegrać bo chciałabym ich kłaść razemAngela89 wrote:Ona kupiła każdemu osobno czyli każdy z nich ma 2 płytki pod materacem
-
Ja mam za lekkie ale to kwestia twgo ze wstaje nawet 2 razy w nocy do tego za kazdym razem lyka wody musze wypić.
-
Dzierzba chyba jeden monitor i po jednej płytce w łóżeczku nie będzie działał. Bo te płytki działają razem, a nie.każda z osobna.
Ja mam AC u jestem z niego zadowolona. To, że nie maa certyfikatu medycznego nie przeszkadza mi, bo i w czym? Ważne, że 3 razy zaalarmowal kiedy trzeba.

[